Expertöversikt

Trevligt värdföretag som betjänar den tjeckiska marknaden

Forpsi är ett värdföretag som erbjuder delad webbhotell, VPS-värd, dedikerade servrar, molntjänster och till och med serverhus till individer och företag i hela Tjeckien och därefter. Företaget ägs av ett italienska företag, Aruba SpA, som också äger andra webbtjänstföretag i hela Europa. Detta är ett trevligt faktum eftersom det betyder att de är solidt stöd för ekonomi och teknisk expertis.


Företaget är också en ISAP (Internet Service Provider) på den tjeckiska marknaden. De verkar ge mycket trevliga servicenivåer och hjälpa sina kunder att få den värd som de behöver i datacenter av hög kvalitet. Sammantaget är detta en av de bästa internetleverantörerna och webbhotellföretag i Tjeckien, så läs vidare för att lära dig mer om hur de kan hjälpa dig.

Uptime & Pålitlighet

Mycket stabil värd

Värdet med detta företag är mycket stabilt och pålitligt. De använder mycket trevlig hårdvara från Dell och andra välrenommerade företag. De använder även solid state-enheter, som är kända för sin stabilitet. Datacenterna har redundanta strömförsörjningar och nätverksanslutningar för att säkerställa att du inte har oväntade avbrott i det området. Även om jag inte kunde hitta en drifttidsgaranti som listas någonstans, tillåter de dig att prova sina tjänster gratis i 18 dagar, vilket är ett ganska djärvt erbjudande. Användare verkar totalt sett mycket nöjda med stabiliteten på sina webbplatser på detta företags servrar.

Funktioner

Massor av värdalternativ

När du tittar igenom de olika servicenivåerna de erbjuder kommer du att se att de har lite av allt. Deras delade värdlösningar är gratis i 18 dagar så att du kan prova dem. De erbjuder obegränsat diskutrymme och e-postadresser samt gratis säkerhetskopiering av dina data. Du kan också välja mellan Windows eller Linux-operativsystem baserat på dina önskemål.

VPS-värdalternativen finns i fyra nivåer. Du kan välja mellan varje nivå utifrån dina behov. Alternativet för ingångsnivå är endast tillgängligt i Linux men de andra tre kan vara antingen Linux eller Windows. RAM varierar mellan 1 och 8 spelningar, du får också 1-4 CPU-enheter baserat på plannivå. De kör alla på solid state-enheter, vilket är utmärkt och du får massor av bandbredd för de flesta webbplatser.

Om du vill få en dedikerad server kan du samarbeta med säljteamet för att hitta rätt alternativ för dig. De har alternativ för bladeservrar, standarddellservrar, Power-servrar och mer. Du kan också ha din egen server inrymd i deras datacenter för ett bra pris.

Stöd

Bra teknisk support

Du kan komma i kontakt med deras tekniska supportteam via chatt eller telefon. De har också ett biljetteringssystem som är mycket effektivt om du har problem. Företaget har satt ihop en trevlig kunskapsbas som hjälper dig att lära dig mer om deras webbhotell och hur du kan använda den korrekt. Detta är en mycket trevlig funktion som användare verkar kunna få ut mycket av.

Prissättning

Mycket rimliga priser

Priserna är mycket billiga på alla nivåer. VPS-paketet är till exempel bara 1 Euro per månad. Servrarna med högre slut är bara 114 euro per månad, vilket är mycket prisvärd. Även om de inte har några av de mycket avancerade alternativen som stora företag skulle behöva, kan de uppfylla kraven från nästan alla typiska individer eller företag. Oavsett vilken typ av värd du behöver, hittar du det till en mycket rimlig takt med detta företag.

Användarvänlig

Kundtjänst är bra

Webbplatsen är enkel att använda och de ger dig all information du behöver för att fatta rätt beslut för din webbhotell. De listar alla sina priser tydligt tillsammans med informationen om servern du får. Om du behöver prata med deras säljteam verkar de svara snabbt och har ett rykte för kvalitetshjälp. Deras tekniska supportteam är också mycket bra med snabba responstider på biljetter och e-postmeddelanden.

Sammanfattning

Trevligt tjeckiskt värdalternativ

Om du letar efter värd i Tjeckien är detta ett bra alternativ att överväga. De har hjälpt många kunder tidigare och fortsätter att växa på grund av deras stora support och service. Företaget är lätt att komma i kontakt med och de kan ha ditt värdpaket igång på bara några minuter i de flesta fall.

Fördelar:

  • Kvalitet hårdvara
  • Solid State-enheter
  • Massor av värdpaket

Nackdelar:

  • Inga högsta slut-servrar
  • Hög moms
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me