Expertöversikt

Internetföretag med full service

BluePink är ett rumänskt företag som erbjuder webbhotell, onlineannonsering, domänregistrering och webbdesign och underhåll. De erbjuder dedikerade och virtuella servrar som kör Windows respektive Linux, beroende på ditt företags behov. Deras dedikerade servrar levereras med eller utan hantering och administration som kan köra operativsystemet efter ditt val. De säger mycket specifikt att deras hårdvara inte är uppdaterad, vilket är lite oroande eftersom många konkurrenter berättar om deras aktuella hårdvara och högteknologiska databaser..


BluePink erbjuder också webbdesign och webbplatsunderhållstjänster. Deras portfölj innehåller ett trevligt utbud av omdesignade webbplatser som verkar tilltalande. Deras team består av ett antal anställda som har olika erfarenhetsnivåer med olika manusskrivning och webbdesignupplevelse. Om du letar mer efter webbdesigntjänster snarare än omfattande webbhotellalternativ kan detta vara rätt alternativ.

Uptime & Pålitlighet

Tillförlitligheten är mycket tveksam

Jag kunde inte hitta något uttryckligt upptid för deras servrar, vilket är oroande. På deras första sida fanns det också ett blogginlägg om hur de hade serverproblem och vissa servrar var nere i nära två dagar. Dessutom, när de tittar på deras serveralternativ och tillgänglighet, sade de mycket tydligt att deras hårdvara är gammal, men “om de används korrekt kan du få utmärkta resultat med färre kostnader”.

Funktioner

Flera alternativ att välja mellan med många extra tjänster

Detta företag erbjuder ett antal webbplatsstöd och designalternativ för att hålla din webbplats igång och ser tilltalande ut. Dessutom erbjuder de webbhotell, domänregistrering och Linux-serveradministrationsalternativ beroende på dina behov. De erbjuder dedikerade servrar och virtuella servrar med olika nivåer av kraft och support baserat på vad du letar efter. De erbjuder också underhåll för varje server du behöver med ytterligare alternativ för andra servrar. Deras webbhotell presenteras med olika paket med många anpassningsbara alternativ, inklusive ett paketalternativ som är 100% anpassat till dina behov.

Stöd

Bra stöd, men det kommer att kosta dig

BluePink erbjuder underhållstjänster till ett ganska högt pris per server. Men deras underhållspaket inkluderar övervakning via tekniker eller systemadministratörer som också kan arbeta med mjukvaruuppgraderingar och anpassningsbarhet baserat på kundens behov. Detta pris inkluderar även operativsysteminstallation, underhåll av serverhårdvara och konsultation. Deras webbplatser övervakas 24/7 av tekniker och är tillgängliga när problem uppstår. De nämner inte tydligt något slags biljettsystem, men det antas vara via din klient eller användarportal via deras webbplats. Dessutom har de ett telefonnummer och e-post listade, även om de inte anger hur länge deras responstider är.

Prissättning

Många tjänster är över priser

Prissättningen verkar vara lite hög jämfört med andra webbhotell och webbplatser för webbdesign jag har stött på. Detta är särskilt sant när de mycket tydligt säger att de inte har den mest uppdaterade hårdvaran och att mycket av deras hårdvara i deras datacentra är gamla. Deras värdpaket återspeglar samma högre prissättning jämfört med vad de erbjuder när det gäller servrar och domäner. Deras domänhosting kommer också till ett ganska högt årligt pris, men om du får en rumänsk (.com.ro eller .com.org) kan du bara köpa hela saken mot en fast avgift. Dessutom verkar deras underhåll och administration mycket till 50 euro per månad.

Sammanfattning

Inte illa om du använder deras andra tjänster också

.BluePink är en mer på den dyra sidan för vad de påstår sig erbjuda. Även om de verkar ha anständiga webbdesigntjänster, är deras webbhotell inte särskilt grundlig och erbjuder inte heller många alternativ. Dessutom är priserna för domänhosting också höga, och de erbjuder inga pengar-tillbaka-garantier eller några gratis alternativ för att testa sina tjänster. Men de erbjuder en procentuell rabatt om du köper dina planer ett visst antal månader eller år i förväg.

Fördelar:

  • Bra tillgänglighet för Rumänien
  • Lätt att anpassa din värd
  • Lätt att använda
  • Kvalitetsstöd (för ett pris)

Nackdelar:

  • Föråldrad hårdvara
  • Dyrt underhåll och supporttjänster
  • Företaget är främst fokuserat på webbdesign och reklam
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me