Ekspertoversikt

Økende hostingleverandør i India

GlobeHost er en hostingleverandør basert i India. De har vært i virksomhet i mange år, og fortsetter å vokse og utvide på grunn av det faktum at de gir kundene en service av god kvalitet. Selv om de absolutt ikke er den største hostingleverandøren i nærheten, kan de dekke behovene til de fleste uten problemer. De har i dag nesten 10.000 klienter, og over 10.000 domener i drift for sine kunder.


Deres webhotellalternativer inkluderer netthosting, dedikerte servere, VPSer og delte hostingalternativer. De tilbyr også muligheten til å dra nytte av en plan for nettstedsdesign som hjelper deg med å få nettstedet ditt i gang slik at det ser bra ut. Når du ser gjennom alle de forskjellige funksjonene og andre aspekter ved dette selskapet, er det tydelig at de er et godt alternativ å vurdere, selv om de ikke virkelig utmerker seg på noe område.

oppetid & Pålitelighet

Hosting ser ut til å være rask & Stabil

Alle hostingpakkene har 99,9% oppetidsgaranti, som er en god standard oppetidsgaranti som de fleste selskaper tilbyr. De har også 30 dagers pengene tilbake-garanti, som kan være nyttig i tilfelle noe skulle gå galt. Fra det brukerne deres har sagt, er det imidlertid ingen reell grunn til å være bekymret for overdreven strømbrudd eller andre problemer. De bruker maskinvare av god kvalitet og opererer i et pålitelig miljø for å sikre at kundene får en god helhetsopplevelse.

Funksjoner

Standard liste over funksjoner som følger med

Når du ser gjennom listen over funksjoner fra dette selskapet, vil du sannsynligvis ikke se noe overraskende som gjør at de skiller seg ut fra andre vertsselskaper. Det mangler heller ikke noe fra listen deres som den gjennomsnittlige kunden kommer til å trenge. Nettstedet ditt vil være beskyttet bak en brannmur, og de tilbyr full datakryptering for å sikre at informasjonen din er beskyttet mot uautorisert tilgang. De gir også noen nyttige dataanalyser til kundene, slik at du kan se hvilke typer ting som fungerer bra for nettstedet ditt, og hvilke ikke.

Når du ser på selve hostingpakkene vil du se at de har noen ganske standardalternativer. De delte hostingpakkene starter på Rs 249 per år, og du vil få 250 megs diskplass, 10 spillebandbredde og 1 domene. Dette kan gå opp til en høyere sluttpakke som har ubegrenset diskplass, båndbredde og domener, men det er Rs1999 per år. Alle de delte hostingalternativene deres er rimelig for det du får.

Når du går opp til VPS-, Cloud- eller dedikerte serverpakker vil du se at de har en rekke alternativer å velge mellom, og igjen er de alle ganske standardpakker. Selv om det kanskje ikke er unikt, er det ingenting galt med standard vertsalternativer siden de vanligvis er designet for å imøtekomme behovene til flest mulig mennesker.

Brukerstøtte

Lett å nå teknisk support

Det tekniske supportteamet er tilgjengelig 24/7/365 for å hjelpe deg hvis du får problemer med denne hostingleverandøren. De kan nås via live chat, e-post eller telefon, slik at du kan få hjelp på den måten som fungerer best for deg. De har ikke så mye å tilby når det gjelder informasjon om selvhjelp eller dokumentasjon, så hvis du vil lære noe om hostingleverandøren, må du gjøre forskningen på egenhånd.

Priser

Rimelige priser over hele linjen

Alle prisene er oppført i Indian Rupees. Alternativene til lavere pris, for eksempel for delt hosting, må betales årlig. Pakkene på høyere nivå som koster mer kan betales månedlig hvis du velger. VPS prisklasse starter på Rs999 per måned, og går opp til Rs2500 per måned. Dedikerte servere kan gå så høyt som Rs12000 per måned, og kan til og med være mer enn det hvis du vil ha tilleggsutstyr eller noe lignende. Alle hostingplanene deres har 30 dager pengene tilbake-garanti, så hvis du ikke liker det du får, kan du alltid avbryte og flytte til en annen leverandør.

Brukervennlig

Alt er designet for å være brukervennlig

Nettstedet og andre brukergrensesnitt er alle ganske enkle å bruke. Det ser ut til at selskapet i stor grad markedsfører seg for folk som nettopp begynner å lage nettsteder for første gang, så de forklarer alt på lettfattelig språk. Det betyr ikke at den mer tekniske informasjonen ikke er der, men bare at den ligger ved siden av det mer forenklede språket, som er en god måte å håndtere den på. I tilfelle du trenger hjelp med alt fra dette selskapet, er de enkle å komme i kontakt med og gjøre en god jobb med å svare raskt på spørsmål.

Sammendrag

Very Standard Hosting Provider

Som du sannsynligvis kan fortelle fra å ha lest anmeldelsen til dette punktet, er dette et ganske standard vertsfirma. De utmerker seg ikke på noe område, men henger ikke etter heller. Alle funksjonene deres er gode, så vel som deres priser, kundeservice og mer. Hvis målgruppen din er lokalisert i India, og du vil ha en god pålitelig hostingleverandør, er dette ikke et dårlig alternativ å vurdere.

Pros:

  • Fornuftige priser
  • Grensesnittet er enkelt å bruke
  • Mange forskjellige hostingpakker

Ulemper:

  • Ingenting eksepsjonell om dette selskapet
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me