Översikt

AYK-lösningar: anständiga funktioner och stabilt arbete

AYK har lämpliga planer för varje kund, från $ 10 / år-budgetlösningar och slutar med avancerade dedikerade och molnpaket. Även Delade planer för denna webbhotell innehåller många verktyg för effektiv webbplatshantering, även om deras priser är över genomsnittet och deras billigare planer inte har samma nyckelfunktioner som obegränsade planer erbjuder. Varför välja AYK-lösningar?


 • Bra verktyg för webbmaster
 • Fullständiga dagliga säkerhetskopior
 • Starka säkerhetsfunktioner
 • 30 dagars pengarna tillbaka-garanti

Vill du veta om AYKsolutions är rätt för dig? Låt oss kolla upp det…

Uptime & Pålitlighet

Allt är optimerat för non-stop arbete

Vid AYKsolutions lovar de dig 99,9% drifttid, men övervakningen visar att deras genomsnittliga statistik är ännu bättre: 99,98%. Detta webbhotell gör verkligen allt för att hålla ditt projekt igång: de ger full dagliga säkerhetskopior, stabil systemövervakning och bra hårdvara för ultimat produktivitet.

Funktioner

Ser bra ut, men kan vara bättre.

Till skillnad från många andra webbhotellföretag erbjuder AYKsolutions inte obegränsad bandbredd och diskutrymme i delade planer. Gränserna är emellertid inställda på rimliga antal som erbjuder en hel del bandbredd och diskutrymme till att börja med. Bortsett från anständig trafikvolym och lagringsutrymme, inkluderar alla planer från AYK obegränsade underdomäner och FTP-konton, samt flera verktyg för bekväm webbplatshantering.

Funktion
Beskrivning
Disk utrymme900MB-2.1GB ingår i varje delat paket, vilket borde räcka för alla startprojekt.
Bandbredd20 GB-40 GB varje månad, beroende på vilket paket du väljer.
WebbplatsbyggareTyvärr tillhandahåller de inga inbäddade webbplatsbyggare, men i deras cPanel kan du ändra olika visuella element på din webbplats.
E-postkonton10 till 20 plus får du obegränsade autosvarare, vidarebefordran, listor osv.
KundvagnarDe erbjuder dig en utbytbar kundvagn.
statsDu får detaljerad webbstatistik genom webbalizer, FTP-statistik, analog.
MySQL-databaser3-7 MySQL-databaser är tillåtna beroende på paketet.
FTP-kontoMed AYKsolutions är ditt antal FTP-konton i obegränsat.
Flera domänerHost upp till 15 tilläggsdomäner inom delade planer

Stöd

Allt för amerikanska kunder

AYKsolutions många supportfunktioner för sina kunder, särskilt för de som är baserade i USA. Du kan få hjälp via deras livechatt, telefon eller e-post. Du måste dock komma ihåg att de inte erbjuder 24/7 support, så att det kan vara problematiskt att lösa omedelbara problem. Du kan också använda AYKs forum som innehåller en enorm kunskapsbas utöver en omfattande kundsupporttjänst.

 • Live chat
 • Telefon och fax
 • E-poststöd
 • Forum
 • Kunskapsbas
 • Inga videohandledning

Prissättning

Stora pengar för inte så mycket honung

Visar sig att prissättning är den svagaste länken när det gäller AYK-lösningar. Deras delade paket inkluderar inte något extra, men de kommer att kosta dig mycket mer än genomsnittspriset. Att betala för deras tillförlitlighet är dock meningsfullt eftersom de ger dig stram säkerhet och stabilt arbete. En annan intressepunkt: under anmälningsstadiet erbjuds du paket med ytterligare funktioner för en extra avgift så om du behöver produktivitetsförstärkning kan du få det – men till ett högt pris (10 USD i genomsnitt). Till skillnad från många andra webbhotellföretag har AYK inga rabatter för fleråriga köp, men det kan också innebära att de angivna priserna verkligen är inrättade för att täcka de höga utgifterna de lägger till den bunnsäkra stabiliteten och säkerheten de ger.

Användarvänlig

Snabb registrering och CPanel

Liksom många andra webbhotell har AYK en snygg webbplats med intuitiv design. Valet av betalningsplaner verkar vara den enda källan till förvirring. Du måste dock ta hänsyn till företagets stora storlek när du tittar på de många olika alternativen som finns tillgängliga för olika målgrupper. Varje betalningsplan för AYKsolutions kommer med det marknadsledande värdadministrationsverktyget – cPanel, som hjälper dig att hantera flera webbplatser och värdfunktioner. AYKsolutions stöder nya kunder genom att tillhandahålla en mängd självstudiematerial i avsnittet “kunskapsbas” i AYK-forum. + Flerspråkigt cPanel + Enkel registrering + Ingen installationsavgift

Sammanfattning

AYKsolutions kan bli en bra webbhotell för långsiktiga projekt: du kan börja med få och växa oändligt – för de erbjuder inte bara delade paket, utan också VPS, dedikerade och molnhotell. Deras starka drifttid och tillförlitlighetsfunktioner verkar tilltalande, men du kommer också att möta de oundvikliga nackdelarna med frånvaron av support 24/7, webbplatsbyggaren och deras priser. Fördelar

 • Stabil driftstid
 • Stram säkerhet
 • Bra uppsättning funktioner
 • Många supportalternativ
 • Delad, VPS, dedikerad och moln

Nackdelar

 • Priser över genomsnittet
 • Ingen webbplatsbyggare
 • Inga videohandledning
 • Delade paket under genomsnittet
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me