Expertöversikt

Kvalitetshotell för användare på alla nivåer

HostUpon är ett privatägt företag som har sina kontor i Toronto, Kanada. De erbjuder nästan alla typer av hosting du kan begära och gör ett ganska bra jobb på det också. De har varit verksamma ganska länge och har ett gott rykte för att tillhandahålla stabilt värd som både är av hög kvalitet och prisvärd.


Du kommer att märka att många av alternativen för värd för startnivå har några högre slutfunktioner. Många kunder behöver inte några av dessa alternativ, men det är trevligt att ha dem där bara för fall. Saker som SSL-certifikat ingår även med delad hosting på startnivå, vilket ofta inte är fallet.

Andra än så är företaget ganska likt många andra när det gäller vilka typer av saker de erbjuder och det allmänna prissättningsutbudet. Medan de inte sticker ut från tävlingen på några betydande sätt, erbjuder de bra värd till ett mycket rimligt pris, vilket är vad de flesta kommer att leta efter. De som är inriktade på kanadensiska kunder eller till och med de i USA kommer att hitta ett bra värdalternativ med detta företag.

Uptime & Pålitlighet

99,9% drifttidsgaranti för alla värdpaket

HostUpon ger en garanterad drifttid på 99,9% över hela linjen för alla deras paket. De gör det inte direkt uppenbart vad som händer om du sjunker under den nivån, men om det händer så skickar du bara in en biljett för att få rabatt på din nästa webbhotell.

Lyckligtvis har de verkligen inte för många avbrott så måste kunder sällan, om någonsin, ta itu med detta.

Genom att titta igenom deras sociala mediesupportsidor och andra kommentarer från nuvarande och tidigare kunder finns det mycket få klagomål på brott eller till och med långsamhet. Detta är naturligtvis ett mycket bra tecken på att de ger mycket stabilt värd.

Funktioner

Kvalitetshotellfunktioner även för kunder på startnivå

Detta företag erbjuder ett brett utbud av fantastiska funktioner på alla deras paketnivåer. De tycktes vilja ha en omfattande baslista med alternativ för alla sina kunder, med bara några extra tillägg för högre slutvärdtjänster. Till exempel kommer alla att dra nytta av samma 99,9% drifttidsgaranti, SSL-certifikat, cPanel och mer.

Förutom att de stöder standardfunktioner på webben, ger de också hjälp för saker som Curl och Zend Optimizer, som ofta är saker som andra företag inte arbetar med.

När du flyttar till olika paket kommer du att upptäcka att de har några obegränsade alternativ och andra som har begränsningar. Även de med gränser har dem dock satt så höga att den genomsnittliga kunden aldrig kommer att stöta på problem. Sammantaget är de funktioner som tillhandahålls på eller över genomsnittet i branschen.

Stöd

Bra stöd men inga live-alternativ

Det tekniska stödet tillhandahålls av deras team av kanadensiska tekniker. De måste kontaktas via deras online biljetteringssystem, som övervakas dygnet runt. Av alla rapporter verkar det som om de adresserar biljetter snabbt och kan få de flesta problem med en gång.

Enda nackdelen är att de inte har något teknisk supporttelefonnummer eller ett livechattalternativ, som många kommer att sakna.

Prissättning

Priserna något lägre än genomsnittet i branschen

När du tittar på nästan varje paketnivå kommer du att upptäcka att priserna är något lägre än vad du hittar hos andra företag. I de flesta fall är det bara några dollar lägre, om så, men ändå ett bra pris.

För de flesta människor räcker det lägre priset inte för att locka dem på egen hand, men det faktum att deras totala tjänster också är ganska bra kommer att göra detta till ett bra alternativ för många människor.

Sammanfattning

Bra värd med en mängd olika alternativ

HostUpon erbjuder många olika värdpaket på nivåer som sträcker sig från startnivå hela vägen upp till dedikerade servrar. De är lätta att arbeta med och har funnits länge, vilket kommer att vara viktigt för många människor. Sammantaget är det mycket lite negativt att säga om företaget.

Fördelar:

  • Hostingalternativ på alla nivåer
  • Lägre prispoäng (för vissa värdpaket)
  • Gratis migrering från andra värdföretag

Nackdelar:

  • Inget levande teknisk support
  • För många paket och funktioner att välja mellan kan vara förvirrande
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me