Ekspertoversikt

Meget godt etablert hosting basert i Canada

Canadian Web Hosting har levert hosting-tjenester til Canada i over 18 år. De har base i Vancouver, British Columbia, med en ekstra beliggenhet i Toronto, Ontario og har andre serverlokasjoner i hele Canada. De spesialiserer seg i å tilby hosting-tjenester til forretnings- og enterprise-klienter over hele verden, og er også en av bare noen få SSAE 16-sertifiserte leverandører i Canada. De ønsker å tilby sikre og skalerbare tjenester til sine kunder over hele kloden. De tilbyr en rekke dedikerte, delte, VPS-, sky- og forhandlerservere som kan være vert for både Windows og Linux-operativsystemer. De tilbyr også SSL-sertifikater, sikkerhetskopiering og databeskyttelse, i tillegg til en rekke sikkerhetstjenester. Datasentrene deres tilbyr overlegen infrastruktur med mange miljøkontroller og 24/7 overvåket sikkerhet og kortinnføring til sine sentre.


oppetid & Pålitelighet

100% oppetid garanti

Canadian Web Hosting har 100% oppetid garanti for serveren i henhold til hjemmesiden deres. De ønsker veldig tydelig å ha den beste tjenesten for kundene sine, og ved å ha flere servere og lokasjoner over hele Canada ser det ut til at de er i stand til å tilby dette. De har mange priser for kundetilfredshet og oppetidsgarantier.

Funksjoner

Utmerket sett med funksjoner for alle hostingtyper

Deres delte hostingalternativer støtter både Windows og Linux operativsystemer, inkludert gratis overføringer. Dedikerte serveralternativer inkluderer budsjettpakker, administrerte alternativer, enterprise- og SSD-servere. Administrerte og bedriftsservere tilbyr fullt tilpassbare alternativer, mens budsjettservere har et standard sett med funksjoner. VPS-servere kan kjøre Linux eller Windows, og tilbyr også enterprise- og backup-alternativer. Cloud hosting tilbyr også delte, private og bedriftsalternativer. Til slutt tilbyr de også forhandlerhotell med fleksible priser og blir selvstyrt. Tilleggstjenester fra dette selskapet inkluderer SSL-sertifikater, belastningsbalansering, sikkerhetskopiering og databeskyttelse, med administrert support og andre sikkerhetsalternativer. Hver pakke kan ha ekstra sikkerhetskopi, ekstra ram og ekstra båndbredde lagt til en liten pris. Deres sikkerhetsalternativer har skanning av skadelig programvare, brannmur og VPN, DDoS og innbruddsbeskyttelse.

Brukerstøtte

Støtte av høy kvalitet 24/7

Dette selskapet tilbyr døgnåpne supporttjenester via live chat, e-post, et billettsystem eller ringe deres supportsenter. De tilbyr også en FAQ-side for rask referanse og et kunnskapsgrunnlag hvis du foretrekker å undersøke løsninger selv. De svarer på kundemails og supportbilletter innen 24 timer, så det virker som et bedre alternativ for raske løsninger kan være live chat eller ringe deres support-tech hotline.

Priser

Prisene er ganske typiske

Delt hosting starter så lavt som $ 3.95 i måneden med grunnleggende funksjoner som brukervennlighet, statistikk på nettstedet, og e-post og web-post. Budsjett dedikerte servere starter på $ 59 per måned pluss eventuelle tillegg du ønsker å inkludere. Windows VPS-hosting starter på $ 39,95 i måneden og går derfra, pluss eventuelle andre tillegg du ønsker å inkludere. I gjennomsnitt ser dette nettstedet ut til å være ganske rimelig for den delte hosting, men andre alternativer er litt kostbare. Ytterligere funksjoner kan legge raskt opp, men er alle rimelig. Ulike sikkerhetsalternativer kommer til en fast pris per år, og de starter på $ 89 i året for grunnleggende beskyttelse mot skadelig programvare. Til slutt tilbyr de en 60-dagers pengene tilbake-garanti hvis du ikke er fornøyd med tjenestene dine.

Sammendrag

Leder i Canadian Hosting

Canadian Web Hosting ser ut til å være ledende innen webhotellstjenester for Canada og globale kunder og har holdt på i nær 20 år. De tilbyr en rekke forskjellige hosting-tjenester sammen med oppgraderinger til alle funksjoner i emballasjealternativene. Deres tilleggstjenester inkluderer sikkerhets- og supportalternativer, og med 24/7 support, vil du få spørsmålene dine besvart. Prisene deres er litt på høyere side sammenlignet med andre webhotellfirmaer, men de har imidlertid en rekke forskjellige alternativer med høy tilpasning. Pros:

  • 100% oppetidsgaranti
  • Mange tilpassede alternativer
  • 24/7 teknisk support

Ulemper:

  • Med så mange alternativer, kan det bli forvirrende
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me