Oversikt

Rimelig hosting med grunnleggende funksjoner

Med priser som starter på rockebunnen, en selvtillit som øker oppetidsgarantien og 30-dagers pengene tilbake-garantien, kan du se hvorfor Big Rock Hosting frister mange vertsøkere fra hele verden. Hvis du er et større selskap som krevde avanserte funksjoner og tjenester for å takle høye krav til trafikk, kan det hende du trenger å shoppe rundt, men for de som ønsker å skaffe penger til en god pris som tilbyr grunnleggende hosting- og domenefunksjoner, kan du ikke gå langt galt med BigRock.


Hvorfor velge BigRock Hosting?

 • Veldig lave priser
 • Tjeneste sikkerhetskopiert av garantier
 • 24 timers support
 • Enkle verktøy for nettbygging

Vil du vite om BigRock Hosting passer for deg?

La oss sjekke det ut.

Pålitelighet

99,9% oppetid på VPS Hosting

Generelt er BigRock Hosting pålitelig og har sjelden noen problemer. Serverne er stort sett USA-baserte og er solide til kjernen, noe som gjør nettverket upåklagelig sterkt. De tilbyr en 99,9% oppetidstjeneste på VPS Hosting, og ser rundt på vurderinger du ikke kommer over noen nedetidsproblemer for delt hosting eller spesialisert hosting.

All denne snakken er støttet av en 30-dagers pengene-tilbake-garanti, så hvis du ikke er 100% fornøyd med tjenesten og føler at den mangler noen form for åpenhet, kan du få pengene tilbake.

Funksjoner

3 hovedplaner med ubegrenset plass & båndbredde

Det er tre hovedhotelltyper som tilbys med Big Rock, og de er delt hosting, spesialisert hosting og forhandlerhotell, alt skreddersydd til en annen type kunde. Med hver hostingplan får du en god del grunnleggende funksjoner, men ikke forvent at noen av dem virkelig vil wow deg ettersom de er standard nettbyggingsfunksjoner.

Dine standard delte hostingplaner for mellomnivåene har ubegrenset båndbredde, plass, 5 GB database, CPanel og ubegrenset overføring. Mange funksjoner mangler i Essential-planen, men siden dette er det billigste alternativet på litt over $ 2 per måned, kan du se hvorfor det blir strippet tilbake så mye. Ikke desto mindre er det en flott plan for nybegynnere.

[Features_table]

Brukerstøtte

Solid teknisk støtte & Kundeservice

Nå mange mennesker kan føle at fordi selskapet er basert på indisk, at det må være noe fangst til prisene og tjenesten som tilbys. Det enkle faktum er at BigRock virkelig er et anstendig selskap som tilbyr en 24/7 supporttjeneste til kundene. Med live chat og telefonstøtte tilgjengelig døgnet rundt, og kvalifiserte teknikere tilgjengelig for å hjelpe deg med å løse et problem, er du i gode hender.

Det er også noen få ekstra støttealternativer, for eksempel en kunnskapsbase full av artikler og tutorials om alt du trenger å vite om hosting, vedlikehold og markedsføring av nettstedet ditt.

 • 24/7 support
 • Live chat og telefon
 • kvalifiserte agenter
 • Kunnskapsbase
 • e-post

Priser

Rock Solid Hosting For Little Money

Når det gjelder priser er det mange prisbånd du vil se, for eksempel med Shared Hosting kommer en rekke forskjellige delplaner, og deretter under det et antall forskjellige priser avhengig av hvor lang tid du vil forplikte deg til, så det kan bli noe forvirrende.

I den typiske delte hostingplanen din har du muligheten til å gå med et Linux- eller Windows-oppsett, med Linux-planer som de litt billigere av de to. Derfor, hvis du ønsket å ta ut en Linux-plan for en periode på minimum 1 år, ville du betale $ 4,29 per måned. Imidlertid, hvis du bestemmer deg for å forplikte deg til en tiårsplan, kan du spare STOR TID, siden prisen kommer ned til $ 3,49 per måned.

Den billigste planen kommer så lavt som $ 1,59 per måned når du går for en 10-årig plan.

Brukervennlig

CPanel kommer som en hjelpende hånd

Hver hosting som følger med CPanel som en del av pakken, er alltid et brukervennlig vertsfirma i boka mi. Det faktum at CPanel blir en portal til mange forskjellige områder av hosting, gjør det enkelt å navigere seg rundt til databaser, e-post videresending og underdomener (for å nevne noen få verktøy du kan få til).

Hvis det ikke er alt, kan du kjøpe et domene fra BigRock også, så dette knytter seg fint til hostingplanen din.

Sammendrag

En grunnleggende tjeneste full av klasse

BigRock fungerer som en veldig rimelig måte å få nettstedet ditt vert, med planer som starter fra så lite som $ 1,59 per måned. De er kanskje ikke for alle, og med det mener jeg at de er mer fokuserte på å hjelpe mindre bedrifter og enkeltpersoner, da noen av de mer robuste avanserte funksjonene mangler fra vertsplanplanen..

Med et sterkt støtteområde, anstendige funksjoner og garantier for å gi deg den trygghetsøkningen, gjør BigRock virkelig en god jobb i denne sektoren.

Pros

 • rimelig
 • 24/7 support
 • 99,9% oppetid
 • Gode ​​rabatter for årlige kjøp

Ulemper

 • Basert i India (som kan utsette folk)
 • Essential-planen har knapt noen funksjoner eller høye spesifikasjoner
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me