Ekspertoversikt

Innovativ hosting basert i Dubai, UAE

HostSailor er en vertsleverandør som først og fremst er fokusert på mellomløsninger til high end hosting-løsninger, selv om de også har noen gode delte hostingalternativer for de som bare trenger et normalt nettsted. De har base i Dubai, UAE, som er et av de hurtigst voksende områdene når det gjelder webutvikling, tech-firmaer og andre lignende bransjer.


Mens de er basert i Dubai, har de utstyret sitt i en rekke datasentre. Datasentrene eies av andre parter, men er alle veldig moderne med overflødige nettverkstilkoblinger, strøm, kjøling og andre funksjoner. De viktigste datasentrene er i Amsterdam og Bucureşti, Romania, slik at folk fra hele Europa og Asia kan dra nytte av deres hostingtjenester av høy kvalitet.

oppetid & Pålitelighet

Veldig pålitelig hosting-leverandør

Maskinvaren som brukes i dette selskapet er ganske bra, noe som hjelper til med å holde alt i drift til enhver tid. De tilbyr en garanti på 99,9% oppetid, og en 100% pengene-tilbake-garanti for de som ikke er fornøyd med servicenivået. Takket være de store datasentrene de opererer i, er det også veldig liten risiko for å få noen form for strømbrudd på grunn av strøm, maskinvarefeil, nettverksproblemer eller noe av den typen.

Funksjoner

Premium-kvalitetsfunksjoner

Overalt for alle hosting-tjenestene deres bruker de maskinvare av førsteklasses kvalitet og tilbyr mange flotte funksjoner. Fra og med de delte hostingalternativene, vil kundene dra fordel av bruken av solid state-stasjoner på alle serverne. De har også tilgang til cPanel, og serverne drives av Linux. En av de beste funksjonene her er at kundene får 20 GBPS DDoS-beskyttelse inkludert i hostingkontoen sin, noe som vil bidra til å beskytte mot de fleste typer angrep.

Når du går opp på VPS-nivå kan du velge mellom Xen, KVM eller OpenVZ, som gir deg mange muligheter for å få akkurat det du trenger. Du kan også velge mellom tradisjonelle harddisker eller solid state-stasjoner. De dedikerte serverne har rikelig med kraft til å kjøre de fleste typer større nettsteder, og de bruker servere laget av HP, Dell og Supermicro, som alle er kjent for kvalitet.

Brukerstøtte

Veldig responsiv support 24/7

Støtteteamene er bemannet døgnet rundt og hjelper deg gjerne med alle slags problemer du måtte ha. De eier ikke sine egne datasentre, så når det er behov for “hands on” -arbeid, vil de måtte fungere som et mellomrom, men de gjør en god jobb med å identifisere og få problemer løst raskt. De har en god FAQ for å gi brukerne informasjon, men det er ingen kunnskapsbase eller annen selvhjelpsinformasjon. Totalt sett er imidlertid støtten som tilbys veldig god.

Priser

Rimelig pris på alle nivåer

Prisene fra Host Sailor er overraskende overkommelige gitt de funksjonene de gir. De delte hostingalternativene starter på bare $ 95,00 per måned, noe som er veldig lavt for hosting av solid state drive. Det øverste delte alternativet er $ 9,45 per måned, noe som fremdeles er en god del for det du får. VPS-alternativene starter på $ 1,99 per måned, noe som igjen er ekstremt lavt for hva du får. Prisene blir så høye som $ 38.99 per måned for deres normale VPS-hosting. Prisene på dedikerte servere vil avhenge av hvor serveren befinner seg, og hvilken type du velger. De går vanligvis fra rundt $ 40 til over $ 200 per måned.

Brukervennlig

Lett å bruke, men mange alternativer

Alt med dette selskapet er enkelt å bruke, selv om du ikke har mye erfaring med hosting. De har kontrollpanelet cPanel, som er bransjestandarden som folk flest vil være kjent med. Den ene vanskeligheten med denne leverandøren er at de har så mange forskjellige alternativer å velge mellom at det kan være vanskelig å velge den rette. Siden prisene er like for både VPS og delt hosting, kan det gjøre det enda mer forvirrende for de som ikke har mye erfaring med hosting.

Sammendrag

En av de bedre vertsleverandørene i regionen

Det er mange vertsselskaper å velge mellom i Europa og regionen, og denne er en av de beste. De har mye å tilby, og kan dekke behovene til nesten alle nivåer av brukere. Stabiliteten er stor, og de er veldig hjelpsomme med å skaffe folk alt de trenger for å kunne drive nettstedene sine.

Pros:

  • Veldig pålitelig hosting
  • Rimelige prispoeng
  • Solid State-stasjoner tilgjengelig

Ulemper:

  • Så mange alternativer det kan være forvirrende
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me