Expertöversikt

Nyare företag med mycket att erbjuda

Host4ASP.net är en ung, men snabbt växande webb- och asp.net-webbhotell baserad från Chicago, Illinois. De är helt .net- och asp.net-fokuserade, Microsoft erkända och har den senaste tillgängliga Microsoft-tekniken. De tillhandahåller datacenter på högsta nivå med helt redundant strömförsörjning, dieselgeneratorer och N + 1-ström för att säkerställa servertillgänglighet. Professionella tekniker finns där dygnet runt för att övervaka datacentra för att fånga och lösa alla problem direkt. De är mycket fokuserade på den här typen av värd, och erbjuder bara planer som återspeglar deras kapacitet att vara värd. Det finns inte för många alternativ för deras planer, men de kommer med funktioner laddade och med 24/7 support. De har 3 olika Windows-värdpaket utöver SSD-värd för sina amerikanska kunder, värd baserade från Hong Kong och SSL-certifikat.


Uptime & pålitlighet

Fin 99,9% drifttidsgaranti

Detta företag har fokus på tillförlitlighet och väljer sina servrar och infrastruktur för att kunna återspegla det. De lovar att ge varje webbplats minst 99,9% drifttid för att säkerställa att det inte finns någon driftstopp.

Funktioner

Brett utbud av funktioner i sina paket

Deras minsta, grundläggande Windows-värdpaket för både USA och Hong Kong kan vara bäst för individer eller småföretag eftersom det kommer med en webbplats, 10 GB diskutrymme, 10 e-postkonton och 256 MB platsminne. “Advance”-värdpaketet har 6 webbplatser, 30 e-postkonton, obegränsat diskutrymme, dataöverföring och samtidiga anslutningar. Deras mest kraftfulla plan kommer med obegränsade webbplatser, diskutrymme, dataöverföring och e-postkonton. En gratis domän, ett gratis SSL-certifikat och en gratis dedicerad IP ingår också. Deras SSD-värdalternativ är desamma, men har snabbare belastning på webbsidan. För ett tilläggspris kan du lägga till en dedikerad IP till grund- och förskottsplanerna, och de har också domänregistreringstjänster. De har också SSL-certifikat som säljs separat vid behov.

Bra support 24/7/365

Host4Asp.net tillhandahåller en hög nivå av kundsupport för att hålla sig högst upp i industristandarder. De har support 24/7/365 via livechatt, telefon eller deras biljetteringssystem. Det finns en livechattbubbla på deras sidor som säger “Live-hjälp är online …” hela tiden jag var på deras sida. De tillhandahåller inte riktigt mycket för “självhjälp” -funktioner, vilket kan vara en besvikelse för vissa människor.

Prissättning

Rättvisa priser med pengarna tillbaka-garanti

Windows-värdplaner börjar på $ 3,95 per månad om du betalar för ett år i förväg. Ju fler år du betalar i förväg, desto djupare rabatt får du för var och en av deras planer. SSD-värd börjar på $ 4,95 per månad, igen, om du köper 3 år i förväg, annars kommer en 1-årsplan att köra dig $ 5,95 per månad. Domänregistrering kostar $ 12,95 per månad för detta företag och är i genomsnitt rätt med vad andra värdföretag tar ut. För deras mindre planer kan du också betala ytterligare $ 2 för en dedikerad IP-adress. Ett SSL-certifikat för 1 år kostar 59,99 dollar för att skydda en webbplats, men återigen, om du betalar för några år i förväg, får du en stor rabatt. De har fler certifikatalternativ baserat på vad du behöver för dina webbplatser. Även med rabatterna är priserna ganska genomsnittliga jämfört med andra delade webbhotell. Du får många funktioner i deras planer, tillförlitligt stöd och en mycket hög drifttidsgaranti. De har en 30 dagars pengarna tillbaka-garanti om du inte är 100% nöjd med ditt köp. De strävar efter att agera snabbt och snabbt att lösa alla frågor angående eventuella problem du kan ha.

Sammanfattning

Bra värd för små till medelstora webbplatser

Funktionsladdade värdplaner och en dedikerad teknisk serviceteam är det som gör detta företag till branschledande inom .nethotell. De erbjuder inte många fler värdalternativ förutom delad och SSD-värd, så om du letar efter något mer specifikt kanske detta inte är företaget för dig. Men deras planer är mycket rimliga och skulle vara ett bra alternativ för nystartade företag eller personer som vill växa. Fördelar:

  • 99,9% drifttidsgaranti
  • Låga priser
  • Bra tekniskt stöd

Nackdelar:

  • Inga dedikerade servrar eller VPS-alternativ
  • Ingen anpassning tillgänglig
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me