Expertöversikt

Global Content Delivery Network

Cloudflare är ett av de mest kända nätverken för leverans av innehåll i världen. Från detta skrivande driver de 102 datacenter på platser runt om i världen och de lägger regelbundet till det numret. De kan hantera 10Tbps i bandbredd för sina kunder och göra ett utmärkt jobb med att förnya och hjälpa kunder med ett brett spektrum av olika krav. Det är viktigt att notera att detta inte är en traditionell webbhotelltjänst som erbjuds från CloudFlare. Deras tjänst är att leverera innehåll till webbplatser som har särskilda krav.


Till exempel kan webbplatser som har stor trafik eller mycket stora filer (musik, filmer, ect) ha innehållet lagrat och levererat från CloudFlare snarare än sin egen webbhotellserver. Detta kan minska systemkraven som behövs, samtidigt som hastigheten och andra fördelar ökar. Denna typ av tjänst kräver hårdvara och bandbredd för mycket avancerade produkter, och CloudFlare är en av de bästa i världen på att tillhandahålla denna tjänst.

Uptime & Pålitlighet

Tillförlitlighet är deras huvudsakliga försäljningspunkt

Den största fördelen med ett innehållsleveransnätverk är att du kommer att ha tillförlitlig, snabb laddning av dina webbplatser, filer och annat innehåll. Tack vare många olika datacenter och extremt högkvalitativa anslutningar kommer uppetid aldrig att vara ett problem. De flesta kunder som använder denna tjänst kommer aldrig att uppleva någon form av avbrott alls. Dessutom kan deras DDoS och säkerhetsfunktioner göra mycket för att förhindra andra typer av avbrott orsakade av digitala angripare.

Funktioner

Funktioner med fokus på kvalitet

När man tittar på funktionslistan från det här företaget är det mycket lätt att se att de inte har samma typ av alternativ som andra företag. Istället fokuserar deras funktioner på att servera innehåll, lägga till säkerhet, skydda från attacker och mer. Var och en av de funktioner som de erbjuder är mycket hög kvalitet och kommer att tillgodose behoven hos även de mest krävande av kunderna.

Huvudservicen är innehållsleveransnätverket, vilket gör det möjligt för kunder att servera nästan obegränsade mängder data till besökare utan problem. De tillhandahåller också webboptimeringstjänster för att påskynda saker. En tjänst som blir allt viktigare för alla typer av kunder är deras Anti-DDoS-ansträngningar. När en webbplats träffas med en DDoS-attack blir den oanvändbar. Genom att dirigera trafik genom CloudFlare kan de skrubba den dåliga trafiken så att webbplatsen förblir uppe och fungerar hela tiden. Detta är särskilt viktigt för företagskunder som ofta attackeras på detta sätt.

Stöd

Utmärkt teknisk support

Det är mycket sällsynt att du kommer att stöta på någon typ av problem med detta företag. Om något dock går fel, kommer de att vara där för att omedelbart stödja dig. De är lätta att nå via sin webbplats eller backend, eller via telefon vid behov. I de flesta fall svarar de på frågor som DDoS-attacker automatiskt så att du inte ens behöver göra något. Om du någonsin behöver dem kommer de att svara snabbt och ge dig svar för att lösa dina problem. Dessutom har de ett bra avsnitt av dokumentation och resurser som kan hjälpa dig att lära dig mer om deras tjänster.

Prissättning

Bra priser alternativ

Många är förvånade över hur prisvärda tjänsterna är från det här företaget. Till att börja med har de ett gratispaket som tillhandahåller många av deras fantastiska tjänster för personliga webbplatser och bloggar. För professionella webbplatser och småföretag har de ett alternativ för $ 20 per månad per domän som behöver grundläggande säkerhet, prestandaförbättringar och andra fördelar. För $ 200 per månad per domänföretag som driver e-handelssajter eller de som behöver mer avancerad säkerhet och prestanda kan få sina tjänster. Stora företag kan också ha en anpassad offert på priset genom att kontakta dem.

Användarvänlig

Lätt att arbeta med tjänster

Tjänsterna från detta företag är mycket enkla att arbeta med. Även de som aldrig tidigare har använt ett CDN bör inte ha några problem med att få sin webbplats igång snabbt och enkelt. Deras dokumentation är helt topp så att du enkelt kan få din webbplatsinställning. Att registrera sig för sin tjänst är inte heller något problem tack vare deras enkla att navigera på webbplatsen.

Sammanfattning

Top of the Line Services

Om du letar efter ett innehållsleveransnätverk, säkerhet, optimering eller någon av de andra tjänster som detta företag tillhandahåller kan de definitivt tillgodose dina behov. Från små hemsidor till världens största företag kan detta företag hjälpa till. De skyddar för närvarande mer än 5,5 miljoner webbplatser.

Fördelar:

  • Stort DDoS-skydd
  • Mycket prisvärda tjänster
  • Lätt att använda

Nackdelar:

  • Inte en vanlig värdleverantör
  • Många funktioner kan vara förvirrande för nya kunder
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me