Hostwinds Expert Review

Hostwinds grundades 2010 och tar snabbt upp sina större och mer etablerade kamrater tack vare en vinnande trifekta till överkomliga priser, kundens första tjänster och generösa funktioner. I vår expertrecension från Hostwinds testade vi företaget för att upptäcka om det kunde leverera sina höga löften. Sammantaget fann vi att Hostwinds rykte är välförtjänt. Många funktioner som konkurrenter tar extra betalt för är gratis med Hostwinds budgetvänliga planer. Dessutom hjälpte företagets drifttider och brinnande laddningstider att skilja det ytterligare.


För-och nackdelar

Fördelar:

  • Förbättra webbplatsens pålitlighet med mycket tillförlitliga laddningstider och gratis SSL-certifikat.
  • Få grundlig hjälp från Hostwinds framtänkande tekniska supportteam via telefon, livechatt, e-post och biljetter.
  • Använd den senaste cPanel för att enkelt uppdatera och göra ändringar i din backend.
  • Använd intuitiva verktyg som Weebly webbplatsbyggare och Softaculous Auto-Installer för att snabbt anpassa din webbplats.
  • Börja på nytt med lätthet tack vare gratis webbplatsmigreringar och omedelbara inställningar.
  • Utnyttja obegränsad bandbredd och diskutrymme för att lansera innovativa, obundna webbplatser.
  • Integrera ditt team helt i din online-verksamhet med obegränsade e-postkonton.

Nackdelar:

  • Kundstödets upplösningstid kan vara längre än väntat, men ändå inom skäl.
  • Företaget kör backup av katastrofåterställningar varje natt, men mer tillgängliga säkerhetskopior är endast tillgängliga som ett betalt tillägg eller genom att skicka in en kundsupportbiljett.
  • Det stora utbudet av dedikerade serverplaner och anpassningsalternativ kan vara förvirrande för nya användare.

Prissättning och betalningsmetoder

Hostwinds erbjuder en mängd olika webbhotell att välja mellan. Deras grundläggande delade värdplan börjar på $ 3,95 varje månad och ger dig 1 domän med obegränsad bandbredd och diskutrymme. Basic kommer också med användbara funktioner inklusive den kostnadsfria Weebly-webbplatsbyggaren och ett gratis SSL-certifikat. Om du väljer deras affärsplan, börjar med Basic på $ 5,64 per månad, får du flera tillägg som optimerar din webbplats för kunder som Litespeed webbservrar och prestationsoptimerade MySQL.

Återförsäljarplanerna börjar på 3,29 USD per månad och innehåller flera funktioner samt rabatter bundna till antalet köpta konton. På samma sätt kan återförsäljare prata med Hostwinds kundsupport för att skapa sin verksamhet som en vit etikettprodukt.

Slutligen, om du behöver personliga och privata servrar, erbjuder Hostwinds VPS och dedikerade servrar till konkurrenskraftiga priser. okontrollerad VPS Linux börjar på $ 4,49 varje månad och ger dig 1 CPU Core och 30 GB diskutrymme. Dedikerade planer börjar på $ 106 per månad, men eftersom Hostwinds låter dig anpassa aspekter som servertyp och utgående bandbredd kan detta pris ändras.

Enkel användning

De specifika funktionerna som Hostwinds erbjuder, tillsammans med deras riktigt exceptionella kundtjänstteam, gör plattformen extremt användarvänlig. Nybörjare kan dra nytta av intuitiva verktyg som Weebly webbplatsbyggare eller använda Softaculous 1-klick appinstallation för att ställa in WordPress, kundvagnar, CMS och mycket mer. Andra funktioner som hjälper de mindre tekniska kunniga att anpassas till tjänsten snabbt är gratis SSL-certifikat, gratis webbplatsöverföring och omedelbar installation.

Vi kräver ofta mer komplexa verktyg och vi kan rapportera att Hostwinds levererar lättanvända avancerade funktioner också. Flera PHP-versioner, obegränsade MySql-databaser, cronjobs och många andra appar som är tillgängliga via Softaculous gjorde det möjligt för oss att göra ändringar i vår backend nästan enkelt. När det gäller Hostwinds skulle vi säga att kunskapsbasen i sig kan betraktas som ett verktyg. Dess detaljerade, okomplicerade instruktioner kan hjälpa nybörjare att få fotfäste inom webbvetenskap och ge experter den bakgrund de behöver för att förnya och lösa problem.

Belastningstider och tillförlitlighet

99,9% drifttid blir långsamt men säkert den nya industristandarden för excellens. Vi testade Hostwinds för tillförlitlighet under flera månader för att bestämma hur mycket driftstopp och servicestörningar de upplever i genomsnitt. Vi fann att även om tjänsten inte alltid når upp till 99.999% drifttid de garanterar, erbjuder de konsekvent bättre än standarden 99.9%.

Deras belastningstider är också beundransvärda tack vare en kombination av SSD-lagring, Cloudflare CDN och andra bekvämligheter. Under månaderna testade vi plattformen, belastningstider i genomsnitt cirka 1,5 sekunder. Även om detta inte är den snabbaste laddningstiden vi har sett, ligger det väl under Googles rekommenderade 2-timmars laddningstid och tillräckligt snabb för att hålla kunderna engagerade.

Funktioner

Även om Hostwinds planer är mycket prisvärda, är företaget inte sparsamt med sina funktioner. Grundläggande planer kommer med en Weebly dra-och-släpp webbplats-byggare för att hjälpa nybörjare att få sin webbplats från marken på kort tid, samt ett enkelt 1-klick applikationsinstallationsprogram för hundratals appar. Andra funktioner som obegränsade e-postkonton och gratis SSL-certifikat gör det möjligt för dig att enkelt kommunicera med kunder och skapa förtroende, viktiga funktioner för alla företag. Obegränsade MySQL-databaser låter dig lagra och analysera data med lätthet, en funktion som blir mer kritisk med ökningen av datavetenskap.

Utvecklare och IT-team som vill ta hand om sin backend kan också göra det enkelt med Hostwinds. Vi var glada över att se att de flesta av företagets grundläggande planer faktiskt erbjöd en hög grad av anpassning. Du kan välja mellan fyra olika versioner av PHP, ha tillgång till phpMyAdmin, Cron-jobb och mer. Tack vare Hostwinds användning av den senaste cPanel är mjukvarumiljön verkligen intuitiv och lätt att navigera. Sammantaget levererar Hostwinds stora på stora funktioner för mycket låga priser.

Kundsupport

En av Hostwinds bästa funktioner är dess exceptionella kundservice. Du kan snabbt nå agenten 24/7/365 via de vanliga kanalerna: livechatt, telefon, e-post och biljetter. Varje gång vi kontaktade deras team med en fråga, möttes vi med mycket kunnig personal som snabbt kunde hjälpa oss. Även om upplösningstiderna ibland var längre än genomsnittet berodde det på de flesta tillfällen på att agenten försökte komma med en varaktig lösning istället för en snabb fix.

Vi fann att Hostwinds kunskapsbas innehåller användbara artiklar för både nybörjare och experter. Varje artikel innehåller tydliga steg-för-steg-instruktioner och tillhörande grafik, som gav oss möjlighet att till stor del lösa nya problem på egen hand. Hostwinds har också en ofta uppdaterad blogg som presenterar en lättsam uppgift om några av värdens mer komplexa tekniska aspekter.

Användarrecensioner

Våra expertrecensioner använder djupgående tester för att utvärdera funktioner för webbhotell, prestanda och den totala upplevelsen. Innan du bestämmer dig för att köpa en Hostwinds-plan rekommenderar vi att du läser igenom våra regelbundna användarrecensioner för att få en övergripande bild av produkterna och tjänsten.

Slutsats

Sammantaget visade vår expertgranskning att Hostwinds tillhandahåller utmärkta tjänster som uppfyller ett brett spektrum av behov och erfarenheter. Nybörjare med liten programmeringsbakgrund kan fortfarande skapa vackra webbplatser med Weebly webbplatsbyggare och lägga till en rad funktioner som kundvagnar och CMS på deras webbplats med hjälp av Softaculous 1-klick-installationsprogram. Experter har å andra sidan tillgång till en omfattande samling av verktyg som gör backendanpassning otroligt enkel, såsom flera PHP-versioner och obegränsade MySql-databaser.

Vad gäller både nybörjare och experter är Hostwinds (mycket prisvärda) pris rätt. Förutom de rikliga funktionerna och verktygen som följer med varje plan, har tillgången till ett mycket hjälpsamt kundtjänstteam och konsekvent tillförlitlighetsposition Hostwinds som en framstående webbhotelltjänst.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me