Översikt

God värd

Sedan 2009 har Dewlance varit ett litet företag som erbjuder domänregistrering, delad hosting, återförsäljarhosting och billiga VPS-värdalternativ. Företaget har en liten grupp professionella som arbetar som ett team för att tillhandahålla högkvalitativa lösningar till en låg kostnad för kunderna. De strävar efter att vara uppdaterade och tillhandahålla de senaste programuppdateringarna för att säkerställa de bästa tjänsterna. De har servrar i USA och Storbritannien för att ge global tillgång till sina kunder.


Detta företag erbjuder delad, återförsäljare och hanterad WordPress-värd utöver Windows och Linux VPS-värd. De har ett återförsäljarprogram för dotterbolag och partners, förutom att de erbjuder domäntjänster inklusive registrering, överföring och förnyelser. De har många gratisfunktioner som ingår i domäntjänster som DNS-tjänst och vidarebefordran av e-post.

s.

Pålitlighet

Stark, snabb och effektiv

Det finns inte mycket i form av recensioner som vi verkligen kan gå för närvarande, inte recensioner som vi kan ta som värdefulla ändå. De säger emellertid att en driftstid på 99,9% garanteras med deras servrar, och de skryter med att stabilitet är en central del i deras produktlösningar. Med ständiga serveruppgraderingar och säkerhetskopior till hands kommer Dewlance platser.

Funktioner

Massor av funktioner för att komma fast i

Under den delade webbhotell kommer du att hälsas med många funktioner som får dig att nicka huvudet (särskilt när du går vidare till priset). Oavsett om det är CPanel som du behöver som en grundläggande del av din serverhantering eller massor av databaser för att skaka en pinne på, har Dewlance kryssat för många grundläggande funktioner. Det enda området de saknar är diskutrymme, vilket för små webbplatser som bara behöver 1 GB är bra, men för webbplatser som kräver tio gånger mer än så är Dewlance förmodligen inte för dig.

Delade värdplaner börjar på bronsnivå med servrar i USA och Storbritannien. Alternativet i bronsnivå inkluderar 1 GB hårddiskutrymme, 100 GB per månad med bandbredd, brandväggsskydd, gratis installation och många fler funktioner. Två senare högre nivåer har 2 GB respektive 5 GB hårddiskutrymme och andra funktioner uppgraderade för kundens behov. Reselerserverservrar finns i Chicago, Illinois och börjar med 50 GB disksyta och 500 GB per månad med bandbredd. Det finns ytterligare större planer också. Linux- och Windows VPS-värdplaner börjar med 15 GB diskutrymme och 1000 GB bandbredd per månad, beroende på kundens behov.

Domäntjänster kommer med en årlig ränta och alternativen inkluderar registrering, överföringar och förnyelser. Alla domäner har integritetsskydd, domänstöldskydd, vidarebefordran av domäner, vidarebefordran av e-post och DNS-tjänst. De erbjuder ett antal domäner som. Com, .nets och .orgs beroende på vad du letar efter.

Stöd

Indiska baserade stödagenter

Dewlance är ett indiskt ägt, indiskt företag och indiskt baserat företag så ibland kan språkbarriärer bli ett problem, och du ser detta i innehållet på webbplatsen. Om detta inte gör dig förväxlad kan du dra nytta av ett klientområde, forum och 24-timmars live support för tekniska frågor och kundfrågor.

Detta företag garanterar en svarstid på en biljett inom en timme efter kundförfrågan, och längst ner på deras supportsida noterade de en genomsnittlig responstid på 18 minuter.

Prissättning

Bra prissättningsalternativ

Delade värdpaket för brons börjar på $ 9 per år och kostar mer i takt med att paketalternativen ökar. Dessa är mycket billiga alternativ och kostar mindre än $ 1 per månad. Återförsäljarhostingsalternativ börjar på $ 5 per månad och är fortfarande relativt billiga. Linux- och Windows VPS-värdalternativ börjar på $ 11,99 per månad och jämfört med andra webbplatser är detta ganska genomsnittliga priser.

Domänprissättning börjar på $ 10,67 per år för en .com-adress. Denna prissättning är för registrering, överföring eller förnyelse beroende på vad du letar efter. Andra domäner är ganska jämförbara när det gäller prissättning, men några få kör uppåt på $ 30 per år, t.ex. en .tv- eller .co-adress. Domäntjänster har många funktioner inkluderade. De har också några alternativ för gratis domäner, men mest kommer de med sina paketalternativ med årliga prenumerationer. De erbjuder emellertid bara en 24-timmars återbetalningsgaranti för sina tjänster.

th.

Användarvänlig

Snygg webbplats och enkelt serverunderhåll

Webbplatsen är grundläggande, men ser bra ut. Allt du behöver kan nås inom några få klick och det finns inga komplikationer eller förvirrande teknisk jargong som gör att du kan komma ifrån dig. Dewlance riktar sig verkligen mot den mindre till mitten av marknaden, annons med cPanel, WHM och andra kontrollpaneler som du kan känna dig som hemma.

Sammanfattning

Dewlance är din idealiska nybörjarvärd

Sammantaget gör Dewlance ett bra jobb i denna ganska stora och mättade bransch som är full av tusentals webbhotellplattformar som alla försöker erbjuda de bästa priserna och de bästa lösningarna. Även om de faller under pari på några få områden erbjuder de vissa klassiska funktioner och allt för ett riktigt lågt pris. Jag menar, vem kan klaga på $ 9 per år för cPanel, 100 GB bandbredd och säkerhetskopiering varje månad? Åh, och du får 40 databaser …

Fördelar:

  • 99,9% drifttidsgaranti
  • Billig
  • Bra tekniskt stöd

Nackdelar:

  • Begränsad “extra” för funktioner
  • Endast en 24-timmars pengarna tillbaka-garanti
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me