Ekspertoversikt

Et veletablert britisk hostingfirma med mange alternativer

EasySpace har tilbudt hosting-tjenester til folk i Storbritannia siden 1997. De er en del av den velkjente iosmart PLC, som eier flere andre hosting-selskaper, som alle har et godt omdømme.


I motsetning til mange andre vertsselskaper, er EasySpace ikke spesialisert mot en målgruppe. De tilbyr alle typer hosting-tjenester, inkludert delt, VPS, dedikert og mer. Uansett hva det er du trenger, er dette selskapet i stand til å tilby det. For mange er dette en fin fordel fordi du kan starte på en lavere pakke, og bevege deg opp slik du trenger det.

De har mange gode alternativer å velge mellom, og å finne den rette for deg er laget hver på deres hjemmeside, som er godt utformet og lett å følge.

oppetid & Pålitelighet

Hostingfirma tilbyr 100% oppetidsgaranti

EasySpace er et av få hostingfirmaer som tilbyr 100% opp garanti på tid for alle deres hostingpakker. Enten du bruker et grunnleggende delt hostingalternativ eller dedikerte servere med den høyeste enden, kan du forvente at nettstedet ditt til enhver tid er oppe.

De gjør det ikke klart hvilke typer refusjoner eller andre fordeler du får hvis nettstedet går ned, men det faktum at de garanterer denne typen oppetid innebærer en slags kompensasjon hvis du synes nettstedet ditt ikke er tilgjengelig.

De har seks datasentre i Storbritannia, som de bruker for å hjelpe til med å bygge opp overflødighet til vertskapet. Dette hjelper deg med å sikre at de ikke har noen planlagte strømbrudd.

Funksjoner

Mange gode planer og funksjoner med tilpassede løsninger tilgjengelig

Du vil ha mange gode funksjoner å velge mellom når du registrerer deg med EasySpace. For de som ser på nettsteder på inngangsnivå, har de fire delte planer å velge mellom. Tre av dem er ganske standard, med funksjoner som du kan finne på alle vertsfirmaer. Den fjerde er imidlertid litt forskjellig. De kaller det ‘pic n’ mix ‘-planen, og den lar deg tilpasse funksjonene du ønsker.

Dette er et fint alternativ siden så mange av de delte hostingplanene virkelig har mer enn de fleste noen gang vil bruke, ellers mangler de noen viktige elementer som folk vil ha.

De har SSD-stasjoner på mange av serverne deres, som du spesifikt kan be om. De tilbyr også både Windows og Linux hosting. Hvis du vil markedsføre et mobilnettsted, har de de populære goMobi-tjenestene som hjelper deg å lage en fin mobiloptimalisert versjon av siden din.

Brukerstøtte

Flott teknisk supportteam med rask respons

I tilfelle du har noen form for tekniske problemer, vil du kunne løse dem ganske raskt. Det ene problemet er at de ikke har et avgiftsfritt nummer. Avhengig av hvor du samles fra, kan det hende du må betale avstandskostnader.

Deres tekniske supportpersonell er imidlertid lokalisert i Storbritannia, så det er en fin fordel. Når du ringer eller sender inn en billett, vil du få raskt svar fra kvalifiserte teknikere.

Priser

Rimelige priser, selv om de er litt forvirrende

Prisene som tilbys av EasySpace er i tråd med industristandarder i Storbritannia. Problemet er imidlertid at de kan være litt forvirrende. Med så mange forskjellige hosting-pakker og valgfrie tilleggsfunksjoner, kan det være vanskelig å vite nøyaktig hva du vil betale før etter at du har gått gjennom flere trinn.

Du får definitivt det du betaler for med dette vertsselskapet. Når du går opp fra delt hosting til VPS og deretter dedikerte serveralternativer, går prisen jevnlig også opp. Samlet sett er prisene rimelige for det du får.

Sammendrag

Flott vertsalternativ for britiske kunder

Alle som ønsker å gjøre forretninger i Storbritannia vil definitivt se EasySpace nærmere. Uansett hvilken type hostingbehov du har, er sjansene ganske gode for at de vil kunne møte dem uten problemer.

Pros:

  • 24/7 support
  • Tilpassbare delte hostingpakker
  • Delt hosting, VPS og dedikert hosting tilgjengelig
  • Seks datasentre
  • 100% garanti på oppetid

Ulemper:

  • Ingen avgiftsfritt nummer for teknisk support
  • Prising kan noen ganger være forvirrende (men fortsatt rettferdig)
  • Noen kunder klagde tidligere over at nettstedene deres ble blokkert av Google på grunn av skadelig programvare. Dette ser ut til å være løst nå.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me