1984 Hosting Company Användarrecensioner


7
4

Baserat på 11 användarrecensioner
på 2 språk


6,8

Bra

Baserat på 11 användarrecensioner
på 2 språk

Kundbetyg för värdföretag 1984

  • Pålitlighet

    7,3 / 10

  • Prissättning

    6,5 / 10

  • Användarvänlig

    6,9 / 10

  • Stöd

    7,1 / 10

  • Funktioner

    6,4 / 10

56SUPERB!41Good30DECENT20POOR14STAY AWAY

Detaljerade poäng
/
Sammanfattning

Svara till {{name}}

*
Ditt namn

*
Din email

Detta är bara för säkerhetsåtgärder, din e-post kommer inte att användas eller publiceras.

*Sammanfattning

Lägg till svar

Dela denna recension



Ange din e-postadress för att fortsätta

Ändra granskning

Skriv recension

Skriv en recension om 1984 Hosting Company

Titel
(Minst 2 ord)
0 av 120 tecken
*

Sammanfattning
*

Dina poäng
(klicka på stjärnorna)
*

  • Pålitlighet

  • Prissättning

  • Användarvänlig

  • Stöd

  • Funktioner

Din totala poäng
0
/10

Vilken tjänst använde du med värdföretaget 1984?
*

– Välj servicetyp – Shared 1984 Limited Hosting VPS VPS # 1 VPS # 2 VPS # 3 VPS # 4 Jag vet inte

Fullständiga namn *

Länk till EN av dina sociala profiler
(Valfri)

ELLER


Logga ut

Webbplatsen jag är värd hos 1984 Hosting Company
(Valfri)

Tidigare värd
(Valfri)

Ladda upp skärmdumpar

Klicka här för att ladda upp en fil

Ta bort skärmdump

+ Lägg till en skärmdump

Jag godkänner att HostAdvice samlar in information om mig.
Vilken information samlar vi in?

Skicka recension
Varje recension kontrolleras av vårt team.
Om det finns rätt & verkligen kommer det att publiceras på upp till 48 timmar.

Ange din e-postadress för att skicka din recension

Få exklusiva tips för webbplatsoptimering & värd kuponger

Skicka recension

För att göra upplevelsen av HostAdvice-användare bättre samlar vi in ​​nästa information om granskaren:

Fullständiga namn – vi visar det i recensionen på olika platser på vår webbplats och inuti våra widgets på tredje parts webbplatser om de använder den.

E-postadress – vi visar aldrig författarens e-post till andra användare och använder det bara för följande ändamål:

  • aviseringar om uppdateringar relaterade till den här granskningen
  • ge full kontroll över granskningsinnehållet till användaren (recensioner postade med e-post kan enkelt ändras när som helst av författare)
  • om användaren har Gravatar-profil kan e-postmeddelandet användas för att visa sin avatar

Denna information är valfri och du kan hoppa över den om du inte vill dela den.

Länk till social sida – vi använder länken till den sociala profilen för att få användaravatar från den och gör författarens namn till en länk så användare kan vara säkra på att den här recensionen är publicerad av den riktiga personen. Det kommer att visas i recensionen på olika platser på vår webbplats och inuti våra widgets på tredje parts webbplatser om de använder den. Denna information är valfri och du kan hoppa över den om du inte vill dela den.

IP-adress – vi använder denna information för att visa flaggan för granskarens land i granskningen också för att upptäcka bedrägeriöversynerna. Vi samlar in denna information automatiskt när recensionen publiceras av författaren. Vi visar inte IP-adress till andra användare.

Viktig! Alla granskare kan begära radering av all personlig information och den kommer att raderas inom 48 timmar efter begäran.


Tjänsten används


Några

  • Några

  • Delad

  • 1984 Limited Hosting

  • VPS

  • VPS # 2


Språk

engelsk
(10)

Русский
(1)


Sortera recensioner efter

Nyaste

  • Nyaste

  • äldsta

  • Hjälpsam

  • Bäst

  • Värst

Alla recensioner

Stöd
3

Domän
1

E-post
1

Linux
1

Prissättning
1

Pålitlighet
1

Uptime
1

WordPress
1

cPanel
1


Vårt användares förtroende är vår första prioritet! Så värdföretag kan inte betala för att ändra eller ta bort recensioner.

Betsy Griffin

Betsy Griffin

Förenta staterna

  • Pålitlighet2
  • Prissättning2
  • Användarvänlig2
  • Stöd2
  • Funktioner2

2,0

Hjälpsam

(0)

Dela med sig

Undvik som pesten


Tjänsten används: Delad

Hemsk server! Kan inte ens installera wordpress. NUL-stöd. Anslutningstider ut 1 av 3 försök.


Svara på denna recension


Ändra granskning

Publicerad den 17 februari 2016

Hjälpsam

(0)

Dela med sig

Sacred Eagle

Sacred Eagle

Vad menar du med "Hemsk server"? Det är en standard LAMP-server, det är enkelt att installera WordPress på värdservern 1984 om du vet vad du gör. Om du inte gör det, behöver du bara skicka ett e-postmeddelande till deras support och be … Läs merm för att ställa in en ny WordPress på ditt konto, och de gör det gratis. 🙂
Om timeouting saken; om du använde vanlig ftp istället för sftp, kan det ha varit ditt problem. Mindre

Svar

18 juni 2017

Suzanne Leigh

Suzanne Leigh

Har varit värd med 1984 i flera år. Deras stöd är äkta och ingen fråga är för dum. Om du inte kunde installera WordPress, gjorde du något fel.

Svar

23 augusti 2018

Elias Westmore

Elias Westmore

Förenta staterna

  • Pålitlighet10
  • Prissättning10
  • Användarvänlig10
  • Stöd10
  • Funktioner8

9,6

Hjälpsam

(0)

Dela med sig

Underbar personal och solid etik


Tjänsten används: Delad

Jag har varit värd hos värdföretaget 1984 i flera år. Jag har använt deras delade webbhotell och VPS-tjänsten. Båda typerna av tjänster är bunnsolid, personalen är mycket hjälpsam och snabb att svara, de vet verkligen vad de gör … Läs mer och svara på frågor snabbt och artigt. Uptime är bland de bästa i branschen. Rekommenderas starkt. Mindre


Svara på denna recension


Ändra granskning

Publicerad 26 januari 2016

Hjälpsam

(0)

Dela med sig

Anastasia Maria

Anastasia Maria

http://www.heartcommunicators.com

Förenta staterna

  • Pålitlighet2
  • Prissättning2
  • Användarvänlig2
  • Stöd2
  • Funktioner2

2,0

Hjälpsam

(0)

Dela med sig

Inkompetent personal och mycket snotig personal


Tjänst som används: VPS

Jag pratade med en person Agust som var professionell och fick två personer som var sura och hjälpsamma. Moe som säger att de är en chef men jag skulle bli förvånad om de skulle låta någon som denna i ledningen för dem och helgi var … Läs mer de 2 oprofessionella jag talade med.

Webbplatsen fungerar inte ordentligt, selektiv på vilka kreditkort den kommer att ta och personalen tog all jul och nyår och hade ingen svarande e-post. Nu är de tillbaka, men de arbetar bara Islandtimmar för alla er internationella kunder och deras instabila butik kan inte ta mitt kreditkort.

Det tog mig fem dagar att få ett arbetslösenord för att logga in på deras panel. Med deras öppenhet och långsamhet skulle jag INTE rekommendera detta företag till någon med värdproblem i USA.

Anastasia

REKOMMENDERAS INTE I NÅGONSKAPSFORM ELLER FORM OCH JAG ÄR SÄKER ATT DETTA BESLUTAS SOM GODT SOM JAG poserar DETTA. Mindre


Svara på denna recension


Ändra granskning

Publicerad 5 januari 2016

Hjälpsam

(0)

Dela med sig


Sveinbjørn Palsson

Sveinbjørn Palsson

sveinbjorn.com

Island

  • Pålitlighet10
  • Prissättning8
  • Användarvänlig10
  • Stöd10
  • Funktioner10

9,6

Hjälpsam

(0)

Dela med sig

Bra service och ett bra företag.


Tjänsten används: Delad

Jag har varit värd hos dem i några år. Innan dess hoppade jag mellan några värdar, missnöjda med tjänsten, vad de kunde erbjuda, utrymme osv … Jag har aldrig haft problem med 1984. De har varit till hjälp när jag behövde den, vilket inte var … .Läs mer mycket ofta på grund av bristen på värdproblem. De är också bara ett coolt företag. De bygger på principer, och du kan verkligen känna det. De är den första webbhotell som jag har använt som jag kan rekommendera utan några reservationer. Mindre


Svara på denna recension


Ändra granskning

Publicerad 8 augusti 2015

Hjälpsam

(0)

Dela med sig

Steinn Eldjárn Sigurðarson

Steinn Eldjárn Sigurðarson

Island

  • Pålitlighet10
  • Prissättning8
  • Användarvänlig10
  • Stöd10
  • Funktioner6

8,8

Hjälpsam

(0)

Dela med sig

Bra service, ärliga människor!


Tjänst som används: VPS

Jag kan personligen gå med på detta företags etik och underlag. Jag var en av grundarna av Reykjavík GNU / Linux-användargruppen (RGLUG) och flera år senare Isländska föreningen för digitala friheter (FSFÍ). 1984 av … Läs mer ger oss en gratis VPS-instans för vår webbplats, adresslista, wiki och annat digitalt frihetsrelaterat arbete. Jag har aldrig upplevt några problem med tillförlitlighet och om vi hade några frågor, förfrågningar eller problem, skulle 1984 lösa dem inom några minuter. Detta är ett solidt företag, de har gjort det i flera år, och de har aktivt stött organisationer som sådana Jag var involverad med från dag 1. Jag har använt deras FreeDNS-tjänst i flera år, för mina flera domäner, och jag minns inte att jag märkte ett enda avbrott. Mindre


Svara på denna recension


Ändra granskning

Publicerad 8 augusti 2015

Hjälpsam

(0)

Dela med sig

Savri

Savri

1984 är Islands webbhotell utan tvekan det värsta, det är en bluff. De är tjuvar! Jag vågar säga att eftersom jag anlitade dem för min webbsida, men när de samlade in pengarna avbröt de värdtjänsten utan att ge mig … Läs mervarning, utan skäl, gav de mig inte tillbaka pengarna och de svarar inte. Jag har försökt på olika sätt att få kontakt med dem, jag har försökt på många sätt att hitta ett sätt att lösa problemet och aktivera min webbplats eller misslyckas med att jag får tillbaka pengarna men det är omöjligt. De är bedragare, kontakta inte din webbhotell, jag varnar dig. Mindre

Svar

14 november 2018

1
2

Typiska priser för värdföretag från 1984

Service
Priser per månad

Delad värd
$ 6,60
"
href ="# Delad hosting">
1 planer

VPS
$ 5,00 – $ 40,00
"
href ="#vps">
4 planer

Tjänsterna & Priserna är hämtade från www.1984hosting.com

Kontrollera liknande värdföretag

Funktioner

Prissättning

Pålitlighet

Stöd

Fart

  • Jämföra

    9,9

  • Jämföra

    9,1

  • 6,4

  • Jämföra

    3,2

  • Jämföra

    9,5

  • Jämföra

    9,3

  • 6,5

  • Jämföra

    4,7

  • Jämföra

    9,7

  • Jämföra

    9,8

  • 7,3

  • Jämföra

    3,1

  • Jämföra

    9,7

  • Jämföra

    9,4

  • 7,1

  • Jämföra

    2,9

  • Jämföra

    9,3

  • Jämföra

    9,1

  • 6,9

  • Jämföra

    3,2

1984 Värdbolagets priser, planer & Funktioner – 2020

Delade värdplaner

Plannamn
Plats
Bandbredd
Panel
Antal platser
Pris
Göra

1984 Limited Hosting

1 GBObegränsat1


$ 6,60

2,0

detaljer


Se de bästa alternativen för delad värd

VPS-värdplaner

Plannamn
Plats
CPU
Bagge
OS
Pris
Göra

VPS # 1

25 GB1 x 2,66 GHz1 GB


$ 5.00

6,8

detaljer

VPS # 2

50 GB1 x 2,66 GHz2 GB


$ 10.00

10

detaljer

VPS # 3

80 GB2 x 2,66 GHz4 GB


$ 20.00

6,8

detaljer

VPS # 4

160 GB4 x 2,66 GHz8 GB


$ 40.00

6,8

detaljer


Se de bästa alternativen för VPS-värd

Skicka in en kupong för värdföretag 1984

Serverplatser

Island

Några ord från värdföretaget 1984

1984 Hosting Company grundades med hopp om att bidra på ett ansvarsfullt och etiskt sätt till livet på internet. Det är därför vi är i den här branschen. Vi har våra kunders rygg.

Vi konstaterar att 1984 som företag och dess tjänstemän alltid kommer att göra en extra mil för att skydda våra kunders medborgerliga rättigheter, inklusive yttrandefrihet, pressfrihet, rätt till anonymitet och integritet. 1984 kommer alltid att göra allt inom dess lagliga behörighet för att informera våra kunder om eventuella utredningar från myndigheter, advokater eller domstolar om kundens angelägenheter som vi kan bli medvetna om. Det är viktigt att den jurisdiktion som företaget verkar på är Island där IMMI-lagstiftningen är på väg, vilket gör Island till ett fristad för pressfrihet och yttrandefrihet i allmänhet.

Grön, hållbar geotermisk energi och vattenkraft. 1984 förbinder sig miljöansvariga affärsmetoder genom att endast använda elektricitet från förnybara energikällor och lägga tonvikt på att uppnå högsta möjliga energieffektivitetsnivåer. Detta är möjligt på Island, eftersom all elproduktion uppfyller de nämnda kriterierna och det kalla klimatet gör PUE (Power Usage Effektivitet) mycket hög, vilket innebär att för varje watt som används för att driva servrar, lagring och nätverksutrustning används proportionellt mycket lite för kylning , belysning och andra overhead.

Fri mjukvara är mjukvara som ger användaren frihet att dela, studera och modifiera den. Det handlar inte om pris – det heter gratis programvara eftersom användaren är gratis. 1984 värdesätter friheten och öppenheten som Free Software erbjuder, liksom den utmärkta säkerhets- och tillförlitlighetsrapport som Free Software-modellen erbjuder. 1984 förbinder sig att använda fri programvara där så är möjligt. Att använda fri programvara är att göra ett politiskt och etiskt val som säger rätten att lära sig – och dela vad vi lär oss med andra.

Besök värdföretaget 1984

1984 värdföretag passar inte dina behov?

Kontrollera liknande värdföretag:

1227 recensioner

Från

$ 3,92

/ månad

339 recensioner

Från

$ 5.00

/ månad

156 recensioner

Från

$ 19.99

/ månad

Behöver du hjälp med att hitta rätt värd för dina behov?

Svara på några mycket enkla frågor så vet du det

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me