Expertöversikt

Global värd & Mycket mer

HostUS har varit verksamt sedan 2012 och erbjuder kunder högkvalitativa värdtjänster i olika länder. De erbjuder registrering av domännamn, delad hosting, VPS-värd, dedikerade servrar, DDoS-begränsning och andra relaterade tjänster för att säkerställa att deras kunder har tillgång till allt de behöver på ett ställe. Till skillnad från många företag som försöker specialisera sig inom ett område i värdbranschen verkar HostUS vilja tillgodose så många människors behov som möjligt.


De arbetar med åtta högteknologiska datacenterplatser runt om i världen så att kunder kan ha sina webbplatser värd nära sina kunder. De har också ett internt team av supporttekniker och annan personal som arbetar hårt för att se till att kunderna får allt de behöver. HostUS har till och med utvecklat sin egen anpassade kontrollpanelsprogramvara för att verkligen hjälpa till att skilja sig från konkurrensen.

Uptime & Pålitlighet

Inga rapporter om överdriven driftstopp

Allt jag har kunnat hitta tyder på att det här företaget tillhandahåller en bra och stabil värd. De har ingen typ av drifttidsgaranti, men det verkar definitivt som om de gör ett bra jobb med att hålla saker och ting igång hela tiden. Kunder har rapporterat att deras hosting är mycket stabil, och baserat på hårdvara och datacenter-specifikationer som de använder verkar detta mycket troligt. Deras tekniska supportteam finns också på plats vid varje datacenter dygnet runt så att om några störningar inträffar kan de svara snabbt på dem.

Funktioner

Omfattande funktioner

Funktionslistan som erbjuds av detta företag är ganska omfattande. Till att börja med har de fyra delade värdplaner att välja mellan. Dessa planer har alla solid state-enheter från 5 till 120 spelningar. De har också generös bandbredd och andra funktioner som hjälper till att göra kunderna nöjda. VPS-värdalternativen kan hanteras med OpenVZ, utan hantering med KVM eller helt hanteras. Funktionerna är ganska vanliga och konfigurerbara för att säkerställa att varje kund får exakt vad som behövs.

När du går upp till de dedikerade servrarna ser du ett stort hopp i både funktioner och pris. Den dedikerade ingångsservern körs på en Intel Xeon E3 CPU. Denna har 4 kärnor vid 3,6 GHz vardera. Den har också dubbla 2TB-hårddiskar, 32 spelningar med DDR3 RAM och en mängd andra fantastiska funktioner. Den högre änden dedikerade servern har 20 kärnor vid 2,6 GHz vardera, två solid state-enheter, två traditionella enheter och 64 GB DDR4 RAM. Det här är ganska kraftfulla värdservrar som kan hantera mest av alla typer av belastningar.

Stöd

Mycket användbar teknisk support

De tekniska supportteamen finns på plats och är tillgängliga för att hantera problem 24/7/365. De använder bara internt supportteam så att du inte har att göra med någon tredjepartsleverantör av teknisk support. När du kommer i kontakt med dem svarar de snabbt för att hjälpa dig komma förbi alla typer av problem du kan ha.

Prissättning

Rimliga priser

De delade värdpaketen har många fina funktioner och till mycket rimliga priser. Alternativet för startnivå är bara $ 2 per månad eller $ 15 per år. Även vid det högsta alternativet är det bara $ 15 per månad eller $ 115 per år. Dessa priser är lägre än normalt när du tar hänsyn till alla fantastiska funktioner som ingår i varje paket. VPS-värd börjar på bara $ 5,93 per månad och går upp till $ 49,95 per månad för de helt hanterade alternativen. Det kan finnas extrakostnader baserat på de specifika funktionerna som du väljer när din VPS ska tillhandahållas.

De dedikerade servrarna är ganska dyrare än de andra alternativen. Du får betydligt mer kraft, men priset verkar lite orimligt. För den dedikerade ingångsservern måste du betala $ 299 per månad. För det översta alternativet är det $ 699 per månad. Dessa servrar kan också anpassas, vilket kan göra dem ännu dyrare.

Användarvänlig

Lätt att arbeta med webbhotell

Nästan allt om detta företag är vänligt för kunderna. Deras webbplats är mycket väl utformad. Trots att de har mycket olika att välja på, har de allt lagt ut på ett sådant sätt att kunder lätt kan hitta exakt vad de letar efter. Deras egenutvecklade kontrollpanel är lätt att använda, men för dem som är vana att cPanel kan det vara en oönskad förändring.

Sammanfattning

Utmärkt värd tillgängligt globalt

Värdet från detta företag är av högsta kvalitet. De kan hantera nästan alla typer av kunder från individer och småföretag till större företag som behöver dedikerade servrar. Deras kundtjänst är utmärkt och de har ett gott övergripande rykte för att tillgodose sina kunders behov.

Fördelar:

  • Massor av värdalternativ
  • Prisvärd pris för delad & VPS Hosting
  • Bra kundservice

Nackdelar:

  • Dedikerade servrar är för höga
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me