Ekspertoversikt

Full IT Services Company i New Delhi

BrainPulse Technologies har base i New Delhi, India, og tilbyr et bredt utvalg av webhosting, webutvikling, markedsføring på nettet og andre annonsetjenester. De tilbyr en rekke løsninger og alternativer for et flertall av informasjonsteknologiområdet og begrenser seg ikke til webhosting og webdesigntjenester. De hevder at de ønsker å hjelpe virksomheten med å nå et annet nivå av topp ytelse og opprettholde et høyt nivå av profesjonalitet og kundeservice på samme tid. Med et internasjonalt marked er infrastrukturen deres toppmoderne for å opprettholde den utenlandske etterspørselen i alle regioner.


Som det beste vertsfirmaet i India, er BrainPulses infrastruktur pålitelig, skalerbarhet og sikkerhet med avanserte servere, lisensiert programvare og idiotsikker vedlikehold av katastrofer i tilfelle en slags naturkatastrofe. I tillegg tilbyr de regelmessig sikkerhetskopiering av data, forebyggende vedlikehold, sikkerhetskopieringsgeneratorer og sikkerhetsvakter for å forbedre sikkerheten til dataene dine.

oppetid & Pålitelighet

99,99% oppetidsgaranti uten praktisk talt ingen klager

Med en garanti på 99,99% oppetid, vil du oppleve praktisk talt ingen nedetid på serveren utenfor vedlikehold av planene. De har et 3-lags vertsnettverk som sikrer at servere og nettsteder alltid er i gang. Når vi så på andre anmeldelser og kundevurderinger, var det ingen som hadde rapportert om driftsstans. Dette er bra for alle selskaper, men spesielt India-baserte selskaper.

Funksjoner

Hyggelig webhotell og mye mer

Med funksjoner utover grunnleggende webhosting og webutvikling, har BrainPulse mange team dedikert til hver av sine tjenester. Når det gjelder webutvikling tilbyr de noen få forskjellige pakker og tilpasset utvikling basert på hva du leter etter. Deres andre webutviklingstjenester inkluderer webdesign, applikasjonsutvikling, forretningsapplikasjoner og e-handel og e-forretningsløsninger. De tilbyr også mobilapputvikling for dine forretningsbehov. Andre funksjoner inkluderer merkevarebygging, internettmarkedsføring, SEO og SMM-tjenester.

I tillegg til webutviklingsfunksjonene sine, tilbyr de også flere alternativer for webhotell. De tilbyr dedikerte og virtuelle private servere, i tillegg til forhandlere, sky og delte hostingalternativer. Alle hostingalternativer kan støtte en rekke forskjellige programvaretjenester, inkludert Windows, Linux og WordPress og valgbare kontrollpanelalternativer. I tillegg til alle disse tjenestene har de også domeneoverføring og -registrering, enterprise hosting-alternativer og SSL-sertifikater tilgjengelig for kjøp.

Brukerstøtte

Mange måter å kontakte dem for støtte

Et internasjonalt selskap som BrainPulse tilbyr support 24/7/365. Når du først åpner nettstedet, kommer et popup-vindu med tilbakeringing garantert om 5 minutter om nødvendig. I tillegg har de live chat support tilgjengelig via Skype, Google Talk og MSN chat. Når du logger inn på medlemsområdet ditt, kan du åpne for supportbilletter, få tilgang til kontoinformasjon og status og oppgradere planer om nødvendig. De tilbyr også telefon- og e-poststøtte, avhengig av hvordan du vil gå for å få støtte. De virker veldig kundeservicefokuserte og tilbyr mange alternativer for å få løst problemene dine.

Priser

Rimelig webhotell

BrainPulse hevder å ha rimelige hostingtjenester, og når de konverteres til amerikanske dollar, gjenspeiler prisene deres absolutt det. Deres dedikerte servere startet på $ 114 per år og oppover, og delt hosting starter rundt $ 18 i året for Linux og rundt $ 20 for Windows. Med all tilgjengelig emballasje og ekstrautstyr er dette definitivt et smart valg for dine vertsbehov. Hvis du noen gang trenger flere tjenester som webdesign eller firmamerking, er disse alternativene tilgjengelige via deres kundeportal. I tillegg tilbyr de en 30 dagers pengene tilbake-garanti og et stort støttetekniker nettverk i tilfelle du har behov når som helst.

Sammendrag

Utmerket hosting med god service

BrainPulse tilbyr en rekke forskjellige IT-tjenester i tillegg til webhotell, domene og serveralternativer. De er et godt avrundet IT-selskap med designtjenester, SEO-tjenester og utviklingsvalg tilgjengelig for kundene. De tilbyr et høyt kundeservicenivå i tillegg til en 99,99% oppetid med sikkerhet og pålitelighet for dine vertsbehov.

Pros:

  • 99,99% oppetidsgaranti
  • 24/7/365 på nettstedstøtte
  • Flere måter å kontakte support
  • Ekstra tjenester utover hosting

Ulemper:

  • Servere er basert i India
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me