Ekspertoversikt

Global Content Delivery Network

Cloudflare er et av de mest kjente innholdsleveringsnettverkene i verden. Fra og med dette skriver de 102 datasentre på steder rundt om i verden, og de legger regelmessig til det tallet. De kan håndtere 10 TB / s i båndbredde for kundene, og gjøre en utmerket jobb med å innovere og hjelpe kunder med et bredt spekter av forskjellige krav. Det er viktig å merke seg at dette ikke er en tradisjonell webhotell-tjeneste som tilbys fra CloudFlare. Tjenesten deres er å levere innhold til nettsteder som har spesielle krav.


For eksempel kan nettsteder som har stor trafikk eller veldig store filer (musikk, filmer, ect) ha innholdet lagret og levert fra CloudFlare snarere enn sin egen webhotellserver. Dette kan redusere systemkravene som trengs, og samtidig øke hastigheten og andre fordeler. Denne typen tjenester krever svært avansert maskinvare og båndbredde, og CloudFlare er en av de beste i verden på å tilby denne tjenesten.

oppetid & Pålitelighet

Pålitelighet er deres viktigste salgsargument

Den viktigste fordelen med et innholdsleveringsnettverk er at du vil ha pålitelig og rask lasting av nettstedene, filene og annet innhold. Takket være de mange forskjellige datasentrene og ekstreme høykvalitetsforbindelser, vil oppetid aldri være et problem. De fleste kunder som bruker denne tjenesten vil aldri oppleve noen form for strømbrudd. I tillegg kan DDoS- og sikkerhetsfunksjonene gjøre mye for å forhindre andre typer strømbrudd forårsaket av digitale angripere.

Funksjoner

Funksjoner Fokusert på kvalitet

Når du ser gjennom funksjonslisten fra dette selskapet, er det veldig enkelt å se at de ikke har samme type alternativer som andre selskaper. I stedet er funksjonene deres fokusert på å servere innhold, legge til sikkerhet, beskytte mot angrep og mer. Hver av funksjonene de tilbyr er veldig høy kvalitet og vil dekke behovene til selv de mest krevende av kundene.

Hovedtjenesten er innholdsleveringsnettverket, som gjør det mulig for kunder å servere nesten ubegrensede datamengder til besøkende uten problemer. De tilbyr også weboptimaliseringstjenester for å få fart på tingene. En tjeneste som blir mer og mer viktig for alle slags kunder er deres Anti-DDoS-innsats. Når et nettsted blir truffet med et DDoS-angrep, blir det ubrukelig. Ved å dirigere trafikk gjennom CloudFlare klarer de å skrubbe ut den dårlige trafikken slik at nettstedet forblir oppe og fungerer hele tiden. Dette er spesielt viktig for bedriftskunder som ofte blir angrepet på denne måten.

Brukerstøtte

Utmerket teknisk støtte

Det er veldig sjelden at du vil støte på noen form for problemer med dette selskapet. Hvis noe derimot går galt, vil de være der for å støtte deg umiddelbart. De er enkle å nå via hjemmesiden eller backend, eller via telefon om nødvendig. I de fleste tilfeller svarer de automatisk på problemer som DDoS-angrep, slik at du ikke engang trenger å gjøre noe. Hvis du noen gang trenger dem, vil de svare raskt og gi deg svarene for å løse problemene dine. I tillegg har de en god del av dokumentasjon og ressurser som kan hjelpe deg å lære mer om tjenestene deres.

Priser

Flotte prisalternativer

Mange er overrasket over hvor rimelige tjenestene er fra dette selskapet. Til å begynne med har de en gratis pakke som gir mange av de gode tjenestene deres for personlige nettsteder og blogger. For profesjonelle nettsteder og små bedrifter har de et alternativ for $ 20 per måned per domene som trenger grunnleggende sikkerhet, ytelsesforbedringer og andre fordeler. For $ 200 per måned per domenevirksomhet som driver eCommerce-nettsteder eller de som trenger mer avansert sikkerhet og ytelse kan få sine tjenester. Store selskaper kan også ha et tilpasset tilbud på prisen ved å kontakte dem.

Brukervennlig

Lett å jobbe med tjenester

Tjenestene som tilbys av dette selskapet er veldig enkle å jobbe med. Selv de som aldri har brukt CDN tidligere, skulle ikke ha problemer med å få nettstedet opp og kjøres på det raskt og enkelt. Dokumentasjonen deres er helt topp, slik at du enkelt kan konfigurere nettstedet ditt. Det er heller ikke noe problem å registrere seg for tjenesten deres takket være nettstedet deres er lett å navigere.

Sammendrag

Topp av linjetjenestene

Hvis du leter etter et innholdsleveringsnettverk, sikkerhet, optimalisering eller noen av de andre tjenestene som tilbys av dette selskapet, kan de definitivt dekke dine behov. Fra små nettsteder på verdensbasis til verdens største selskaper kan dette selskapet hjelpe. De beskytter for tiden mer enn 5,5 millioner nettsteder.

Pros:

  • Stor DDoS-beskyttelse
  • Veldig rimelige tjenester
  • Lett å bruke

Ulemper:

  • Ikke en normal vertsleverandør
  • Mange funksjoner kan være forvirrende for nye kunder
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me