Go4hosting-anmeldelser og ekspertuttalelse

Ekspertoversikt

Hosting i India siden 2000

Go4Hosting.com tilbyr en rekke hosting-tjenester og domeneadministrasjonsløsninger. De har vært i virksomhet siden 2000 og har tilbudt delt hosting, vps, dedikert server, nettsky hosting og forhandler hosting planer. De har et tier 3 datasenter lokalisert i India og tar for seg kunder fra alle typer virksomheter store og små. 


oppetid & Pålitelighet

99,9% oppetidsgaranti

Go4Hosting.com har et veldig pålitelig nettverk. Deres Tier 3 datasenter er lokalisert i India og administreres under et sterkt overvåket og kontrollert miljø. De tilbyr en garanti på 99,9% oppetid på deres høydrevne servere. Sammen med høyhastighets tilkobling og sikkerhet, tilbyr de også 24/7 support og vedlikehold på alle kontoer. Med Go4Hosting.com kan du være trygg på at nettstedet ditt er i gode hender.

En annen flott funksjon ved Go4Hosting.com er at de tilbyr en rekke tekniske supportfunksjoner. Live chat deres er tilgjengelig 24 timer i døgnet hvor du kan snakke med en live-representant om fakturering, salg, tjenester og til og med tekniske supportproblemer. De har et område på deres nettsted dedikert til Resources, How To’s og til og med en ordliste for å hjelpe deg med å finne de siste artiklene og nedlastningene. 

Funksjoner

Diverse vertsfunksjoner

Go4Hosting.com har en veldig grundig delt hostingplan som tilbyr en rekke funksjoner og alternativer. Du kan velge mellom sky, administrert, colocation, forhandler og mye mer. Alle hostingplanene deres kan opereres på Linux og Windows OS og har ubegrenset plass og båndbredde.

 Hvis du har behov for en omfattende VPS-plan, har Go4Hosting.com planer som kan tilpasses dine behov fullt ut. Med sine VPS-planer får du premium båndbredde og høy nettverkstilkobling sammen med full root-tilgang og mye mer. Hver VPS-plan har også en rekke rom og ramme avhengig av planen du velger. Du kan velge å kjøre VPS-planen din på Linux eller Windows OS. RAM varierer fra 512 MB-2 GB. Plass varierer fra 20 GB til 50 GB. Du kan tilpasse utvalgte vinduer, linux OS og starte / starte serveren uavhengig uten at det går ut over programoppdatering.

Det fine med Go4Hosting.com er at de tilbyr offentlig, privat, hybrid og skybasert hosting for alle typer brukere. Siden hver virksomhet er forskjellig, har Go4hosting.com et stort nivå 3 datasenter som tilbyr maksimal fleksibilitet, forbedret sikkerhet og raskere oppetid. Når du registrerer deg for en hostingkonto, får du også en robust infrastruktur som drives av et flerfoldig redundant nettverk. Alle planer kommer med en rekke funksjoner, inkludert administrerte tjenester og support, Cpanel, skalerbare servere, lavkostlagring, automatiserte sikkerhetskopier , fullt overflødig nettverk og mye mer.

Go4hosting.com tilbyr også dedikerte server- og forhandlerplaner for de som ønsker å drive sin egen hostingvirksomhet og kunder. Deres dedikerte serverplaner leveres med dual core og xeon quad core plattformer. Plass varierer fra 500 GB-2 TB. RAM varierer fra 2 GB-32 GB. Du kan også velge å kjøre dedikert sever på windows eller linux os. 

Brukerstøtte

Teknisk support er lett å nå

Go4Hosting.com har over fire måter de kan nås på. Hvis du har behov for livehjelp, kan du nå en live-operatør via deres live chat. Du kan også snakke med noen fra deres tekniske supportteam fra det avgiftsfrie nummeret deres som ligger på deres hjemmeside. Go4Hosting.com tilbyr 24/7 support. Du kan også sende inn en supportbillett eller sende en e-post til en spesifikk avdeling angående fakturering eller generelle spørsmål om salg. 

Priser

Fleksible betalingsplaner

Med Go4Hosting.com kan du betale mens du går. De har fleksible betalingsplaner og tilpassbare betalingsalternativer avhengig av mengden funksjoner du trenger. Du kan få en fast skyplan og betale månedlig eller betale mens du går eller være fast i en årlig plan også. Noen oppstartsgebyrer gjelder.

Go4Hosting.com tilbyr svært rimelige hostingplaner. Prisene varierer fra $ 1,95 – $ 3,45. Du kan velge mellom deres hjemmeplan, grunnleggende plan og verdiplaner. Deres VPS-planer varierer fra $ 14,18- $ 55,39. Du kan velge mellom Linux eller Windown 1, 2, 3 eller 4 planer. Go4Hosting.com dedikerte serverplaner er litt dyrere enn andre konkurrentplaner, men de tilbyr en rekke ekstra funksjoner og ekstra sikkerhet for prisen du betaler. Prisene varierer fra $ 95,01- $ 554,65.

Sammendrag

Totalt sett hyggelig hosting i India

Go4Hosting.com er flott for alle typer virksomheter. De tilbyr en rekke hostingløsninger for å oppfylle kravene til nettstedet ditt. Deres planer kommer med tilleggsfunksjoner og alternativer uten ekstra kostnad, og hostingplanene deres er konkurransedyktige priser. De tilbyr enkel overføring og overføring, og alle planer har 99,9% oppetidsgaranti. De har et flott støttesystem som er tilgjengelig 24/7 365 og en rekke ressurser og verdifullt innhold for å hjelpe deg med å navigere gjennom den tilpassede Cpanel når som helst. Deres pålitelige nettverk drives av et tier 3 datasenter og overvåkes 24/7 i et kontrollert miljø. Go4hosting.com gir sine kunder alt de trenger for å få nettstedet sitt i gang umiddelbart. De har liten eller ingen ulemper og lite til ingen dårlige anmeldelser. De har tusenvis av fornøyde kunder og har 100% kundetilfredshet. Go4Hosting.com er en internasjonal hostingleverandør som er verdt å vurdere om du leter etter et rimelig alternativ til hosting og dedikerte serverplaner.

 Pros:

 • 99,9% oppetidsgaranti
 • 24/7 Live Tech Support
 • Datasenter av høy kvalitet

Ulemper:

 • Noen oppstartsgebyrer
 • Prisene er litt høye
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map