Ekspertoversikt

Malaysian Hosting siden 2001

Exabytes har tilbudt folket og næringslivet i Malaysia hosting av god kvalitet siden 2001. De har vært det 1 rangerte vertsfirmaet i det landet siden 2005, noe som virkelig sier noe om kvaliteten på tjenesten de tilbyr. Med over 60 000 kunder som spenner fra individuelle blogger til store bedriftsnettsteder, er dette et hyggelig vertsalternativ å vurdere. De viser noen interessante statistikker, inkludert at de tjener folk fra 121 forskjellige land, administrerer 1000+ servere, 100 000+ nettsteder og over en million e-postkontoer.


Selskapet har delt hosting, VPS, dedikerte servere og skyalternativer å velge mellom. Du kan også velge samlokaliseringstjenester hvis du trenger det for virksomheten din.

oppetid & Pålitelighet

Hosting virker stabil

Hosting av dette selskapet ser ut til å være veldig stabilt. Jeg så ingen garanti for oppetid på nettstedet deres, men nettstedet er litt rotete med dusinvis av forskjellige sider. Jeg har sett gjennom en rekke kilder og fant ikke folk som klaget over driftsstans, men siden de fleste brukere er i Malaysia, kan det kanskje ikke være overraskende siden noen klager ville være på det språket. Når det er sagt bruker de god maskinvare og datasentre, så sjansen er stor for at nettstedet ditt vil være fint og stabilt.

Funksjoner

Massevis av alternativer for hosting

Dette selskapet tilbyr MYE forskjellige alternativer når det gjelder hosting. Hver kategori (delt, VPS, dedikert, ect) er delt opp i flere underkategorier før du endelig kommer til de uvedkommende pakker. Selv om dette absolutt er med på å sikre at du får de nøyaktige tjenestene du trenger, kan det være forvirrende. Når du ser på de faktiske funksjonene i hver pakke, vil du se at de tilbyr en god kvalitetshotellopplevelse for kundene sine.

Du kan velge mellom Linux eller Windows for operativsystemet på hvilket som helst av hostingene de leverer. For delt hosting er du begrenset av 1 eller 2 konserter med diskplass og 1-10 konserter med båndbredde for deres ‘personlige’ delte alternativer. Hvis du trenger mer enn det, kan du flytte til premium delt delt hosting eller deres ubegrensede delte hosting. Alle disse alternativene har forskjellige priser og forskjellige begrensninger (eller ingen grenser).

Hvis du ser på VPS-løsningene de tilbyr, vil du se at de har semi-dedikerte servere, solid state drive VPS-er og tradisjonelle VPS-løsninger å velge mellom. Som forventet er det innenfor hver av disse kategoriene flere pakker du kan velge mellom.

De dedikerte serverne har bare en kategori, noe som gjør det litt enklere. Fra den kategorien kan du velge forskjellige funksjoner du trenger, og du vil få et tilpasset tilbud. De har noen basepakker hvis du bare trenger noe mer generisk. Alle de dedikerte serverne har ubegrenset sikkerhetskopi og en Google Ads-kreditt.

Brukerstøtte

Hyggelige støttealternativer

Støtten med dette selskapet ser ut til å være veldig god. De har en rekke fine verktøy som nettverkshastighetstest og videoopplæringer for å hjelpe deg med å få mest mulig informasjon fra dem. De har også en fin kunnskapsbase og et nyhetsområde der de forteller deg hva som skjer med selskapet deres. Det er raskt og enkelt å komme i kontakt med deres tekniske supportteam, slik at du kan få hjelp når du trenger det.

Pris

Utvalg av prisalternativer

Prisene er ikke så dårlige. siden du har så mange forskjellige hostingpakker å velge mellom, kan du begrense den og finne den som tilfredsstiller dine behov til den prisen du vil betale. Du vil ikke finne at dette er den billigste hostingløsningen der ute, men du får det du betaler for, så det skulle ikke være noe problem. De dedikerte serverne har en oppsetningsavgift knyttet til seg. Selv om det er forståelig, er dette en praksis de fleste vertsleverandører flytter fra.

Sammendrag

Kvalitetsmalaysisk hosting

Totalt sett virker den faktiske vertskapet å være ganske bra. Jeg liker ikke hvor mange forskjellige kategorier de har siden det, selv for noen som har mye erfaring med hosting, er forvirrende. Hvis du ønsker å vurdere denne hostingleverandøren, må du ta deg tid og se på hvert alternativ nøye for å sikre at du får de nøyaktige tjenestene du trenger.

Pros:

  • Rangert best i Malaysia
  • Veletablert selskap
  • Mange alternativer

Ulemper:

  • Så mange hostingalternativer det er forvirrende
  • Oppsetningsgebyr for dedikerte servere
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me