Ekspertoversikt

Global Hosting & Mye mer

HostUS har vært i virksomhet siden 2012, og gir kundene hostingtjenester av høy kvalitet i en rekke land. De tilbyr domenenavnsregistrering, delt hosting, VPS-hosting, dedikerte servere, DDoS-begrensning og andre relaterte tjenester for å sikre at kundene deres har tilgang til alt de trenger på ett sted. I motsetning til mange selskaper som prøver å spesialisere seg i ett område i vertsindustrien, ser det ut til at HostUS ønsker å møte behovene til så mange mennesker som mulig.


De opererer av åtte høyteknologiske datacenter-steder rundt om i verden, slik at kunder kan få nettstedene sine i nærheten av kundene sine. De har også et eget team av støttetekniker og annet personell som jobber hardt for å sikre at kundene får alt de trenger. HostUS har til og med utviklet sin egen programvare for kontrollpanel som virkelig hjelper til med å skille seg fra konkurransen.

oppetid & Pålitelighet

Ingen rapporter om overdreven nedetid

Alt jeg har klart å finne tyder på at dette selskapet tilbyr god, stabil hosting. De har ikke noen type oppetidsgaranti, men det virker definitivt som om de gjør en god jobb med å holde ting oppe og gå hele tiden. Kunder har rapportert at vertskapet deres er veldig stabilt, og basert på maskinvare- og datasenterets spesifikasjoner som de bruker, virker dette veldig sannsynlig. Deres tekniske supportteam er også på stedet i hvert datasenter 24/7, så hvis det oppstår noen strømbrudd, kan de svare raskt på dem.

Funksjoner

Omfattende funksjoner

Funksjonslisten som tilbys av dette selskapet er ganske omfattende. Til å begynne med har de fire delte hostingplaner å velge mellom. Disse planene har solid state-stasjoner fra 5 til 120 spillejobber. De har også sjenerøs båndbredde og andre funksjoner som hjelper deg med å holde kundene fornøyd. VPS-hostingalternativene kan være ubehandlet med OpenVZ, ubehandlet med KVM, eller fullstendig administrert. Funksjonene er ganske standard og konfigurerbare for å sikre at hver kunde får akkurat det som trengs.

Når du går opp til de dedikerte serverne, vil du se et stort hopp i både funksjoner og pris. Den dedikerte serveren på inngangsnivået kjører på en Intel Xeon E3 CPU. Denne har 4 kjerner ved 3,6 GHz hver. Den har også doble 2 TB harddisker, 32 spillejobber med DDR3 RAM og en rekke andre flotte funksjoner. Den dedikerte serveren med høyere ende har 20 kjerner ved 2,6 GHz hver, to solid state-stasjoner, to tradisjonelle stasjoner og 64 GB DDR4 RAM. Dette er ganske kraftige hosting-servere som vil kunne håndtere mest mulig hvilken som helst type belastning.

Brukerstøtte

Meget nyttig teknisk support

De tekniske supportteamene er på stedet og tilgjengelige for å håndtere problemer 24/7/365. De bruker bare internt støtteteam, slik at du ikke har å gjøre med noen tredjepartsleverandør av teknisk support. Når du kommer i kontakt med dem, vil de svare raskt for å hjelpe deg med å komme deg forbi alle slags problemer du måtte ha.

Priser

Fornuftige priser

De delte hostingpakkene har mange fine funksjoner, og til veldig rimelige priser. Alternativet for inngangsnivå er bare $ 2 per måned eller $ 15 per år. Selv på det høyeste alternativet er det bare $ 15 per måned eller $ 115 per år. Disse prisene er lavere enn normalt når du vurderer alle de flotte funksjonene som er inkludert i hver pakke. VPS-hosting starter på bare $ 5.93 per måned og går opp til $ 49.95 per måned for de fullstendig administrerte alternativene. Det kan være ekstra kostnader basert på de spesifikke funksjonene du velger når du har VPS-en.

De dedikerte serverne er ganske mye dyrere enn de andre alternativene. Du får betydelig mer krefter, men prisen virker litt urimelig. For dedikert server på inngangsnivå må du betale 299 dollar per måned. For det øverste alternativet er det $ 699 per måned. Disse serverne kan også tilpasses, noe som kan gjøre dem enda dyrere.

Brukervennlig

Enkelt å jobbe med vertsselskapet

Omtrent alt om dette selskapet er vennlig for kundene. Nettstedet deres er veldig godt designet. Selv om de har mye forskjellig å velge mellom, har de alt lagt opp på en slik måte at kundene lett kan finne akkurat det de leter etter. Det egenutviklede kontrollpanelet er enkelt å bruke, men for de som er vant til å cPanel, kan det være en uønsket endring.

Sammendrag

Utmerket vertskap tilgjengelig globalt

Hosting fra dette selskapet er av høyeste kvalitet. De kan håndtere nesten alle typer kunder fra enkeltpersoner og små bedrifter til større selskaper som trenger dedikerte servere. Kundeservicen deres er utmerket, og de har et godt omdømme for å imøtekomme kundenes behov.

Pros:

  • Mange vertsalternativer
  • Rimelige priser for delt & VPS Hosting
  • Stor kundeservice

Ulemper:

  • Dedikerte servere er overpriset
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me