BlueFish Användarrecensioner

Översikt

En prisvärd lösning på en smidig löpande webbplats

Med många års erfarenhet under sitt bälte i webbhotellvärlden har BlueFish använt den här tiden klokt genom att lyssna på kundens feedback och förbättra sin redan imponerande tjänst. Den grundläggande delen av varje webbplats är att ha bra värd som inte bara är snabb, utan är tillförlitlig, har supportkontakter till hands för alla problem och till ett konkurrenskraftigt pris. BlueFish kryssar av för alla dessa poäng och mycket mer.


Varför välja BlueFish Hosting?

 • Obegränsad lagring och data
 • PayPal e-handel
 • MYSQL- och PHP-databaser
 • Business webbplats mallar

Vill du veta om BlueFish Hosting är rätt för dig?

Låt oss kolla upp det.

Pålitlighet

Säkert, snabbt och helt pålitligt

Med iPowerWeb som drivande kraft i BlueFish Network- och Server-teknik är du i tillförlitliga och säkerhetsfokuserade händer. Med en utmärkt drifttidsrekord som ständigt övervakas och förbättras när BlueFish verkligen går framåt, och om vi berör support på bara en sekund, är supportarbetare alla utbildade och kvalificerade tekniker för att ytterligare stärka den tillförlitlighetsfaktorn för dig.

Om du känner att tjänsten ändå har tappat dig, erbjuder de också en 30-dagars återbetalningsgaranti för dig. De är så övertygade om att med en blandning av utbildad personal och serverutrustning av hög kvalitet kommer du inte att ha ett uns problem..

Funktioner

Idealiska funktioner för småföretagare

När vi tittar på vilken typ av funktioner som erbjuds av BlueFish kommer du direkt att se att de tillgodoser den lilla företagets ägare eller bloggare som kräver några enkla och effektiva lösningar för att vara värd för en webbplats.

Med unika IP: er, en webbplatsbyggare till hands som hjälper dig att skapa en webbplats från grunden och massor av obegränsade alternativ som data, e-post, FTP, lagring och till och med domäner kan du se varför BlueFish skulle vara ett populärt val för många webbansvariga där ute. Lägg till det, det faktum att de erbjuder en betalningsport för installation av en e-handel butik samt många högkvalitativa affärsmallar och att du verkligen är på god väg.

[Features_table]

Stöd

Fantastiskt stöd men saknar livechatt

En av de många positiva punkterna med BlueFish är att de faktiskt kommer att ringa dig först och vägleda dig genom deras system – besvara alla frågor du kan ha på väg. Även om detta kan vara lite irriterande för vissa människor som bara vill gå vidare med saker, kommer det som en frisk luft till andra som vill ha en rundtur i byggnaden (så att säga).

Tillsammans med detta mycket proaktiva tillvägagångssätt har de en FAQ-sektion, kunskapsbas, ett avgiftsfritt nummer och e-poststöd. De erbjuder också telefonstöd för utanför USA,.

Det de inte gör är att tillhandahålla onlinechatt som har blivit en populär metod för människor att snabbt hitta ett svar på ett problem eller få support i första raden.

 • 24/7 support
 • Avgiftsfri telefon
 • kvalificerade agenter
 • Kunskapsbas
 • E-post
 • Utanför USA-telefonstöd
 • Ingen livechatt

Prissättning

Ett paket som är bra för pengarna

BlueFish gör det enkelt att välja en plan eftersom de bara har en tillgänglig, vilket tar tid och stress för att behöva väga upp varje plan och jämföra priser, funktioner och verktyg. Istället är en plan som erbjuds bara $ 6,95 per månad och kommer med en 30-dagars pengarna tillbaka-garanti om du inte är helt nöjd med den tjänst du har fått.

Det är verkligen så enkelt med priser!

Användarvänlig

vDeck Kontrollpanel kan kasta ett fåtal människor

CPanel är den absolut största och mest populära plattformen där ute, så när en annan ersätter den kan den kasta dig lite. Om du aldrig har använt CPanel så spelar det ingen roll för mycket eftersom vDeck inte är ett dåligt alternativ.

Alternativen med vDeck låter dig arbeta med dina FTP-konton, e-postkonton, databaser och allt du kan förvänta dig att CPanel ska erbjuda, så när du väl har lärt dig repen med vDeck och fått reda på var alla funktioner är, och vad de är, du kan sedan slå marken i gång.

Sammanfattning

Småföretagare, du har just hittat en värd

Med en plan och endast en plan är BlueFish Hostting överkomligt för nästan alla, från en personlig nivå till ett litet företag, skalad installation. Du har kraftfull hosting direkt till hands.and supporten som erbjuds är bra, de saknar bara en livechatt för att få full poäng här.

Med ett bra utbud av obegränsade alternativ, utmärkta drifttidsposter och en 30-dagars pengar-tillbaka-garanti för att stärka deras rykte, är BlueFish den perfekta värdplattformen för startnivå att prova.

Fördelar

 • Prisvärd plan
 • 24/7 support
 • Utmärkt driftstid och pengarna tillbaka-garanti
 • De ringer dig först för att vägleda dig genom din webbhotell

Nackdelar

 • Ingen livechattfunktion
 • En plan, grundläggande funktioner
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map