Expertöversikt

Avancerad europeisk webbhotell

AltusHost är en europeisk baserad webbhotellleverantör som har varit verksam sedan 2008. De fokuserar på att ha den bästa infrastrukturen som möjliggör den mest effektiva värdupplevelsen. Deras personal är erfaren i branschen, deras kunder är belägna runt om i världen, och de tillhandahåller sina tjänster till både småföretag och jättebolag, vilket betyder vilken hastighet och specifikationer du behöver. AltusHost ger dem.


Uptime & Pålitlighet

Mycket pålitlig med återbetalningar tillgängliga

För VPS-beställningar erbjuder de en 14-dagars pengarna tillbaka-garanti utan några frågor. Samtidigt garanterar det tredubbla (45 dagar) om du köper en delad värdplan. Tyvärr blev jag besviken över att de uttryckligen erbjuder ingen återbetalning till alla dedikerade serverplaner, vilket är ganska olyckligt. De utför säkerhetskopieringar varje vecka men de garanteras inte, eftersom de inte hanterar dina servrar åt dig, vilket enligt min mening inte är så tillförlitligt.

Funktioner

Många fantastiska alternativ tillgängliga

Deras delade servrar finns alla i Nederländerna och har begränsningar. Diskutrymmet sträcker sig från 5-20 GB och bandbredd från 100 till 500 GB. Alla planer tillåter minst 10 tilläggsdomäner, upp till obegränsat för de översta planerna, såväl som obegränsade e-postkonton, FTP, databaser och mer. Alla delade servrar levereras med CloudLinux som operativsystem, och cPanel 11 levereras installerat med alla. Hårddiskarna är också RAID-10-teknik med LiteSpeed ​​webbserver, som erbjuder högsta hastigheter och tillförlitlighet. De har också många dedikerade servrar, som tyvärr kommer med en installationsavgift. Du får välja om du vill ha dem i Holland, Sverige eller Frankrike, och alla kör minst i3. RAM-minnet är begränsat från 4 till 16 GB, beroende på vilken server du väljer, och alla hårddiskar är SATA II. Medan de är lite överdrivna är servrarna inte alls dåliga, även om jag också ogillar inställningsavgifterna. Jag skulle också kontakta dem om du letar efter mer kraft, eftersom de har en avancerad serveravdelning som de listar som slutsålda, men att du kan kontakta dem för en anpassad offert. Jag rekommenderar också att du tittar på deras specialavsnitt, en sida som ändras varje vecka men erbjuder många olika dedikerade serverplaner, alla med olika funktioner och priser. Om du söker efter en VPS, erbjuder de både Linux- och Windows-alternativ (med cPanel eller Plesk). Linux-servrar finns antingen i Nederländerna eller Sverige, och alla har minst 1 TB bandbredd på premium, och IPv4 OCH IPv6-adress inklusive gratis. Det finns inga installationsavgifter för dessa, och totalt sett prissätts anständigt, särskilt med de gratis veckobackup som de erbjuder.

Stöd

Tekniskt stöd av hög kvalitet

Medan de har sitt huvudkontor i Nederländerna, har de också stora kontor i Sverige, vilket också är anledningen till att många av deras servrar finns i Stockholm. De har kontakttelefonnummer och fax för dem båda (såväl som adresser), men de är inte avgiftsfritt. Det jag älskade är deras livechatsystem, som till skillnad från de flesta företag inte bara är för försäljning eller fakturering – de kommer att hjälpa dig med de flesta tekniska problem där, och de är ofta online, även på helgerna.

Prissättning

De flesta priser är ganska rimliga

Medan början av priserna inte är mycket, bara $ 5,69 per månad, är Silver- och Diamond-planerna löjligt dyra, och laddar $ 10 till $ 20 per månad för en nederländsk baserad server med bara 20 GB diskutrymme. De har en årlig rabatt på 15% för alla fyra planer de erbjuder. Om du letar efter bra erbjudanden, titta bara på deras VPS-erbjudanden. Linux-enheterna börjar på $ 19,99 per månad och innehåller minst 2 CPU-kärnor och 1 TB bandbredd. De andra planerna är konkurrenskraftigt prissatta, från $ 34,95 till $ 69,96 per månad, som alla har gratis veckobackup och många fler funktioner. När det gäller deras dedikerade servrar kostar de grundläggande dem mellan $ 149 och $ 299 per månad, men alla kostar $ 50 för att ställa in ovanpå månadsavgiften. Men om du kontrollerar deras specialerbjudande-sida hittar du många som sträcker sig från $ 79 till $ 200 + per månad, utan några installationsavgifter, även om dessa servrar alltid tar slut och ändras och kommer inte med nästan lika mycket anpassning alternativ.

Sammanfattning

Perfekt för VPS – Inte illa för delad

Det är lite förvirrande, eftersom deras delade planer inte är så bra, men jag älskar deras virtuella privata servrar, medan jag känner mig likgiltig gentemot de dedikerade servrarna som de erbjuder. Om du är i Nederländerna är det där de har sitt huvudkontor och de kan vara ett bra alternativ för dig. De har också kunder i över 110 länder och talar för sitt rykte och pålitlighet som de har vuxit sedan de grundade företaget 2008. Fördelar:

  • Utmärkta VPS-erbjudanden
  • Trevliga “specialerbjudanden” för dedikerade servrar (dessa specialerbjudanden ändras varje vecka)

Nackdelar:

  • Avgifter för installation av en dedikerad server
  • Delad värd är för dyrt
  • Inga pengar tillbaka-garantier för dedikerade servrar
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me