GetLark användarrecensioner


18
1

Baserat på 19 användarrecensioner
på 1 språk


9,6

UTMÄRKT!

Baserat på 19 användarrecensioner
på 1 språk

Kundresultat för GetLark

  • Pålitlighet

    9,6 / 10

  • Prissättning

    9,4 / 10

  • Användarvänlig

    9,6 / 10

  • Stöd

    9,6 / 10

  • Funktioner

    9,6 / 10

518SUPERB!40Good30DECENT20POOR11STAY AWAY

Detaljerade poäng
/
Sammanfattning

Svara till {{name}}

*
Ditt namn

*
Din email

Detta är bara för säkerhetsåtgärder, din e-post kommer inte att användas eller publiceras.

*Sammanfattning

Lägg till svar

Dela denna recension



För att fortsätta, vänligen ange din e-postadress

Ändra granskning

Skriv recension

Skriv en recension om GetLark

Titel
(Minst 2 ord)
0 av 120 tecken
*

Sammanfattning
*

Dina poäng
(klicka på stjärnorna)
*

  • Pålitlighet

  • Prissättning

  • Användarvänlig

  • Stöd

  • Funktioner

Din totala poäng
0
/10

Vilken tjänst använde du med GetLark?
*

– Välj servicetyp – Delat PREMIUM PROFESSIONAL PROFESSIONAL PLUSI vet inte

Fullständiga namn *

Länk till EN av dina sociala profiler
(Valfri)

ELLER


Logga ut

Webbplatsen jag är värd med GetLark
(Valfri)

Tidigare värd
(Valfri)

Ladda upp skärmdumpar

Klicka här för att ladda upp en fil

Ta bort skärmdump

+ Lägg till en skärmdump

Jag godkänner att HostAdvice samlar in information om mig.
Vilken information samlar vi in?

Skicka recension
Varje recension kontrolleras av vårt team.
Om det finns rätt & verkligen kommer det att publiceras på upp till 48 timmar.

Ange din e-postadress för att skicka din recension

Få exklusiva tips för webbplatsoptimering & värd kuponger

Skicka recension

För att göra upplevelsen av HostAdvice-användare bättre samlar vi in ​​nästa information om granskaren:

Fullständiga namn – vi visar det i recensionen på olika platser på vår webbplats och inuti våra widgets på tredje parts webbplatser om de använder den.

E-postadress – vi visar aldrig författarens e-post till andra användare och använder det bara för följande ändamål:

  • aviseringar om uppdateringar relaterade till den här granskningen
  • ge full kontroll över granskningsinnehållet till användaren (recensioner postade med e-post kan enkelt ändras när som helst av författare)
  • om användaren har Gravatar-profil kan e-postmeddelandet användas för att visa sin avatar

Denna information är valfri och du kan hoppa över den om du inte vill dela den.

Länk till social sida – vi använder länken till den sociala profilen för att få användaravatar från den och gör författarens namn till en länk så användare kan vara säkra på att den här recensionen är publicerad av den riktiga personen. Det kommer att visas i recensionen på olika platser på vår webbplats och inuti våra widgets på tredje parts webbplatser om de använder den. Denna information är valfri och du kan hoppa över den om du inte vill dela den.

IP-adress – vi använder denna information för att visa flaggan för granskarens land i granskningen också för att upptäcka bedrägeriöversynerna. Vi samlar in denna information automatiskt när recensionen publiceras av författaren. Vi visar inte IP-adress till andra användare.

Viktig! Alla granskare kan begära radering av all personlig information och den kommer att raderas inom 48 timmar efter begäran.


Språk

engelsk
(19)


Sortera recensioner efter

Nyaste

  • Nyaste

  • äldsta

  • Hjälpsam

  • Bäst

  • Värst

Alla recensioner

Stöd
7

Fart
3

Prissättning
2

SSD
2

Driftstopp
1

Pengar tillbaka
1

PHP
1

WordPress
1

cPanel
1


Vårt användares förtroende är vår första prioritet! Så värdföretag kan inte betala för att ändra eller ta bort recensioner.

Alex G

Alex G

kanada

  • Pålitlighet10
  • Prissättning10
  • Användarvänlig10
  • Stöd10
  • Funktioner10

10

Hjälpsam

(0)

Dela med sig

Enkelt och enkelt. Utmärkt kundsupport


Tjänsten används: Delad
– PROFESSIONELL

Utmärkt värdföretag. Detta är mitt andra år med Getlark och jag är väldigt nöjd. Från deras stöd till användarvänligheten för icke-experter är de en bra webbhotellplattform. Jag har köpt webbhotell de senaste 9 … Läs mer år. De flesta företag är antingen för komplicerade att navigera, för dyra, saknar stöd eller för många oväntade drifttider på webbplatsen. Med Get lark kan du få din WordPress igång på bokstavligen 5 minuter. Att lägga till en ny domän tar dig två minuter och sedan klicka på cPanel och installera din WordPress-databas tar 3-5 minuter. SSL-certifikat ingår redan i din installation. Det stämmer, välj bara https: //www.domännamn och klicka sedan på installera. Din WP-databas är installerad och redo att gå.

Stödet är stort, de är alltid där för att hjälpa och svara på alla frågor du kan ha. Jag bor i Nordamerika, så jag mailar dem kvällen innan för något stöd.

Vem skulle dra mest nytta av Getlark?

Om du inte är värd för en Fortune 500-webbplats, är värd för din webbplats med Getlark extremt enkel och framåt. Om du driver en webbdesignbyrå och vill återförsälja webbhotell, gör enkelheten med Getlark att du kan fokusera mer på att öka produktiviteten och kundnöjdheten samtidigt som du får ytterligare intäkter som värdar dina kunders webbplatser. Mindre


Svara på denna recension


Ändra granskning

Publicerad 9 mars 2020

Hjälpsam

(0)

Dela med sig

AV Aydin

AV Aydin

Kalkon

  • Pålitlighet10
  • Prissättning10
  • Användarvänlig10
  • Stöd10
  • Funktioner10

10

Hjälpsam

(0)

Dela med sig

Otroligt stöd och mycket bra priser


Tjänsten används: Delad
– PROFESSIONELL PLUS

Jag är inte en person som lämnar kommentarer lätt. Men jag känner att jag måste för getlark. Jag har flyttat min värd för att få lark för ungefär 1-2 år sedan. Sedan dess inget problem alls. Och du skulle veta att det kommer att finnas många problem i … Läs mer för att du har arbetat med andra företag. Jag har provat många hosting tidigare och när jag behöver support är svaret i allmänhet "problemet är inte relaterat till hosting" . Självklart har jag haft några problem när jag arbetade med getlark. Men de hjälpte mig som mest på ett par timmar. Och det bästa är att de hjälper mig även om problemet inte är värdrelaterat. Det är därför jag bestämde mig för att lämna en kommentar idag. Fortsätt bra jobb och din utmärkta supporttjänst. Mindre


Svara på denna recension


Ändra granskning

Publicerad 30 december 2019

Hjälpsam

(0)

Dela med sig

Getlark

Getlark

Aydin, tack så mycket för att du litar på oss och för dina vänliga ord, vi försöker vårt bästa för att stödja våra kunder även med deras webbplatser, vi vet naturligtvis inte allt vad gäller kodning, men om det är något vi kan hjälp … Läs merdå ger det oss ett stort nöje att bygga en mycket bättre relation med dig och våra andra kunder.

Se till att du gillar vår facebooksida eftersom vi kommer att hålla den uppdaterad framöver, vi kommer också att göra några freebies och tävlingar för alla som är en del av gruppen och är vår kund 🙂

Vi hoppas att du har ett bra nyårsfirande ikväll.

Teamet på GetlarkLess

Svar

31 december 2019

Michael Foley

Michael Foley

Storbritannien

  • Pålitlighet10
  • Prissättning10
  • Användarvänlig10
  • Stöd10
  • Funktioner10

10

Hjälpsam

(0)

Dela med sig

Utmärkt upplevelse att migrera till dem


Tjänsten används: Delad
– PROFESSIONELL PLUS

Vi har över 30 webbplatser som vi behövde migrerade från olika platser och getlark-support hjälpte oss med verifieringen av vårt konto med dem, följt upp av att skapa en plan för migrering och slutligen flytta allt över.
…Läs mer
De webbplatser som vi hade varit värd med godaddy tidigare och andra värdar och körs ännu snabbare på getlarks server. Jag är inte säker på hur de konfigurerar sina servrar men de verkar vara optimerade för våra behov.
Supporten var i tid och vi känner att vi har gjort ett bra beslut att flytta till dem.
Deras prissättning är också perfekt för oss. Mindre


Svara på denna recension


Ändra granskning

Publicerad 5 december 2019

Hjälpsam

(0)

Dela med sig

Daniel Punton

Daniel Punton

Australien

  • Pålitlighet2
  • Prissättning2
  • Användarvänlig2
  • Stöd2
  • Funktioner2

2,0

Hjälpsam

(0)

Dela med sig

BAIT OCH SWITCH SCAM


Tjänsten används: Delad
– PREMIE

STAY WELL AWAY – Det är ett bete- och switch-bedrägeri. Jag registrerade mig för den kostnadsfria testen på två veckor för att gå till en månadsplan på cirka AUD7
och de skickade mig omedelbart en räkning för $ 50.
Och jag kunde inte ens komma till mitt konto eftersom de hade 19 omdirigeringar … Läs mer mellan inloggningssidan och konsolen.
När jag kom till konsolen fanns det ingen värdinställning trots att jag hade slutfört deras onboarding.
Sedan mailade de mig och sa att de inte hade någon gratis plan eller månadsvis fakturering och jag var tvungen att betala de 50 för att få tillgång till någonting.
Bara en direkt bedrägeri. Jag har rapporterat dem till FCC och ACCC här.
UNDVIKA ALLA KOSTNADER. Mindre


Svara på denna recension


Ändra granskning

Publicerad 28 september 2019

Hjälpsam

(0)

Dela med sig

Getlark

Getlark

Hej Daniel,

Du registrerade dig för en gratis tjänst som vi för närvarande tar bort på grund av scammers och spammers.
Därför måste vi manuellt söka igenom alla nya anmälningar i förväg och vi tar bort den här tjänsten snart för … Läs merfrån vår lista kommer därför alla våra tjänster nu endast att betalas.

Tack för din förståelse och jag hoppas att det är meningsfullt.

Vi menade inte att få dig att känna att det är en bedrägeri, vi bedömer verkligen inte människor och vi stöder en bra bas av kunder av god kvalitet runt om i världen. Mindre

Svar

29 september 2019

Daniel Punton

Daniel Punton

Du kör fortfarande reklam och säger att du kommer här för gratis värd !!

Ett ärligt företag som hade ändrat policy skulle ändra reklam och visa sina faktiska erbjudanden istället för att försöka pressa oärligt rekrytera … Läs merd kunder att betala 50 $ för en kostnadsfri provperiod och sedan gå – lycka till det finns ingen månad för månad fakturering .

Du är bedragare som bryter mot amerikansk, europeisk och australisk lagstiftning och jag har rapporterat dig och förhoppningsvis kommer tillsynsmyndigheterna åtminstone att lista dig och varna dig.

Svar

29 september 2019

Daniel Punton

Daniel Punton

Ändå annonserar du fortfarande falska erbjudanden och försöker pressa lurade kunder att betala $ 50 för en kostnadsfri provperiod och sedan säga – förresten finns det ingen fakturering varje månad – för sent att sluta nu.

En ärlig … Läs merompany som ändrade policy skulle annonsera dessa förändringar .

Du bryter mot amerikansk, EU och australisk konsumentlagstiftning. Jag har rapporterat er till två och kommer att göra samma sak för EU när deras webbplats fungerar korrekt.

Förhoppningsvis kommer tillsynsmyndigheterna åtminstone att varna och lista dig i deras blufflistor. Mindre

Svar

29 september 2019

Getlark

Getlark

Hej Daniel,

Inte alls gör vi det vi tycker är det rätta mot våra kunder, tyvärr har gratisversioner lockat mycket "bedragare" och spammare så vi har varit tvungna att sätta parametrar på plats för att se till att varje person … Läs meratt registreringar är verkliga och kommer att använda sitt paket på rättmätigt sätt.

2020 stärker vi verifieringen av nya anmälningar och kontakten med varje klient samt granskar varje användning av paketet så att det inte bryter mot lagar.

Vi tittar också på att ta betalt för rättegången snarare än en freemium-test, detta kommer förhoppningsvis att lämna en ren databas och utesluta freemium-lastare och scammers / spammers.

Tack för att du pekade på vad du nämnde tidigare, vi kommer att undersöka hur vi ska lösa saker i slutet framöver.

Vi ser för närvarande till att det fanns nya servrar på plats för våra nuvarande klienter för att minska belastningen på originalservrar. Mindre

Svar

30 december 2019

Phoenix Wang

Phoenix Wang

pwang.us

Förenta staterna

  • Pålitlighet10
  • Prissättning10
  • Användarvänlig10
  • Stöd10
  • Funktioner10

10

Hjälpsam

(0)

Dela med sig

Pålitlig, snabb service och kundsupport


Tjänsten används: Delad
– PREMIE

Jag har tidigare använt flera andra värdleverantörer, men ingen av dem jämför med Getlark. Jag hade problem med installationsprogrammet med ett klick, skickade in en supportbegäran, och mindre än två timmar senare kom de tillbaka till mig med en … Läs mer olution.

De har också en utan krusiduller attityd när det gäller prissättning – du betalar bara för nivån, och premium bör vara bra för de flesta. Mindre


Svara på denna recension


Ändra granskning

Publicerad 26 juli 2019

Hjälpsam

(0)

Dela med sig

Visa fler recensioner

1
2

4

Typiska GetLark-priser

Service
Priser per månad

Delad värd
$ 5,00 – $ 15,83
"
href ="# Delad hosting">
3 planer

Tjänsterna & Priserna är hämtade från getlark.com

Kontrollera liknande värdföretag

Funktioner

Prissättning

Pålitlighet

Stöd

Fart

  • Jämföra

    9,3

  • Jämföra

    9,1

  • 9,6

  • Jämföra

    3,3

  • Jämföra

    9,0

  • Jämföra

    9,3

  • 9,4

  • Jämföra

    3,4

  • Jämföra

    10,0

  • Jämföra

    9,4

  • 9,6

  • Jämföra

    3,1

  • Jämföra

    9,3

  • Jämföra

    9,3

  • 9,6

  • Jämföra

    3,0

  • Jämföra

    9,9

  • Jämföra

    9,4

  • 9,6

  • Jämföra

    4,5

GetLark priser, planer & Funktioner – 2020

Delade värdplaner

Plannamn
Plats
Bandbredd
Panel
Antal platser
Pris
Göra

PREMIE

35 GBObegränsat5


$ 5.00

9,3

detaljer

PROFESSIONELL

150 GBObegränsatObegränsat


$ 9.17

9,8

detaljer

PROFESSIONELL PLUS

300 GBObegränsatObegränsat


$ 15,83

10

detaljer


Se de bästa alternativen för delad värd

Skicka in en GetLark-kupong

Serverplatser

amsterdam

New York

Några ord från GetLark

Vi skapade GetLark eftersom vi alla märkte att värdtjänster kan vara enklare och användarvänliga. Vi tror att framtiden för webbhotell är enkelhet. Det är en revolution som DigitalOcean startade för några år sedan på marknaden för cloud computing. Vårt uppdrag är att erbjuda den bästa delade webbhotell för webbutvecklare. Med fokus på förbättringar av våra nuvarande produkter strävar vi efter att bli den bästa delade värdlösningen i världen. Som en grupp erfarna produktexperter och tekniska entusiaster vill vi (och vi kan) ändra marknadslandskapets status quo. Förhoppningsvis kan du hjälpa oss med detta!

Besök GetLark

GetLark passar inte dina behov?

Kontrollera liknande värdföretag:

415 recensioner

Från

$ 2.76

/ månad

739 recensioner

Från

$ 3.29

/ månad

207 recensioner

Från

$ 3.47

/ månad

Behöver du hjälp med att hitta rätt värd för dina behov?

Svara på några mycket enkla frågor så vet du det

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me