Ekspertoversikt

Global Hosting Provider

HostZealot tilbyr et bredt spekter av forskjellige alternativer, inkludert delt hosting, VPS, dedikerte servere og mer. De gir også registrering av domenenavn slik at du kan ha alt på ett sted. De har servere i Europa, Canada, USA, Asia og Oceania, slik at du kan få hosting du trenger uansett hvor publikum er. De har også en stor nettverkskapasitet, slik at du kan ha et høyt trafikknivå uten å forårsake problemer.


Totalt sett ser dette ut til å være et veldrevet og godt vedlikeholdt hostingfirma som vil være i stand til å dekke dine behov til en rimelig pris. De fleste vil være veldig fornøyde med servicenivået de får fra dette selskapet.

oppetid & Pålitelighet

Kvalitetstjenester for kvalitet oppetid

Jeg så ingen type oppetidsgaranti oppført på nettstedet deres. Selv om det er uheldig, tilbyr de imidlertid maskinvare av god kvalitet i avanserte datasentre, så sjansen er stor for at du ikke vil støte på noen form for strømbrudd eller noe sånt. De bruker også lastbalansering og skytjenester innenfor mange av alternativene, noe som vil sikre at du ikke har noen uønskede strømbrudd. Jeg så meg rundt på sosiale medier og andre nettsteder, og de fleste ser ut til å være ganske fornøyde med stabiliteten i vertskapet de gir.

Funksjoner

Stort sett standardfunksjoner

Funksjonene med dette selskapet er ganske typiske. For den delte hosting vil du få 1 gig diskplass og 100 spillebåndbredde. Selv om det ikke er det jeg har sett, vil det være nok for de fleste. Du er også begrenset til bare ett domene. Når du går opp til høyere hostingnivå, vil du få ekstra diskplass og båndbredde, og du har lov til å være vert for flere domener også. For alle unntatt det laveste nivået pakken får du også et gratis domene, noe som vil gjøre det enda rimeligere å starte en webside.

Du kan velge mellom Linux, FreeBSD eller Windows for VPS-hostingløsningene dine. De har mange alternativer å velge mellom også. Det ser ut til at de bruker 3,3 GHz CPUer for det meste på dette nivået, og du kan velge å ha en eller flere av disse prosessorene for å dekke dine behov. Minnet starter litt lavere enn hva jeg forventer, men du kan velge alternativer på høyere nivå for å få det du trenger. Harddiskplass og båndbredde er begge mer enn nok for noe nettsted, så du trenger ikke å bekymre deg for det.

Dedikerte servere er alle forhåndskonfigurerte og har mange forskjellige alternativer. De har alt fra et lavere nivå Intel Atom CUP til Intel Core i3. Ingen av disse prosessorene er imidlertid ekstremt høye, så det er litt skuffende. Det virker som om de i det minste burde tilby ett alternativ med en i7 eller høyere CPU. Minne kan komme hvor som helst fra 8 til 64 spillejobber, og harddiskplassen varierer fra omtrent 500 spillejobber opp til flere TB. Totalt sett er tilgjengelige funksjoner ganske fine.

Brukerstøtte

Begrenset info tilgjengelig

De gir ikke for mye informasjon om støtten de gir. De ser ut til å tillate deg å kontakte dem via telefon, live chat og e-post, men det er ikke 100% klart om dette bare er for salg eller om de også har disse alternativene for teknisk support. De har en blogg med litt fin informasjon om den. Jeg fant heller ingen som klaget på dårlig støtte, så det er et godt tegn.

Pris

Bredt utvalg av prisalternativer

Prisene hos dette selskapet varierer fra bare 1 dollar per måned helt opp til nesten 700 dollar, og alt derimellom. Dette betyr at du vil kunne finne riktig pakke til en pris som fungerer for deg. Funksjonene du får for prisene er i tråd med hva du forventer å se fra andre selskaper også. Jeg så ikke noe om en pengene tilbake-garanti eller noe sånt heller.

Sammendrag

Hyggelig hosting for de fleste nettsteder

Enten du bare starter en personlig blogg eller driver et mellomstort bedriftsnettsted som får mye trafikk, kan denne hostingleverandøren takle det hele. De har mange alternativer, inkludert muligheten til å være vert for nettstedet ditt i et land i nærheten av målgruppen din. Dette bør gjøre dem til et åpenbart valg å vurdere for folk flest. Prisene er også ganske rimelige, og de har et godt omdømme for kvalitet, så sjansen er stor for at alle vil være ganske fornøyde med den generelle hostingopplevelsen de får.

Pros:

  • Fornuftige priser
  • Massevis av alternativer for pakken
  • Mange land å velge mellom

Ulemper:

  • Ingen oppetidsgaranti
  • Ingen dedikerte servere til high end
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me