Ekspertoversikt

Streaming Media Hosting

WHSH4U er et tysk firma som spesialiserer seg på streaming media plattformer, VPS, og domenetjenester og VPS tjenester. WHSH4U-nettstedet tilbyr ikke mye bakgrunnsdata angående historie, annet enn en påstand om at de har over 2000 klienter og har vært i virksomhet i 4 år. Basert på bannere nederst på noen av sidene, er det tydelig at de opererer i et re-selling miljø.


Selv om dette er en spesialisert type hosting, er det greit å vurdere om du vil streame radio, video eller noe annet som dette.

oppetid & Pålitelighet

Ingen klager – Begrenset garanti

WHSH4U garanterer 99% oppetid for kundene. Selv om dette absolutt er nok for nesten alle scenarier, etterlater 1% i underkant av 88 timer nedetid årlig. Selv om disse timene lett kan være rutinemessig nedetid på lite brukstid, gis det ingen detaljer. Med det stadig økende antall tilgjengelige streamingtjenester tilgjengelig og lett tilgjengelighet for kundene, kan det være nødvendig med en strengere garanti.

Funksjoner

Primært Streaming Hosting

WHSH4U tilbyr streamingmedier i både ICEcast og SHOUTcast disse to plattformene utgjør en god del av online format for levering av lydinnhold.

Firmaet gjør en veldig god jobb med å beskrive tjenestene de tilbyr og hvor mange lyttere hver pakke støtter om gangen. Basert på deres oppføringer vil en hastighet på 64 kbps støtte opptil 50 lyttere og 128 kbps støtte opptil 200. På den øvre enden av pakkene er VPS-pakken, som viser et ubegrenset antall lyttere

Alle pakker tilbyr “ubegrenset båndbredde”, som til å begynne med er veldig forlokkende, men kundene bør innse at som med ethvert nettsted som opererer som en forhandler, bestemmes tilgjengeligheten av verten som driver tjenestene og deres fasiliteter; WHSH4U har absolutt mye som er diktert av verten også. I motsetning til deres ubegrensede krav, oppgir vilkårene for bruk at kunder får tildelt båndbredde og kontoer kan bli suspendert etter at maksimal bruk er nådd.

Brukerstøtte

Hyggelige støttealternativer med noen ulemper

Støtte tilbys av søkbar FAQ-side, som ser ut til å være veldig robust og skal gi kundene mulighet til å finne mange tips og detaljerte instruksjoner uten å måtte ty til å sende inn en billett gjennom det elektroniske billettsystemet. Selv om det ikke er oppført noe direkte telefonnummer, tror jeg at dette neppe er noe problem i den tekniske arenaen; WHSH4U hevder å ha adressert 1500 billetter. Selv om 24/7 service er veldig attraktivt, er det veldig dyrt å operere døgnet rundt med kunnskapsrike medarbeidere og til WHSH4Us priser, er det absolutt en rimelig prosedyre å sende inn og e-billett og bli kontaktet via telefonsamtale eller e-post..

Det er også en “nettverksstatus” -kobling tilgjengelig for å bestemme tilstanden til WHSH4Us fire servere for feilsøking med oppetid og annen ytelsesstatistikk.

Priser

Rimelig priser

Hver konto må formateres som enten SHOUTcast eller ICEcast, prisen er den samme for begge valgene.

For en enkelt stasjon med en hastighet på 64 kbps, uten AutoDJ-administrasjonsverktøy, er den månedlige kostnaden € 2,00 ($ 2,18 USD) for € 7,00 ($ 7,62 USD) kunder kan få 64kps med AutoDJ og 5 GB lagringsplass; dette støtter opptil 25 lyttere. Den høyest rangerte pakken fungerer på 128 kbps og er € 16,00 – € 21,00 ($ 17,43 – $ 22,87 USD) månedlig og støtter opptil 200 lyttere.

VPS-plattformer er dyrere, men tilbyr muligheten til å ha et ubegrenset antall lyttere og høyere tildelinger og muligheten til å bli tilbudt om 24 timer. Prisene varierer fra € 25- € 36,50 ($ 27.730- $ 39.75 USD)

GErmany’s 19% merverdiavgift gjelder alle tjenester.

Sammendrag

Veldig fint alternativ for streaming media hosting

Totalt sett ser WHSH4U ut til å tilby en solid verdi for pengene brukt. Med sin spesialisering innen streamingteknologi er de i stand til å holde prisene nede, men holde en rekke alternativer åpne for at kundene deres kan utvikle egne merkevarer.

Som med alle tilbud som viser “ubegrenset båndbredde”, må kundene undersøke de eksakte vilkårene før de starter tjenesten.

Pros:

  • Populære formater for ICE og SHOUT Casts støttes
  • Vanlige spørsmål er søkbare og veldig hjelpsomme
  • Flott for streaming

Ulemper:

  • Ingen listede støttetimer
  • 99% oppetidsgaranti er ikke så bra
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me