InterServer Expert Review

Det kanske flyger något under radaren, men bland de inom sektorn har InterServer byggt upp ett rykte för tillförlitlighet och prestanda under sin 20-åriga karriär. Värdbolaget erbjuder en mängd olika planer – delad webbhotell, VPS och dedikerade servrar – och även om dess grundläggande planer kan vara i den högre änden av prisspektrumet blir tjänsten betydligt billigare när du flyttar upp i nivåer.


En av de största fördelarna med företaget är dess privata datacenter, som hanteras från USA, vilket ger det större kontroll över sitt värdnätverk. InterServers expansionsinsatser har också hjälpt den att bygga ett landsomfattande nätverk som är idealiskt för företag i alla storlekar. Vi testade företagets plattform under flera månader och fann att det lever upp till hype. Läs vår recension nedan för att se om InterServer passar dig rätt.

För-och nackdelar

Fördelar:

  • Ett rikstäckande (USA) nätverk av fiberoptisk infrastruktur betyder höga hastigheter och genomströmning oavsett plats
  • Hitta rätt paket för dina specifika behov med företagets olika planer för webbhotell.
  • Snabba upp din installationsprocess genom att enkelt migrera din befintliga webbplats gratis med några klick.
  • Njut av snabbare laddningstider på dina webbsidor tack vare InterServers automatiska cache för alla webbplatser.
  • Utnyttja obegränsad lagring för att se till att din webbplats har rätt tillgångar på plats för att vara bästa möjliga.
  • Håll alltid din webbplats online med företagets beprövade drifttider och snabba laddningstider.
  • Överför enkelt din domän eller få en ny för bara $ 1,99 med din registrering till InterServer.

Nackdelar:

  • Företagets servrar finns bara i USA, så företag i Europa, Asien och andra platser kan ha mindre problem som kopplar samman och bibehåller högsta möjliga hastigheter.
  • Många av de tillgängliga integreringarna med 1 klick kan vara dyra när du använder flera för att bygga din webbplats.
  • VPS och dedikerade värdplaner inkluderar inte en pengar-tillbaka-garanti.

Prissättning och betalningsmetoder

En av de saker som framhöll oss mest i vår InterServer-granskning är företagets mångfacetterade webbhotellplaner, som sträcker sig från standarddelad hosting till mer specifika verktyg för unika krav. InterServers standard webbhotellplan börjar på $ 5,00 varje månad och inkluderar gratis obegränsad lagring, dataöverföringar och FTP-konton för att organisera din webbplats. Du får också tillgång till över 450 applikationer du kan integrera på din webbplats, inklusive integrationer för WordPress, Joomla, Magento och mer.

Pro Hosting – företagets återförsäljarnivå – erbjuder planer som innehåller var som helst från 80 GB till 240 GB diskutrymme, upp till 2000 GB diskutrymme och integrerade cPanel-konton för alla konton. Du kan välja att börja så lågt som $ 19,95 varje månad för den grundläggande nivån för Pro-värdplanerna.

Om du behöver VPS är du glad att upptäcka att InterServer erbjuder några av de mer anpassningsbara planerna på marknaden. De mest grundläggande VPS-planerna som finns tillgängliga börjar så lågt som $ 6 per månad och inkluderar en enda CPU-kärna, 2 GB RAM-minne, 30 GB SSD-lagring och 2 TB överföringsbandbredd. Windows-planer börjar på $ 10 per månad och har samma specifikationer. Du kan välja en mängd andra OS-alternativ, inklusive Debian, CentOS, Ubuntu, OpenWall, Slackware och mer.

Slutligen, om ditt företag har tunga behov och kräver sina egna servrar, erbjuder InterServer planer som börjar på $ 70 varje månad och har 8 GB RAM, 250 GB diskutrymme och 4 CPU-kärnor. Du kan anpassa var och en av dina planer och få upp till 24 kärnor samt distribuera en serverinstans på under 15 minuter.

Enkel användning

Vi fann att InterServer kan vara användbart för ett brett spektrum av användare, men att välja rätt plan är viktigt för bästa resultat. Företagets vanliga delade värdplaner ger dig tillräckligt med funktioner som gör det enkelt att komma igång, migrera eller bygga din webbplats och starta den. Detta inkluderar funktioner som InterServers över 450 tillgängliga appar, ett obegränsat antal e-postkonton och integrerad cPanel för dina webbplatser.

Å andra sidan är företagets VPS och dedikerade värdplaner inriktade på mer tekniska kunniga användare. Eftersom det är mycket anpassningsbart och flexibelt inkluderar företagets VPS-värd inte många vanliga funktioner, som integrerad cPanel.

Detta innebär att du måste konfigurera din server, dess hantering och sedan börja på din webbplats. Medan mer erfarna användare kan göra det snabbt, och det ger fördelen att göra vad du vill med din infrastruktur, kan det vara utmanande för nybörjare som letar efter en plug and play-lösning.

Belastningstider och tillförlitlighet

För oss är en av de viktigaste aspekterna av varje webbhotell hur snabb och pålitlig tjänsten är. Vi testar varje webbhotell vi granskar under flera månader för att se hur den presterar i genomsnitt och var glada över att InterServer kan hålla sitt eget med andra i branschen.

En av de mer imponerande aspekterna av företagets tjänst är dess 99,97% genomsnittliga drifttid. Detta är högre än genomsnittet och innebär att webbplatser sällan upplever störningar. Dessutom presterade InterServer bra i våra laddningstest, och startade laddningsprocessen så snabbt som 222ms – en snabb snabb prestanda. En av företagets hemligheter för denna prestanda är den omsorg det tar för att inte överbelasta sina servrar, vilket bara tillåter 100 nya användare per dag och begränsar deras serverkapacitet till 50%.

Funktioner

Ett område där InterServer-plattformen framträder tydligt är funktioner. Du kan anpassa din webbplats med nästan 500 1-klick-integrationer som WordPress, Joomla och den ständigt populära e-handelstjänsten Magento. Dessutom ger företagets delade planer dig obegränsad lagring, bandbredd, SSD-cachningsservrar och en integrerad CLoudFlare CDN. Alla standardplaner inkluderar också gratis SSL-kryptering och certifikat.

Om du är som oss behöver du lite mer anpassningsbarhet och flexibilitet. Tack och lov kan du med InterServer skapa obegränsade instanser av MySQL-databaser, liksom växla mellan PHP 5.5, 5.6 och PHP 7. Dessutom kan du bygga din webbplats på Ruby on Rails, Python eller till och med PERL. Vi älskade förmågan att välja rätt OS för våra VPS-servrar också.

Kundsupport

Ett tydligt frånvarande element i InterServer är bristen på livechatt. Trots detta fann vi att företaget mer än kompenserade för det med en stor telefonstödslinje, e-poststöd och online-biljettering vilket resulterar i lösta frågor snabbt och effektivt.

Företagets support finns tillgängligt dygnet runt via deras avgiftsfria nummer, och vi fann att företagets agenter var professionella och välutrustade för att svara på våra frågor och frågor. Om du föredrar att hitta dina egna svar kan du kolla igenom InterServers fantastiska communityforum eller titta igenom några av företagets handledning.

InterServer User Reviews

Våra recensioner syftar till att ge dig en bred överblick över de företag vi granskar. Om du vill lära dig mer om detaljerna i tjänsten eller se andras upplevelser kan du läsa igenom våra kundrecensioner från InterServer nedan:

Slutsats

Om du letar efter en anpassningsbar och snabb webbhotell kan InterServer ha de verktyg du behöver. Företagets värdplaner sträcker sig från nybörjarvänligt till expertnivå och ger dig funktionerna i varje nivå för att hjälpa dig komma igång. Även om InterServers priser inte är de lägsta på marknaden, ligger de väl inom konkurrensområdet och är motiverade tack vare en lång lista med funktioner.

Med pålitliga drifttider och förblindande snabba laddningstider kan du vara säker på att dina webbplatser kommer att finnas tillgängliga och alltid rankas högt på sökmotorer. InterServer är ett spännande alternativ om du vill få mer ut av din värd utan att bryta banken.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me