Expertöversikt

Övergripande bra värdföretag

Denna webbhotell har ett gott rykte för service och support. De verkar verkligen försöka tillgodose kundernas specifika behov snarare än att erbjuda “en storlek passar alla” -funktioner, vilket är trevligt. Företaget är baserat i Kanada men kan tillgodose behoven hos människor ganska mycket var som helst. Deras fokus verkar mestadels på delad värd men de erbjuder också dedikerade och VPS-lösningar. Du kan också använda dem för spelservrar, SSL-certifikat, domännamnsregistrering och mer.


Uptime & Pålitlighet

Mycket stabil värd

Du kommer att få en garanti på 99,9% med detta företag, men i verkligheten kommer du sannolikt inte att behöva det. Detta företag har ett bra datacenter med redundanta anslutningar till Internet. De använder även hårdvara av hög kvalitet så att det troligtvis inte kommer att bli några störningar i detta område. Om något går fel har de ett tekniskt team på plats för att ersätta hårdvara och fixa andra problem så snabbt som möjligt.

Funktioner

Trevliga funktioner

När man tittar på de tjänster som erbjuds av detta företag är det mycket lätt att snabbt se vad de har att erbjuda. De olika paketen är utformade på väldigt enkla sätt att förstå, så oavsett om du är nybörjare eller expert kan du få en bra översikt över vad du kommer att få. För delade värdplaner börjar du på 500 megs för diskutrymme och går upp till 200 spelningar. Bandbredd sträcker sig från 4 spelningar till obegränsad.

De har fyra VPS-värdlösningar att välja mellan, som alla har enkla alternativ för att starta om och installera om programvara, vilket är trevligt. Dessa kan också användas som alternativ för återförsäljare. De är värda i Kanada, vilket hjälper dig att få en bra snabb anslutning för alla besökare i hela Nordamerika. VPS-värdstjänster börjar med 20 spelningar med utrymme och kan gå upp till 200. Bandbredden sträcker sig från 100 spelningar till 2000. De erbjuder också dedikerad RAM-minne på 2-8 spelningar med 4-12 spelningar av brottbart RAM.

För dedikerade tjänster kan du välja mellan sex alternativ, av vilka några är ganska avancerade. Servrarna börjar på 2 kärnor med 3,1 GHz och kan gå upp till en server med 32 CPU-kärnor @ 2,0 GHz. RAM-alternativ varierar från 8-48 spelningar. Vissa av funktionerna verkar dock inte stämma överens med deras prispoäng, så se till att titta noga för att säkerställa att du får det du behöver till ett bra pris.

Slutligen erbjuder detta företag dedikerade spelservrar så att du kan vara värd för dina egna spel. Detta blir ett mycket populärt alternativ för många spelare, men det är inte billigt. Dessa servrar har massor av snabb ram (32-48Gigs DDR3) och mycket snabba anslutningar till Internet (1000 Mb / s).

Stöd

Utmärkt betjäning

Om du behöver någon form av support från detta företag kommer de att vara där för dig utan dröjsmål. De arbetar verkligen hårt för att säkerställa att deras kunder har en bra servicenivå och detta inkluderar teknisk support av hög kvalitet. De flesta kunder stöter inte på några verkliga problem, men om de gör det, är teknikgrupperna mycket lyhörda via ett kontaktformulär, biljetteringssystem, telefon eller e-post. Du kan också använda deras kunskapsbas för att lära dig mer om värdbranschen och få det du behöver.

Prissättning

Titta på prispoäng

När du tittar på de delade värdalternativen kommer du att se att priserna är mycket kompatibla. De erbjuder mycket trevliga tjänster till mycket rimliga priser så oavsett vilka av dessa paket du väljer kommer du att få en mycket bra affär. Detsamma kan sägas om deras VPS-lösningar. När du kommer till dedikerade och spelservrar verkar dock priserna ganska höga för några av deras paket.

Om du behöver dessa alternativ för webbhotell för högre änden, se bara till att du tittar noga på priserna och vilken hårdnivå du får för att säkerställa att du inte betalar för mycket. Med lite extra tid och ansträngning kan du få en bra service som du kommer att vara nöjd med.

Sammanfattning

Mycket bra värd med några bekymmer

Det här värdföretagets totala kvalitet är utmärkt. De har mycket att erbjuda och alla som behöver någon form av värd kommer att kunna hitta en utmärkt lösning. En del av prispunkterna i den högre änden är för höga, men med försiktighet kan du undvika detta.

Fördelar:

  • Bra hårdvara
  • Spelfokuserade planer
  • Mycket pålitlig värd

Nackdelar:

  • Vissa alternativ är ganska dyr
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me