Overzicht van experts

Hosting gericht op Argentinië & Meer

Webhosting Argentinië bestaat sinds 2002 en biedt gebruikers hosting van goede kwaliteit. Naast hun normale hostingoplossingen kunt u ook hulp krijgen bij e-mailmarketing, domeinnaamregistratie en meer. Je hebt ook de mogelijkheid om dit bedrijf te gebruiken voor het streamen van audio, wat geweldig is voor online radio’s of podcasts.


Ze hebben een aantal niveaus van shared hosting, plus VPS-oplossingen, zodat ze zonder problemen aan de behoeften van kleine tot middelgrote websites kunnen voldoen. Ze geven echt niet veel informatie over de datacenters die ze gebruiken, wat jammer is. Over het algemeen zult u echter een goede ervaring hebben met hosting via dit bedrijf als u gebruikers in Argentinië of de omliggende regio wilt targeten.

Uptime & Betrouwbaarheid

Geen bekende problemen met stabiliteit

Ze bieden geen enkele uptime-garantie, dus als u die zekerheid echt nodig heeft, is dit niet het bedrijf voor u. U zult echter merken dat ze werken op goed geconfigureerde servers die zeer stabiel zijn. Kijkend naar wat andere gebruikers van deze hostingprovider hebben gezegd, hoeft u zich geen zorgen te maken over overmatige uitval of iets dergelijks. En omdat ze gericht zijn op gedeelde en VPS-oplossingen, kan dat helpen om wat extra betrouwbaarheid toe te voegen.

Kenmerken

Meerdere gedeeld & VPS-hostingopties

De hostingopties zijn onderverdeeld in shared hosting op instapniveau, premium shared hosting en VPS-oplossingen. Alles is ingedeeld in eenvoudige grafieken die gemakkelijk te lezen en te begrijpen zijn, waardoor het een stuk eenvoudiger wordt om precies te vinden wat u nodig heeft. Op instapniveau heb je overal 3 tot 45 optredens schijfruimte en 10-200 optredens bandbreedte. Bij de instapcategorie hosting bent u echter beperkt tot één domein, dus houd daar rekening mee.

Wanneer u overstapt naar de premium-opties, krijgt u 15-60 optredens bandbreedte en 100-400 optredens schijfruimte. Je krijgt ook onbeperkte MySQL-databases. Zelfs op dit niveau ben je echter beperkt in het aantal domeinen dat je kunt hebben. Het eerste pakket beperkt je tot vier, het tweede tot 7 en het bovenste tot 12. Pas als je bij VPS-opties bent, mag je zoveel domeinen hosten als je zou willen. De VPS-oplossingen hebben 80-300 optredens schijfruimte, 2-6 optredens RAM en ook onbeperkte bandbreedte.

Als je audio op je site wilt streamen, hebben ze vier pakketopties om uit te kiezen. De instapoptie biedt plaats aan maximaal 10 luisteraars tegelijk en het hoogste niveau biedt plaats aan 100. Ze hebben geen limieten voor gegevensoverdracht en ze bevatten allemaal een aantal mooie statistieken. U krijgt ook toegang tot online auto DJ-services.

Ondersteuning

24/7 technische ondersteuning beschikbaar

Als u problemen ondervindt met uw hosting, zult u geen problemen ondervinden om contact op te nemen met hun technische ondersteuningspersoneel. Ze zijn 24/7 beschikbaar en er zijn ook uren waarop u hun online chatfunctie kunt gebruiken. Naast hun normale technische ondersteuning, hebben ze ook een aantal leuke documentatie om je te helpen meer te leren over de services en om zelf problemen op te lossen.

Prijzen

Typische prijsopties

De prijzen worden vermeld in de Argentijnse valuta, dus tenzij u dat gewend bent, moet u de conversietool gebruiken. Zodra u dat doet, zult u zien dat de prijzen in orde zijn met wat u van elk bedrijf zou verwachten. Voor wat je krijgt, is dit een redelijke deal, maar niet de laagst beschikbare.

Gebruikersvriendelijk

Makkelijk te gebruiken hosting

Het bedrijf lijkt een goede reputatie te hebben als behulpzaam. Of het nu gaat om verkoophulp, technische hulp of iets anders, ze zijn er om met u samen te werken wanneer u het nodig heeft. De meeste mensen zullen merken dat hun website ook netjes is opgezet om ervoor te zorgen dat alles gemakkelijk te vinden is. De grafieken met bijvoorbeeld hostingfuncties zijn duidelijk en gemakkelijk te begrijpen. Je hebt ook toegang tot alle standaardsoftware en controlepanelen, wat de hosting gebruiksvriendelijker maakt.

Overzicht

Goede hosting voor Argentinië

Als u hosting wilt die in Argentinië is gevestigd, is dit geen slecht bedrijf om te overwegen. Hoewel er zeker enkele zorgen zijn om op te letten, zoals het feit dat er geen speciale serveropties zijn, is het bedrijf niet voor iedereen. Voor gemiddelde hosting zullen ze echter meer dan in staat zijn om aan uw behoeften te voldoen.

Voordelen:

  • Stabiele hostingoplossing
  • Veel gedeelde hostingopties
  • Audiostreaming beschikbaar

Nadelen:

  • Geen toegewijde servers
  • Beperkingen op het aantal domeinen op gedeelde hosting
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me