BlueHost-ekspertanmeldelse

Etter over 20 år i virksomheten har BlueHost blitt en tungvekt i industrien, og tjenestene har gjort det til en WordPress-anbefalt hostingleverandør. Vi fant at selv startkontoer tilbød tilgang til et bredt spekter av verktøy og funksjoner som gjør det enkelt å sette opp, vedlikeholde og skalere en eller flere nettsteder.


Samtidig tillot et bredt utvalg av avanserte funksjoner oss med letthet å lage komplekse backend-konfigurasjoner. BlueHost imponerte oss også med oppetid og belastningstid, viktige faktorer for mindre virksomheter som akkurat begynner å bygge merkevaren og krever pålitelig hosting.

Som vanlig utsatte vi BlueHost for noen grundige tester for å avgjøre om dens grunnleggende og premiumprodukter kunne levere. Ta en titt på funnene våre i BlueHost-gjennomgangen vår for å avgjøre om det er riktig for deg.

Fordeler og ulemper

Pros:

  • Opplev over gjennomsnittet lastetid og oppetid med lite driftsstans.
  • Få tilgang til gratis, populære funksjoner med selv de mest grunnleggende kontoer, inkludert avanserte utviklerverktøy.
  • BlueHosts lave avgifter varierer i den nedre enden av bransjens spekter.
  • Bruk enkle 1-klikks installasjoner av WordPress og e-handel løsninger for å komme raskt i gang.
  • Nyt generøse grunnleggende funksjoner inkludert ubegrenset båndbredde og nesten ubegrenset lagringsplass.
  • Sett enkelt opp et nytt WordPress-nettsted med et stort utvalg av verktøy, pedagogiske ressurser og sømløse tredjepartsintegrasjoner.
  • Nybegynnere drar fordel av eksepsjonelt intuitivt grensesnitt og dra-og-slipp-nettstedsbygger.

Ulemper:

  • Kundeservicen kan være treg i løpet av peak timer.
  • Selv om mye raskere enn bransjestandarden, er ikke BlueHost ledende innen lastetid for industrien.
  • De kan være insisterende på å selge produkter du kanskje ikke trenger under registreringsprosessen.

Pris- og betalingsmåter

Du kan velge mellom flere BlueHost-pakker, avhengig av hostingbehov. Delt hosting starter til en lav pris på 2,95 dollar i måneden, og gir 1 nettsted, uavhengig båndbredde og et gratis SSL-sertifikat – perfekt for en liten virksomhet som bare får nettstedet deres fra bakken. WordPress-basepakken for $ 3.95 i måneden vil gi deg lignende funksjoner samt forhåndsinstallasjon av WordPress og et iscenesettelsesmiljø som lar deg trygt teste endringene før du distribuerer dem.

For oss pakker premiumplanene et slag i forhold til verdi for pengene. Den anbefalte WordPress-oppgraderingen er bare 5,95 dollar i måneden og tilbyr ubegrensede nettsteder og ubegrenset SSD-lagring. VPS mellomklasse-tjeneste, priset til $ 29,99 i måneden, inkluderer 60 GB SSD-lagring og 2 IP-adresser. BlueHosts dyreste plan, Premium Dedicated Hosting-planen, koster $ 119.99 per måned. Selv om den tilbyr flammehastigheter (3 GHz) og sikkert speillagring, er tjenesten rettet mer mot selskaper som er vert for flere nettsteder, noe som gjør den mindre verdifull for SMB-er.

Vi satte spesielt pris på at det på tvers av planer var enkelt å oppgradere til en mer avansert plan med bare noen få klikk, en viktig funksjon for små bedrifter med store ambisjoner.

Brukervennlighet

Vi fant BlueHost som en allsidig hostingtjeneste, og tilbyr forskjellige fordeler for både nybegynnere og avanserte brukere. Weebly dra-og-slipp-nettstedsbygger er et stort pluss for brukere uten erfaring med å utvikle nettsteder, og 1-klikk-integrasjoner for flere nyttige verktøy gjør det enklere å rulle ut raskt. Tilsvarende tar gratis SSL-sertifikater og et gratis domene i ett år bryet med vedlikehold av nettsteder.

Vi ønsket også å teste plattformens avanserte funksjoner for utviklere, og BlueHost kunne også tilfredsstille forventningene våre til den poengsummen. Det brede spekteret av kodespråk og support, databaser og gratis nettstedskript lar oss enkelt tilpasse backend på noen få minutter. Selv om vi vet at nybegynnere ikke nødvendigvis trenger disse funksjonene når de starter, er muligheten til å skalere enkelt en ekstra fordel for SMB-er.

Lastetider og pålitelighet

Vi ble litt overrasket over at BlueHost ikke høyt annonserer raske lastetider eller pålitelige oppetider. Likevel testet vi tjenesten over en periode på flere måneder for å se hvordan disse to faktorene klarte seg. Totalt sett presterte BlueHost beundringsverdig når det gjelder oppetid, i gjennomsnitt 99,99% med svært få serviceforstyrrelser. BlueHost var ikke den raskeste webhotellplattformen vi har brukt, men den klarte likevel å rangere innenfor de fem beste tjenestene i løpet av testperioden vår.

Funksjoner

Selv om prispunktet ligger i den nedre enden av webhotellspekteret, tilbyr BlueHost et bredt spekter av funksjoner som du kan tilpasse nettstedet ditt. Bluehosts mest grunnleggende WordPress-hosting lar deg bygge et 6-siders nettsted gratis med Weebly-plugin og automatisk oppdatere WordPress-versjonen din for å holde den i gang trygt og sikkert. I tillegg hjelper automatisk daglige sikkerhetskopiering av nettsteder å forhindre store forstyrrelser på nettstedet.

Hvis du har mer avanserte WordPress-behov, tilbyr tjenestens WP Pro-konto et intuitivt dashbord for markedsføring som lar deg administrere sosiale medier, SEO og mer. En WooCommerce-integrasjon gjør det enkelt å sette opp og vedlikeholde en sikker nettbutikk, mens gratis SSL som tilbys med hver plan, holder deg kundedata sikker og kryptert. De tilbyr også fire handlekurvintegrasjoner å velge mellom. Vi var glade for å merke at funksjoner som spambeskyttelse og 24/7 nettverksovervåking bidrar til plattformens robuste sikkerhet.

Som alltid er vi spesielt interessert i de mer avanserte funksjonene tjenesten tilbyr, og vi ble imponert over mengden tilpassingsverktøy BlueHost tilbyr for utviklere. Gratis nettstedskript som tilbys av plattformen inkluderer sosiale nettverk, Drupal og Joomla. Ubegrensede FTP-kontoer, i tillegg til et imponerende bibliotek med CGI- og databaseverktøy som inkluderer MySQL, PHP 5, Ruby, Perl og Python-samlinger, og mer.

Kundeservice

For det meste var vi fornøyde med kundestøtten som BlueHost ga. De tilbyr en rekke måter å komme i kontakt med, inkludert live chat 24/7, e-post og telefonstøtte, og oppfordrer kundene til det gjennom sosiale medier. Når det er sagt, løste ikke nødvendigvis kommunikasjon med agenter raskt problemer, selv om alle agenter vi snakket med var vennlige og ivrige etter å hjelpe.

Vi var fornøyd med mengden og dybden på ressursene de har til å veilede deg gjennom feilsøking før du eskalerer til en representant og fant ut at vi ofte kunne løse problemer på egen hånd ved hjelp av tilgjengelig dokumentasjon.

BlueHost brukeranmeldelser

BlueHost-ekspertgjennomgangen vår er basert på vår tekniske kunnskap, og vi bruker spesifikke beregninger for å se hvordan selskaper stapler sammen. For å få et fullstendig bilde, les gjennom BlueHost-brukeranmeldelser for å se hva andre vanlige brukere sier:

Konklusjon

Totalt sett fant vår BlueHost-ekspertanmeldelse at selskapets tjenester oppfyller behovene til både erfarne webutviklere og ikke-teknologiske kunder. Takket være intuitive grensesnitt, innebygd Weebly-dra-og-slipp-nettstedsbygging og enorme mengder dokumentasjon, kan nybegynnere sette opp nettsted raskt og effektivt. Samtidig har utviklere tilgang til avanserte funksjoner som gir dem mulighet til å tilpasse bak kulissene og perfeksjonere nettsteder.

Enten du ønsker å være vert for et enkelt nettsted eller konstruere et multisides imperium, er BlueHost et pålitelig og raskt vertsvalg. Funksjoner og verktøy som daglige sikkerhetskopier og et utall av kodingstilpasningsalternativer gjør denne rimelige hostingløsningen til et godt valg for kunder med forskjellige teknologinivåer og komfort.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me