Overzicht van experts

Een eens geweldige service lijkt heuvelafwaarts te gaan

Yahoo! is een van de grootste internetbedrijven ter wereld, dus je zou verwachten dat ze ervoor zouden zorgen dat al hun activiteiten goed werken. Helaas, hoewel de webhostingservice in 1999 eigenlijk best goed was toen ze hem kochten, mag hij sindsdien bergafwaarts gaan.


Ze zijn alleen gericht op het leveren van hun diensten aan kleine bedrijven en ze bieden alleen gedeelde hostingservices. Hun e-commerceplatforms, die ooit veel mensen naar de services trokken, zijn nu onstabiel en verouderd. Yahoo! haalde in 2007 veel krantenkoppen omdat hun hosting- en e-commerceplatforms op ‘Cybermaandag’ veel storingen ondervonden, wat hun klanten veel geld kostte.

Als u gewoon op zoek bent naar een eenvoudig webhostingbedrijf en u houdt van het idee om geassocieerd te worden met een groot internetbedrijf als Yahoo!, Dan is deze optie misschien ok. Voor de meeste particulieren en bedrijven vindt u echter een veel betere service tegen een lagere prijs.

Uptime & Betrouwbaarheid

Al met al een stabiele hostingservice maar kwetsbaar voor verkeerspieken

Sites gehost op Yahoo! Webhosting voor kleine bedrijven zal over het algemeen stabiel zijn zonder grote problemen. Een probleem is echter dat, aangezien ze gericht zijn op kleine bedrijven, de hele hostingoperatie kwetsbaar is voor verkeerspieken.

Pieken in het winkelen voor de feestdagen zullen bijvoorbeeld veel van de sites die ze hosten, raken, wat ertoe kan leiden dat iedereen wordt vertraagd of zelfs uitval veroorzaakt. Dit soort dingen gebeuren meestal in de slechtste tijden, omdat bedrijven hun site meer dan ooit nodig hebben tijdens drukke tijden.

Kenmerken

Enkele leuke kleine Yahoo-extra’s

Dit is een gebied waar dit hostingplatform eigenlijk een aantal leuke dingen over te zeggen heeft. Omdat het eigendom is van Yahoo!, Krijgt u daadwerkelijk toegang tot enkele van de geweldige services die zij bieden. Helaas zijn de meeste van hen alleen beperkt tot de midden- en hogere hostingpakketten.

Je krijgt hun site builder-programma en veel gratis sjablonen om uit te kiezen. Je krijgt ook toegang tot formulieren, kaarten, een fotogalerij, een verscheidenheid aan gratis PayPal-knoppen, hulp met sociale media, geïntegreerde video- en / of audiospelers en meer. U kunt zelfs de Yahoo! SEO-tracker en rapportagesysteem.

Al deze gecombineerd kunnen behoorlijk aantrekkelijk zijn voor iemand die wil dat al hun hosting en sitebeheer op één plek worden gecombineerd.

Ondersteuning

Geweldige zelfhulp maar weinig live ondersteuning

Yahoo! heeft een uitgebreide bibliotheek met verschillende gidsen, handleidingen en andere bronnen die u kunt gebruiken voor meer informatie over hosting en het oplossen van enkele problemen die u zult ondervinden. Wanneer u naar vrijwel elke fout of vraag zoekt, krijgt u waarschijnlijk tientallen of zelfs honderden resultaten. Helaas kan dit het soms verwarrend maken om erachter te komen welke je echt nodig hebt.

Ze bieden wel 24/7 live telefonische en e-mailondersteuning, maar velen melden lange wachttijden en de ondersteuning lost het probleem niet altijd meteen op.

Prijzen

De prijzen zijn hoger dan ze zouden moeten zijn voor de services die u krijgt

Yahoo! webhosting biedt eigenlijk maar drie verschillende opties, die allemaal een vorm van shared hosting zijn. Desondanks zijn hun prijzen nog steeds hoger dan bij de meeste andere toegewijde hostingbedrijven. U kunt geld besparen (of toevoegen aan uw factuur) op basis van enkele van de functies of speciale aanbiedingen die ze aanbieden, maar dit lijkt meer verwarrend te zijn dan elke vorm van daadwerkelijke prijsverbetering.

Overzicht

Enkele leuke functies, maar over het algemeen niet de beste hostingoptie

Yahoo! webhosting biedt een aantal leuke functies die voor veel mensen aantrekkelijk zullen zijn. Bovendien, aangezien ze een van de meest herkenbare namen in de branche hebben, zal deze waarschijnlijk nog heel lang bestaan ​​(hoewel ze deze branche op een gegeven moment zouden kunnen verkopen). Ondanks enkele leuke extraatjes, is dit niet echt een geweldige hostingoptie voor de meeste mensen of bedrijven.

Voordelen:

  • Ondersteund door Yahoo!
  • Toegang tot veel Yahoo! Diensten
  • Over het algemeen betrouwbaar
  • Geweldige zelfhulpsystemen

Nadelen:

  • Diensten gaan al jaren bergafwaarts
  • Weinig live ondersteuning
  • Gevoelig voor uitval tijdens drukke dagen
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me