Översikt

Prisvärd webbhotell med grundläggande funktioner

Med priser som börjar på rockbotten, ett förtroende som ökar drifttidsgarantin och 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti kan du se varför Big Rock Hosting frestar många värdsökande från hela världen. Om du är ett större företag som krävde avancerade funktioner och tjänster för att klara höga trafikkrav kan du behöva shoppa runt, men för de som vill betala in till ett bra pris som erbjuder grundläggande värd- och domänfunktioner kan du inte gå mycket fel med BigRock.


Varför välja BigRock Hosting?

 • Mycket låga priser
 • Service säkerhetskopieras av garantier
 • 24-timmars support
 • Enkla verktyg för webbbyggnad

Vill du veta om BigRock Hosting är rätt för dig?

Låt oss kolla upp det.

Pålitlighet

99,9% drifttid på VPS Hosting

Generellt sett är BigRock Hosting pålitlig och har sällan några problem. Servrarna är mestadels USA-baserade och är solida till kärnan vilket gör nätverket oklanderligt stark. De erbjuder en 99,9% uppetidstjänst på VPS Hosting, och tittar omkring på recensioner du inte stöter på några stilleståndsproblem för delad hosting eller specialiserad värd heller.

Allt detta samtal stöds av en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti, så om du inte är 100% nöjd med tjänsten och känner att den saknar någon form av insyn kan du få dina pengar tillbaka.

Funktioner

3 huvudplaner med obegränsat utrymme & Bandbredd

Det finns tre huvudhotelltyper som erbjuds med Big Rock och de är delad hosting, specialiserad hosting och återförsäljarhosting, alla anpassade till en annan typ av kund. Med varje värdplan får du en hel del grundläggande funktioner, men förvänta dig inte att någon av dem verkligen ska wow dig eftersom de är vanliga webbbyggnadsfunktioner.

Du vanliga delade värdplaner för mellanregister har obegränsad bandbredd, utrymme, 5 GB databasutrymme, CPanel och obegränsad överföring. Många funktioner saknas i Essential-planen, men eftersom det här är det billigaste alternativet på drygt $ 2 per månad kan du se varför den avskaffas så mycket. Ändå är det en bra plan för nybörjare.

[Features_table]

Stöd

Solid teknisk support & Kundservice

Nu kanske många känner att eftersom företaget är baserat på indiska, att det måste finnas en viss fångst till priserna och den erbjudna tjänsten. Det enkla faktum är att BigRock verkligen är ett anständigt företag som erbjuder en 24/7 supporttjänst till sina kunder. Med livechatt och telefonsupport tillgängligt dygnet runt, och kvalificerade tekniker till hands för att hjälpa dig lösa ett problem, är du i goda händer.

Det finns också några extra supportalternativ som en kunskapsbas full av artiklar och handledning om allt du behöver veta om värd, underhåll och marknadsföring av din webbplats.

 • 24/7 support
 • Live chat och telefon
 • kvalificerade agenter
 • Kunskapsbas
 • E-post

Prissättning

Rock Solid Hosting för lite pengar

När det gäller prissättning finns det många prisband du kommer att se, till exempel med Shared Hosting kommer ett antal olika delplaner, och därefter ett antal olika priser beroende på hur lång tid du vill åta dig, så det kan bli något förvirrande.

I din typiska delade värdplan har du möjlighet att gå med en Linux- eller Windows-installation, där Linuxplaner är de lite billigare av de två. Därför skulle du betala $ 4,29 per månad om du ville ta ut en Linux-plan på minst 1 år. Men om du beslutar att förbinda dig till en tioårsplan kan du spara STOR TID, eftersom priset kommer ner till $ 3,49 per månad.

Den billigaste planen kommer in så lågt som $ 1,59 per månad när du går för en tioårsplan.

Användarvänlig

CPanel kommer som en hjälpande hand

Varje värd som kommer med CPanel som en del av paketet är alltid ett användarvänligt värdföretag i min bok. Själva det faktum att CPanel blir en portal till många olika områden i din webbhotell gör det enkelt att navigera dig runt till databaser, e-postsändare och underdomäner (för att bara nämna några verktyg du kan få till).

Om det inte är allt, kan du också köpa en domän från BigRock, så det binder bra till din webbhotellplan.

Sammanfattning

En grundläggande tjänst full av klass

BigRock fungerar som ett mycket prisvärt sätt att få din webbplats värd, med planer som börjar från så lite som $ 1,59 per månad. De är kanske inte för alla, och med det menar jag att de är mer inriktade på att hjälpa mindre företag och individer eftersom några av de mer robusta avancerade funktionerna saknas i värdplanen..

Med ett starkt stödområde, anständiga funktioner och garantier för att ge dig det självförtroende ökar BigRock verkligen ett bra jobb i denna sektor.

Fördelar

 • prisvärd
 • 24/7 support
 • 99,9% drifttid
 • Bra rabatter för årliga köp

Nackdelar

 • Baserat i Indien (vilket kan förhindra folk)
 • Den väsentliga planen har knappast några funktioner eller höga specifikationer
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me