Expertöversikt

Bra värd från ett väl avrundat webbtjänstföretag

HostArmor är ett allt-i-ett-företag som erbjuder en mängd olika webbtjänster som delade värdplaner, dedikerade servrar, webbdesign och domänregistrering, för att inte tala om otaliga andra. De är belägna i Running Springs, Kalifornien och har servrar på två olika östkustplatser i USA. Grundat av Vallen Lestat 2011 och HostArmor har långsamt flisat bort på marknaden och hävdar att de till stor del drar kunder från andra värdföretag på grund av deras avancerade säkerhetsfunktioner, bland annat.


Uptime & Pålitlighet

Hosting är ganska tillförlitlig

De erbjuder en drifttidsgaranti på 99,9% tillsammans med en försäkran om att din supportbiljett kommer att besvaras “inom några timmar.” Även om det inte låter så mycket, kommer deras tillförlitlighet från deras hårdvara och tjänster. Det är faktiskt ganska enkelt, bättre servrar är mer pålitliga. De orsakar mindre problem, kräver mindre underhåll och sjunker mindre ofta. De kan inte erbjuda uttryckliga återbetalningar för driftsstopp men det beror på att de inte har någon stillestånd att oroa sig för.

Jag är också oerhört imponerad av ArmorPress-funktionen, eftersom jag använder WordPress mycket själv. Det kan göra varje WP-sida direkt säker, ett stort plus i dagens värld där hackare vill stjäla så mycket information som möjligt. Jag har haft många WordPress- och Joomla-webbplatser hackade tidigare, så jag vet exakt hur frustrerande det kan vara, varför ArmorPress omedelbart fick mitt öga.

Funktioner

Fullständigt webbtjänstföretag

Till skillnad från de flesta andra företag som bara fokuserar på webbhotell är HostArmor överallt. Från webbdesign till logotypdesign, från SSD-baserade Shared Hosting planer till förstklassiga dedikerade servrar, de har en bred rad funktioner och tjänster som skiljer dem från andra företag.

Deras designtjänster inkluderar logotypdesign, där de skapar en unik 3D-design som du kommer att älska. Deras webbplats designpaket kommer faktiskt med en logotyp som ingår, vilket gör det till ett fynd. Alla deras webbdesign är mobilvänliga och lyhörda, ett stort plus på dagens marknad. De erbjuder också HD-videoproduktion och topp-skala Android- och iOS-apputvecklingar – allt detta bortsett från deras säkra värdplattform, vilket gör dem till en verklig one stop shop.

Om du letar efter stora delade värdplaner eller återförsäljarplaner är HostArmor inte din lösning. Men om hastighet, säkerhet och tillförlitlighet är vad du behöver, har jag lagt märke till att de är bäst runt. Deras delade värdplaner börjar på $ 4,99 och alla körning av extra snabba Solid State-enheter. Nackdelen med det är att ingen av deras delade värdplaner har mer än 2 GB utrymme. De körs på Intel E5 Hex Core-processorer på en 1 000 MBPS-anslutning, vilket gör det snabbt. Deras dedikerade servrar är också bra, inklusive mina favoriter: en 8x i7 dedikerad server som kör en solid state-enhet och en Opteron 6320 8x som också kör en SSD med 32 GB snabb DDR3 RAM. Om du driver en WordPress-webbplats kommer du säkert att vara intresserad av deras ArmorPress-lösning, där de förpaketerade en mängd WordPress-widgetar och plugins som lägger maximal säkerhet och förhindrar den från att hacka attacker och spionprogram.

Alla deras värdplaner erbjuder dagliga säkerhetskopior som garanterar dig att innehållet på dina webbplatser är säkert varje dag. Deras datacenter är få, men det beror på att de är några av de bästa i branschen: kvalitet över kvantitet. En server med hastigheter på 1000 Mbps med en solid state-enhet är bättre än 10 servrar av låg kvalitet, varför HostArmor har kunnat stjäla kunder från stora värdföretag.

Stöd

24/7 support tillgängligt med svarstidsgaranti

Detta företag erbjuder 24×7 biljettstöd för sina kunder. De garanterar en responstid inom några timmar för att tillgodose kundens behov. När du väl har kommit i kontakt med dem verkar det som om de är väldigt villiga och kan hjälpa dig med nästan alla typer av problem du kan ha.

Prissättning

Rimliga priser för den kvalitet du får

Alla deras priser är på låg nivå, även om de har någon av de dyraste utrustningen som finns tillgängliga. Deras delade värdplaner sträcker sig från $ 4.99 till $ 8.99 varje månad, en ren stjäla för premium SSD-delade servrar. De har många fler dedikerade planer, allt från överkomliga $ 99 för en basserver (som fortfarande innehåller ganska anständiga specifikationer, speciellt för priset), ända upp till dina professionella dedikerade servrar som kör 24 kärnor eller 32 GB RAM (går upp till $ 354 /månad). Oavsett om du behöver en low end- eller high end-server är de rätt plats. De har också fantastiska kampanjer inklusive en gratis första månad för delade värdplaner eller $ 25 rabatt på din första månad på en dedikerad server, värdefulla besparingar som kan försegla affären.

Det som är imponerande när det gäller deras prissättning är deras kostnader för andra produkter. Deras webbplatsdesign är helt lyhörd, mobilvänlig, inkluderar en gratis logotyp och är endast $ 99 per sida, även om du bara får en sida får du fortfarande en gratis logotypdesign och minst en månad gratis delad hosting. Deras videoproduktion är ännu billigare till 49 dollar per 30 sekunder med full HD-video. Medan de inte anger några priser för apputveckling (eftersom det beror på vad du letar efter och vilken plattform), antar jag att det kommer att matcha resten av deras företag och vara bra prissatta och professionella.

Sammanfattning

God kvalitet värd för de flesta kunder

Detta är ett mycket trevligt företag att tänka på, särskilt om du kanske behöver använda någon av deras andra webbtjänster. Även om det inte är perfekt på alla sätt, är det egentligen väldigt lite att klaga på med detta företag.

Fördelar:

  • High-end hårdvara
  • Utmärkt webbsäkerhet
  • anpassad säkerhet för WordPress-servrar
  • Prisvärd webbdesign och andra funktioner
  • Utmärkta nya kundkampanjer

Nackdelar:

  • Inga Windows-servrar
  • Ingen värd i Europa

Nackdelar:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me