Ekspertoversikt

Den største nigerianske hostingleverandøren

Domain King hevder å være det største domeneregistrerings- og hostingfirmaet i landet Nigeria. I tillegg blir de ofte brukt av mennesker fra en rekke andre land i og rundt regionen. Med mer enn 6000 nettsteder som er vert på serverne sine, har de sannsynligvis noe som dekker alles behov. Denne regionen i verden kommer også raskt på nettet, noe som betyr at flere og flere nettsteder vil bli laget, hvorav mange vil bruke denne hosting-leverandøren.


Du har bare tilgang til delt hosting med dette selskapet, men det er det som de aller fleste kunder trenger, slik at det vanligvis ikke er et problem. Registrering av et domene er også veldig raskt og enkelt med dette selskapet. Dette gjør det enklere å drive et nettsted siden du kan ha alt fra ett selskap i stedet for å bruke flere leverandører.

oppetid & Pålitelighet

99,9% oppetidsgaranti

Domain King har veldig stabil hosting. Dette er vanlig med et selskap som bare leverer delte hosting-tjenester. Delt hosting går sjelden ned når det er konfigurert riktig. Hvis serveren er overbelastet, reagerer den kanskje saktere, men selv det ser ikke ut til å være noe særlig bekymring for dette selskapet. De tilbyr også en garanti på 99,9% oppetid, slik at du kan være trygg på at nettstedet ditt til enhver tid er oppe.

Funksjoner

Gode ​​funksjoner, men begrenset

Funksjonene du vil ha tilgjengelig fra dette selskapet er ganske gode, selv om det ikke er massevis av dem. Vertsalternativene deres er begrenset til bare delt hosting. Dette er ikke et problem for folk flest, men de som enten trenger mer kontroll eller makt, eller de som forventer at nettstedet deres skal bli veldig populært, vil huske dette før du bestiller. I tillegg til hosting tilbyr de også webdesign og utviklingstjenester slik at du kan få et profesjonelt laget nettsted.

Når du ser på de tilgjengelige hostingfunksjonene, vil du oppdage at det egentlig ikke mangler noe for de som trenger delt hosting. De har et gratis .com.ng-domenenavn, fullt administrert WordPress-støtte, 1-klikks installasjonsskript og mer. Hostingpakkene er oppdelt av spesifikasjoner. Alternativet for inngangsnivå gir 500 MB diskplass, 5 GB båndbredde og 1 tillatt domene. Du kan gå opp til “King” -pakken og få 10 gig diskplass, 100 spillebandbredde og maks 10 domener på serveren.

Brukerstøtte

24/7 teknisk support tilgjengelig

Det tekniske supportteamet er bemannet 24/7 for å hjelpe deg hvis du trenger det. De fleste trenger ikke noen form for hjelp på dette området siden deres delte hostingmiljø er ganske stabilt, men det er bra at de er der. I tillegg til å støtte maskinvaren som brukes, gir de også full støtte for WordPress-nettsteder, så hvis du har et problem med siden din, kan de komme inn og ta en titt for å fikse den så snart som mulig. De har imidlertid ikke mye å tilby for selvhjelpsmateriell, så hvis du er den typen som ønsker å lære om hosting slik at du kan unngå problemer, må du bruke andre ressurser.

Priser

Fornuftig pris

Alle prisene er oppført i den nigerianske valutaen, noe som gjør det gitt at dette er deres viktigste målkund. Uansett hvilket hostingnivå du velger, er prisene ganske rimelige og rimelige. De fleste enkeltpersoner og små bedrifter som leter etter hosting vil ikke ha noe problem med å betale for pakkene de trenger. Du vil også få et gratis .com.ng-domene med alle pakkene bortsett fra inngangsnivå ett, noe som hjelper deg å spare deg enda mer. Hvis du velger å betale for ett eller flere år av gangen, kan du få en rabatt på opptil 20% avslag.

Brukervennlig

Enkel å bruke hosting

Dette selskapet leverer først og fremst tjenestene sine til kunder som trenger en hostingopplevelse på inngangsnivå. Med dette i bakhodet gjør de en god jobb med å holde alt enkelt og greit. De bruker cPanel til kontrollpanelet, som er det mest populære alternativet og er også enkelt å bruke. Nettstedet deres er ganske enkelt å navigere, selv om noen deler av det ikke er så intuitivt som noen kanskje vil like. Totalt sett gir imidlertid selskapet og brukervennlig tjeneste som folk flest vil elske.

Sammendrag

Godt alternativ for delt hosting i Nigeria

Hvis du vil drive et grunnleggende nettsted i Nigeria, er dette et godt selskap å vurdere. De har god erfaring med å møte kundebehov, og som en av de største hostingleverandørene i regionen vil de nesten helt sikkert være rundt for å dekke dine behov i årene som kommer. Bare husk at hvis du trenger noe kraftigere enn et delt hostingalternativ, må du velge et annet selskap.

Pros:

  • Brukervennlige tjenester
  • Overkommelige priser
  • Det største vertsfirmaet i Nigeria

Ulemper:

  • Ingen VPS Hosting
  • Ingen dedikerte servere
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me