Ekspertoversikt

IT Services Company

Green.ch er basert i Sveits og har vært i virksomhet siden 1995. De er en komplett internettleverandør, tv-selskap, telefonselskap, hosting-leverandør og mye mer. Som navnet tilsier, jobber de også hardt for å være miljøvennlige gjennom alle virksomheter. De har for tiden over 100 000 kunder spredt over hele verden, selv om ikke alle er vert for kunder.


De er helt klart et veletablert selskap og et flott alternativ for alle som leter etter flere forskjellige teknologitjenester som de kan tilby. Hvis du bare leter etter hosting, kan det hende du opplever at dette selskapet er litt komplisert fordi de har så mange forskjellige servicealternativer.

oppetid & Pålitelighet

Hosting ser ut til å være stabil

Når du leser gjennom sosiale medier og andre anmeldelser ser det ut til at Green.ch tilbyr hosting som er veldig stabil. De har ikke noen type oppetidsgaranti, noe som er uheldig. Siden dette selskapet driver en komplett telefontjeneste og ISP, har de allerede avansert nettverksutstyr og datasentre på plass, noe som bidrar til å sikre at kundene til deres hostingtjenester er oppe og går til enhver tid. Du vil også ha tilgang til sikkerhetskopieringstjenester på nettet, slik at du kan komme i gang raskt hvis noe skulle gå galt.

Funksjoner

Begrenset informasjon tilgjengelig

Når du bare ser på webhotellpakkene deres, vil du se at de ikke virkelig gir deg for mye informasjon på det delte hostingnivået. I motsetning til de fleste hostingleverandører, legger de ikke forskjellige hostingfunksjoner og spesifikasjoner i et enkelt diagram for å gjøre det enkelt å forstå. De skriver bare ut noen av funksjonene, og hvorfor du bør skaffe dem, noe som ikke er så nyttig som det burde være. Du får 5 spillejobber på inngangsnivået, noe som ikke er verst i det hele tatt. Dette kan gå opp til 100 spillejobber for den delte hostingpakken på høyeste nivå.

Når du går opp på VPS-nivå, har de ting lagt ut på en mye finere måte, og hostingfunksjonene er av høyere kvalitet. Det er fire hovedalternativer på VPS-nivå som starter på en CPU og går opp til 2. De har 50-250 gig harddisker, med overflødige stasjoner for økt stabilitet. RAM er 1-8 spillejobber. Totalt sett er VPS-løsningene deres ganske fine og kommer til og med med mobilapper for å støtte dem.

Hvis du trenger noe enda høyere, har de dedikerte servere tilgjengelig. Disse serverne er også enkle å velge mellom, siden de har alt oppført i et normalt kartformat. Dedikerte servere på inngangsnivå starter på 4 spillejobber og går opp til 32 avhengig av hvilken pakke du velger. De har alle Intel CPUer med doble eller firekjerner. Ikke overraskende kan du velge operativsystem og annen programvare du vil installere.

Brukerstøtte

God teknisk støtte

Tekniske supportteamene er til enhver tid på stedet og kan hjelpe deg med alt du trenger. De er aktive på flere sosiale mediesider, har live chat, telefon og mer for å sikre at du kan komme i kontakt med dem uten forsinkelse. De har også en hyggelig FAQ og annen dokumentasjon som hjelper deg å lære ting for selvhjelp når det gjelder hosting.

Priser

Typiske prisnivåer

Prisene på hvert nivå stemmer overens med hva du forventer å se fra en hvilken som helst vertsleverandør. De tilbyr et gratis domenenavn med sine pakker, noe som er nyttig, men det ser ut til at det må være et .ch-domene (Sveits-utvidelsen) så husk det. Ser du på de dedikerte hosting-løsningene som et eksempel, vil du se at prisene deres varierer veldig basert på hva du velger. Inngangsnivået pakken er 49 per måned, men den høyere enden går for 299 per måned. Med dette i bakhodet vil du ta deg god tid og virkelig ta hensyn til hva du får, slik at du ikke betaler for mye for ting du ikke trenger.

Brukervennlig

Noen mindre bekymringer

Totalt sett er dette selskapet enkelt å jobbe med, og når du først er i gang, skal du ikke ha problemer med å administrere nettstedet ditt. Når du registrerer deg, vil du imidlertid se opp for noen få bekymringer. For det første, som nevnt ovenfor, er den delte hosting ikke formatert på en måte som er lett å forstå. Dette kan gjøre det vanskelig å velge riktig pakke for dine spesifikke behov. Den andre bekymringen er at siden webhotell bare er en av mange tjenester som tilbys av dette selskapet, er det noen ganger vanskelig å komme til de rette personene for å hjelpe deg med problemer du har eller å få svar på spørsmål. Dette er et vanlig problem med større selskaper, så bare husk det.

Sammendrag

Generelt Utmerket Hosting

Selv om det er noen ting å være klar over når du vurderer dette selskapet for hosting, er de et godt alternativ for mange mennesker. De har et stabilt miljø, kvalitetsservere og selskapet selv har vært i virksomhet i lang tid. Hvis du skal bruke dette selskapet til andre tjenester som telefon eller nett, er det virkelig fornuftig å bruke dem til hosting også. Hvis ikke, kan det være lurt å se nærmere på, men de er fremdeles et godt alternativ for mange.

Pros:

  • Mange ekstra tjenester
  • Kvalitetsmaskinvare for servere
  • Utmerket datasenter

Ulemper:

  • Forvirrende delt hosting
  • Selskapet er ikke fokusert på hosting
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me