Expertöversikt

Växande USA-baserat värdföretag

AlwaysWebHosting är en USA-baserad leverantör med datacentra runt om i landet som erbjuder grundläggande delade webbhotelltjänster. Dessutom har de en anpassad webbplatsmall som de ger sina kunder tillgång till, vilket gör att de kan skapa en helt funktionell och designad webbplats på några minuter. De erbjuder för närvarande inte någon VPS men de kommer att erbjuda dem inom en snar framtid.


Uptime & Pålitlighet

Ouppfyllda löften

Samtidigt som de har en hel sida som är dedikerad till att erbjuda en 30-dagars pengarna tillbaka-garanti, är det inte faktiskt fallet. Deras användarvillkor säger uttryckligen ingen återbetalning överhuvudtaget, och många recensioner online har försäkrade att: inte gå in för att förvänta sig en återbetalning eftersom de inte kommer att ge dig en (även om de annonserar det!). Det finns inte heller någon drifttidsgaranti som nämner någonstans, och det faktum att deras enda adress är en postbox skulle få mig att tänka två gånger om att beställa från dem. De har också en 99,9% drifttidsgaranti som listas på samma sida, men det finns ingenstans på det faktiska kontraktet, ett annat dåligt tecken. Det ena jag gillade var deras externa säkerhetskopior, även om jag inte skulle säga att det kompenserar för de andra problemen.

Funktioner

Ganska många begränsningar för vad du kan göra

Det är förmodligen värt att nämna att de inte tillåter något CGI-skript, till exempel anslagstavlor eller IRC-chattrum-servrar, på grund av hög serverbelastning till följd av dessa. Dessutom erbjuder de inte bara tilläggsdomäner, utan de uttryckligen förbjuder dig att använda dem. De erbjuder inte heller några uppgraderingar inom området med redan låg bandbredd eller diskutrymme, utan gör att du köper en annan plan för att få dubbelt så mycket, eller kontakta dem för en specialanpassad server. Planerna inkluderar antingen 10, 15 eller 25 GB hårddiskutrymme och 100-250 GB bandbredd. De är inte skandalöst dyra men är inte på något sätt billiga. Dessutom listar de fortfarande Fantastico som en funktion som säger att de är bakom på webbsfären. Servrarna finns på fantastiska maskiner och kör 16 kärnor med 16 GB RAM (vilket inte heller är bäst jämfört med dagens standarder. CentOS är installerat på det och det finns inget alternativ att ändra det till ett annat operativsystem, medan tilläggsdomäner är begränsad till 10 för alla planer.

Deras återförsäljarplaner är på samma sätt dåliga. Diskutrymmet har bara högst 200 GB, och det är för den dyraste planen. Low-end har 50 GB hårddiskutrymme och 500 GB bandbredd. Åtminstone får du obegränsade cPanel-konton med dem alla. Återigen, de är säkert inte den värsta eller dyraste värden i närheten, men du kan hitta en bättre affär utan mycket sökning.

Stöd

Tvivelaktigt tekniskt stöd

De har ett kontakttelefonnummer, men de anger deras adress som en postbox i Indiana, vilket betyder att de inte har några fysiska kontor. De har en licens för ett standardkortsystem för biljettstöd utan FAQ, forum, livechatt eller någon annan supportmedian. Till och med deras avsnitt om vittnesmål ser mycket tillverkat ut. Jag kunde inte hitta några pålitliga positiva recensioner av AlwaysWebHosting, så jag skulle rekommendera att göra lite mer forskning om du planerar att ge dem dina hårt tjänade pengar!

Prissättning

Något överprissatt

Standardhotellplanerna kostar bara $ 9,95 per månad, vilket inte är hemskt men dyrt för en plan som bara innehåller 10 GB diskutrymme. Samtidigt har även värdplanen för $ 25 / mo endast 25 GB diskutrymme, inte mycket om du planerar att använda några av dessa tilläggsdomäner. Samtidigt använder de flesta småföretag inte en extrem mängd diskutrymme, så det kan fungera för dig. Återförsäljarplanerna börjar på $ 25 (med mer bandbredd och diskutrymme än den delade planen för $ 25, vilket får mig att undra varför inte bara få återförsäljaren istället!) Och kör hela vägen upp till $ 100 dollar per månad, för en plan som inte är värt det alls.

Sammanfattning

Inte den bästa värdlösningen

Det är rättvist att säga att jag inte är en fan av AlwaysWebHosting. Jag är väldigt stor på att lita på din webbhotell, och ett företag som inte erbjuder några återbetalningar och är mycket skumma vad gäller många av deras anspråk är inte ett jag vill pröva. Dessutom är deras planer föråldrade (de nämner fortfarande Fantastico), deras enda adress är en postbox och deras värdplaner har många begränsningar.

Fördelar:

  • 10 tilläggsdomäner för alla paket
  • säkerhetskopior utanför webbplatsen

Nackdelar:

  • Inget återköp
  • Många begränsningar som CGI-skript
  • Begränsad bandbredd och diskutrymme
  • PO Box för deras officiella adress
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me