InterServer Expert Review

Det flyr muligens litt under radaren, men blant de i sektoren har InterServer bygget et rykte for pålitelighet og ytelse i løpet av sin 20-årige karriere. Vertsselskapet tilbyr en rekke planer – delt hosting, VPS og dedikerte servere – og selv om de grunnleggende planene kan være i den høyere enden av prisspekteret, blir tjenesten betydelig rimeligere når du flytter opp i nivåene.


En av de største fordelene med selskapet er det privateide datasenteret, administrert fra USA, noe som gir det større kontroll over vertsnettverket. InterServer har utvidet arbeidet med å bygge et landsdekkende nettverk som er ideelt for selskaper i alle størrelser. Vi testet selskapets plattform over flere måneder og fant ut at den lever opp til sprøytenarkomanen. Les gjennomgangen nedenfor for å se om InterServer passer riktig for deg.

Fordeler og ulemper

Pros:

  • Et landsdekkende (USA) nettverk av fiberoptisk infrastruktur betyr høye hastigheter og gjennomstrømning uavhengig av beliggenhet
  • Finn riktig pakke for dine spesifikke behov med selskapets forskjellige planer for hosting.
  • Fremskynde installasjonsprosessen ved å enkelt migrere ditt eksisterende nettsted gratis med noen få klikk.
  • Nyt raskere lastetid på nettsidene dine takket være InterServer automatisert hurtigbufring for alle nettsteder.
  • Dra nytte av ubegrenset lagring for å sikre at nettstedet ditt har de rette eiendelene på plass for å være best mulig.
  • Hold alltid nettstedet ditt på nettet med selskapets velprøvde oppetider og raske lastetider.
  • Overfør enkelt domenet ditt, eller skaff et nytt, for bare $ 1,99 med registreringen din til InterServer.

Ulemper:

  • Selskapets servere er bare lokalisert i USA, så selskaper i Europa, Asia og andre steder kan ha mindre problemer som kobler til og opprettholder høyest mulig hastighet.
  • Mange av de 1-klikk-integrasjonene som er tilgjengelige, kan være dyre når du bruker flere for å bygge nettstedet ditt.
  • VPS og dedikerte hostingplaner inkluderer ikke pengene tilbake-garanti.

Pris- og betalingsmåter

Noe av det som skilte oss mest ut i vår InterServer-gjennomgang, er selskapets mangefasetterte hostingplaner, som spenner fra standard delt hosting til mer spesifikke verktøy for unike krav. InterServer sin standard webhotellplan starter på $ 5,00 månedlig, og inkluderer gratis ubegrenset lagring, dataoverføring og FTP-kontoer for å organisere nettstedet ditt. Du får også tilgang til over 450 applikasjoner du kan integrere på nettstedet ditt, inkludert integrasjoner for WordPress, Joomla, Magento og mer.

Pro Hosting – selskapets forhandlernivå – tilbyr planer som inneholder alt fra 80 GB til 240 GB diskplass, opptil 2000 GB diskplass og integrerte cPanel-kontoer for alle kontoer. Du kan velge å starte så lavt som $ 19,95 hver måned for det grunnleggende nivået til Pro-hostingplanene.

Hvis du trenger VPS, vil du være glad for å finne at InterServer tilbyr noen av de mer tilpassbare planene på markedet. De mest grunnleggende VPS-planene som er tilgjengelige starter så lavt som $ 6 i måneden, og inkluderer en enkelt CPU-kjerne, 2 GB RAM-minne, 30 GB SSD-lagring og 2 TB overføringsbåndbredde. Windows-planer starter på $ 10 i måneden og har samme spesifikasjoner. Du kan velge en rekke andre OS-alternativer, inkludert Debian, CentOS, Ubuntu, OpenWall, Slackware og mer.

Til slutt, hvis selskapet ditt har tunge behov og krever egne servere, tilbyr InterServer planer som starter på $ 70 månedlig og har 8 GB RAM, 250 GB diskplass og 4 CPU-kjerner. Du kan tilpasse hver av planene dine, og få opptil 24 kjerner, samt distribuere en serverforekomst på under 15 minutter.

Brukervennlighet

Vi fant ut at InterServer kan være nyttig for et bredt spekter av brukere, selv om det å velge riktig plan er viktig for best resultat. Selskapets standard delte hostingplaner gir deg nok funksjoner som gjør det enkelt å komme i gang, migrere eller bygge nettstedet ditt og starte det. Dette inkluderer funksjoner som InterServer over 450 tilgjengelige apper, et ubegrenset antall e-postkontoer og integrert cPanel for nettstedene dine.

På den annen side er selskapets VPS og dedikerte hostingplaner rettet mot mer teknisk kunnskapsrike brukere. Fordi det er laget for å være veldig tilpassbar og fleksibel, inkluderer ikke selskapets VPS-hosting mange vanlige funksjoner, som integrert cPanel.

Dette betyr at du må konfigurere serveren din, administrasjonen av den, og deretter starte på nettstedet ditt. Mens mer erfarne brukere kan gjøre det raskt, og det gir fordelen med å gjøre hva du vil med infrastrukturen din, kan det være utfordrende for nybegynnere som leter etter en plug and play-løsning.

Lastetider og pålitelighet

For oss er en av de viktigste aspektene ved enhver hostingtjeneste hvor rask og pålitelig tjenesten er. Vi tester hver hosting-tjeneste vi gjennomgår over flere måneder for å se hvordan den fungerer i gjennomsnitt og var glade for å se at InterServer kan holde sitt med andre i bransjen.

Et av de mer imponerende sidene ved selskapets tjeneste er gjennomsnittlig oppetid på 99,97%. Dette er høyere enn gjennomsnittet og betyr at nettsteder sjelden opplever strømbrudd. I tillegg presterte InterServer godt i testene våre for lastetid, og startet lasteprosessen så raskt som 222ms – en lynrask ytelse. En av selskapets hemmeligheter for denne ytelsen er omsorgen det tar for ikke å overbelaste serverne, noe som bare tillater 100 nye brukere om dagen og begrenser serverkapasiteten til 50%.

Funksjoner

Et område der InterServer-plattformen skiller seg frem er funksjoner. Du kan tilpasse nettstedet ditt med nesten 500 1-klikk-integrasjoner som WordPress, Joomla og den stadig populære e-handelstjenesten Magento. I tillegg gir selskapets delte planer deg ubegrenset lagrings-, båndbredde, SSD-hurtigbufringsservere og en integrert CLoudFlare CDN. Alle standardplaner inkluderer også gratis SSL-kryptering og sertifikater.

Hvis du er som oss, trenger du litt mer tilpassbarhet og fleksibilitet. Heldigvis kan du med InterServer lage ubegrensede forekomster av MySQL-databaser, i tillegg til å veksle mellom PHP 5.5, 5.6 og PHP 7. I tillegg kan du bygge nettstedet ditt på Ruby on Rails, Python eller til og med PERL. Vi elsket muligheten til å velge riktig OS for VPS-serverne våre også.

Kundeservice

Et glitrende fraværende element i InterServer er mangelen på live chat. Likevel fant vi ut at selskapet mer enn kompenserte for det med en flott telefonstøttelinje, e-poststøtte og online billettering som resulterer i løste spørsmål raskt og effektivt.

Selskapets støtte er tilgjengelig døgnet rundt gjennom deres avgiftsfrie nummer, og vi fant ut at selskapets agenter var profesjonelle og velutstyrte til å svare på spørsmål og spørsmål. Hvis du foretrekker å finne dine egne svar, kan du sjekke gjennom InterServer’s store samfunnsforum eller se gjennom noen av selskapets tutorials.

InterServer brukeranmeldelser

Våre anmeldelser har som mål å gi deg en bred oversikt over selskapene vi undersøker. Hvis du vil lære mer om detaljene i tjenesten, eller se andres opplevelser, kan du lese gjennom InterServer-kundeanmeldelsene nedenfor:

Konklusjon

Hvis du leter etter en tilpassbar og rask hosting-tjeneste, kan InterServer ha verktøyene du trenger. Selskapets hostingplaner spenner fra nybegynnervennlig til ekspertnivå og gir deg funksjonene på hvert nivå for å hjelpe deg i gang. Selv om prisene på InterServer ikke er de laveste på markedet, er de godt innenfor konkurranseområdet og er berettigede takket være en lang liste med funksjoner.

Med pålitelige oppetider og blendende raske lastetider, kan du være trygg på at nettstedene dine vil være tilgjengelige og alltid rangert høyt på søkemotorer. InterServer er et spennende alternativ hvis du ønsker å få mer ut av hosting, uten å bryte banken.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me