Översikt

Prisvärda och effektiva lösningar

Bizland erbjuder prisvärda och effektiva webbhotellpaket för småföretagare och individer som vill börja på nätet. De har fyra typer av värdlösningar tillgängliga som börjar på din grundläggande nivåplan, kallad stadgan, och stiger upp till den översta planen, kallad handelspaketet.


Tillsammans med webbhotellösningar tillhandahåller de också ett verktyg för webbbyggare för att även de nybörjare ska kunna skapa en professionell webbplats, tillsammans med ett område för att registrera domännamn.

Pålitlighet

Två datacentra baserade i USA

Bizland har totalt två datacentra som de uppger är båda belägna i Boston-området. Datacenterna erbjuder en full övervakning och säkerhetstjänst dygnet runt under dygnet runt, 7 dagar i veckan. De har en sida på webbplatsen avsedd för hur infrastrukturen och arkitekturen fungerar, men misslyckas med att tillhandahålla statistik om drifttidsgarantier, men allmänna recensioner på nätet ger tummen upp till Bizlands drifttid.

Funktioner

Stora fördelar och gott om freebies

Varje värdplan ger en annan nivå av funktioner och verktyg, men till och med standardplanen ger dig e-handelsfunktioner, FTP-åtkomst, gott om diskutrymme och bandbredd och en samling marknadsföringsverktyg. Om du blir ombedd att få topppaketet får du mer utrymme att andas och kommer att dra nytta av 300 GB utrymme, 3000 GB dataöverföring och underdomäner för att anpassa.

Med varje plan kommer du också att kunna dra fördel av 100 $ av Google Adwords-kuponger och $ 50 Bing-kuponger, vilket är ett bra incitament att börja få trafik och medvetenhet till din webbplats.

Stöd

Täcker alla större supportområden och kontaktkanaler

Live chat, försäljnings- och supporttelefonnummer visas tydligt längst upp till höger på webbplatsen, samt ett praktiskt supportområde som innehåller en kunskapsbas och ett urval av mycket användbara användarguider. När du registrerar dig som kund har du också tillgång till ett supportbiljetsystem, supportkonsol och direkt e-postadress.

Det finns inga sociala medier hjälpkanaler tillgängliga, och du kanske inte kan ringa utanför USA på grund av att telefonnumret är ett avgiftsfritt USA-nummer.

 • 24/7 support
 • Live chat
 • Kunskapsbas
 • Biljettsystem
 • E-post
 • Telefon för USA
 • Ingen utanför USA: s telefonsupport
 • Inga sociala kanaler tillhandahålls för stöd

Prissättning

Konkurrenskraftigt prissatta och prisvärda

Bizland är faktiskt väldigt bra för pengarna, och med tanke på att Starter-planen (Charter) ger en mängd fantastiska verktyg, support, funktioner och kampanjer freebies, kommer det bara att kosta dig $ 5,95 per månad eller $ 59,95 för hela året.

Det dyraste paketet kostar $ 34,95 per månad eller $ 349,95 för året vilket kan vara lite dyrt i vissa folkbok.

Det finns en fångst, installationsavgifter debiteras för varje plan, vilket är något som de flesta värdleverantörer tenderar att erbjuda gratis dessa dagar. Den goda nyheten är att kostnaden för installation är 49,95 över hela linjen.

Användarvänlig

En stor användarupplevelse

I allmänhet är Bizlands webbplats ganska genomtänkt och erbjuder en bra användarupplevelse. Det var första gången jag använde webbplatsen och jag lyckades enkelt navigera runt, hitta planerna som erbjuds, liksom hela utbudet av funktioner och fördelning av priser.

Den största nackdelen är att det inte finns någon CPanel i Bizland, de erbjuder istället ett anpassat alternativ på kontrollpanelen som du måste gå igenom för att vänja dig. Andra än så erbjuder de en mycket vänlig steg för steg-guide för hur du skapar din webbplats till och med hur du marknadsför din webbplats som kan vara en praktisk sida för nybörjare.

Sammanfattning

Det prisvärda sättet att bli själv värd

Jag måste säga att jag totalt sett är nöjd med tjänsten som Bizland erbjuder och stänger några mindre stickpunkter som de erbjuder en otrolig service för småföretagare. Priserna för de flesta av paketen är inte bara konkurrenskraftiga utan överkomliga, och funktionerna och verktygen du får för varje plan (även den mest grundläggande planen) har allt du behöver och mer för att få din webbplats från marken.

Supporttjänsten är också över genomsnittet, saknar bara några kanaler som inte är avgörande kontaktmetoder.

Fördelar

 • Bra val av supportkanaler
 • Gratis marknadsföringsverktyg och freebies
 • Användarvänlig värdleverantör
 • Stort värde för pengarna

Nackdelar

 • Saknade sociala medier Hjälp
 • Ingen CPanel
 • Toppnivåplanen är dyr
 • Ingen upptidsstatistik
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me