Ekspertoversikt

Mange rimelige alternativer og til og med gratis hosting tilgjengelig

KVCHosting er et veletablert selskap som har base i Oklahoma. De tilbyr mange forskjellige hostingpakker å velge mellom, fra delte til dedikerte servere. De har også VPS-alternativer og andre som vil kunne dekke behovene til omtrent alle typer nettsteder. Enten du er en person som leter etter en enkel blogg eller en virksomhet som trenger noe mer robust, er dette selskapet i stand til å håndtere alt.


De prøver tydeligvis å konkurrere basert på pris med de fleste av tjenestene deres. De har til og med tre delte hostingalternativer som er gratis, etter en engangsoppsetningsavgift. Selv om ressursene og støtten er ganske begrenset på disse gratispakkene, kan de være nok for noen som nettopp begynner eller ser ut til å ha nettstedet sitt oppe og kjøre så billig som mulig.

Når du går opp til høgere alternativ for hosting, vil tjenestene fortsette å forbedre seg. Deres dedikerte serveralternativer er ganske omfattende, alt fra en ganske inngangsserver til noen ganske høye endevalg.

oppetid & Pålitelighet

Pålitelig hosting for høyere endepakker

De gratis vertsalternativene har bare en garanti på 90% oppetid, som er ekstremt lav. Dette er en åpenbar indikasjon på at de overselger serverne som brukes til denne verten. 90% oppetid er virkelig uakseptabelt for omtrent alle nettsteder. Det er selvfølgelig det minimum du kan forvente, slik at de fleste kunder vil komme betydelig høyere.

Når du går opp til hosting på høyere nivå, vil du få en garanti på 99,9%, som er en veldig vanlig terskel for hosting. Serverne deres brukte redundante disker (RAID) og deres datasentre har en rekke sikkerhetskopifunksjoner som hjelper til med å minimere eventuelle nedetidsproblemer.

Funksjoner

Mange gode funksjoner for alle hostingbehov

Det første du vil merke er at dette selskapet har mange forskjellige valg for hosting. Hver type hosting (delt, VPS, dedikert, ect) har mange pakker i seg å velge mellom. Dette kan bidra til at du får akkurat det du trenger, men det kan også være noe forvirrende.

Alle pakkene deres inkluderer tilgang til deres gratis nettstedbygger, teknisk support 24/7 og kvalitetsservere. De gir også støtte for PHP 5, Perl5, Curl og Ruby on Rails. Du har både et FTP- og et SSH-tilkoblingsalternativ for å overføre filer som gjør andre administratortyper. Til slutt vil du ha et cPanel-alternativ, som mange erfarne webansvarlige vil være kjent med.

Det er ganske mange begrensninger på diskplass, båndbredde og andre ting, spesielt på hosting-pakker på lavere nivå (inkludert gratisalternativene). For de fleste vil det imidlertid være en pakke som tilfredsstiller alle deres behov.

Brukerstøtte

God support tilgjengelig 24/7

Dette selskapet tilbyr teknisk support døgnet rundt via telefon, live chat og e-post, slik at du alltid vil kunne få hjelp med problemer du har. Overraskende nok er denne teknologiske støtten også tilgjengelig for gratis hostingpakker. Ut fra hva kundene har sagt, er teknisk support deres lett å jobbe med og veldig lydhør.

Priser

Svært lav pris for hosting på inngangsnivå – Gjennomsnitt for mellom- og høye endealternativer

Hvis du er ute etter bare det mest grunnleggende innen webhotell, kan du virkelig ikke være dette selskapets gratis alternativ. Du betaler bare et engangsoppsetningsgebyr basert på spesifikasjonene du trenger, og deretter blir det kostet gratis så lenge du er med selskapet. De legger imidlertid en liten tekstannonse i bunnteksten til nettstedet ditt, så det er noe du må være klar over. I tillegg er det en rekke begrensninger for denne gratis hosting.

Når du går opp på høyere pakker med hostingnivå, begynner prisene å være mer i tråd med gjennomsnittet i bransjen. Du vil fremdeles finne noen gode tilbud, men du må forsikre deg om at du får det servicenivået du trenger.

Sammendrag

Rimelig hosting med god plass til å oppgradere

KVCHosting ser ut til å være ute etter å få kunder med gratis hostingalternativer, og deretter få dem til å oppgradere til høyere nivåer når tjenesten ikke oppfyller standardene de trenger. Når du først har kommet inn på de betalte hostingnivåene, er imidlertid tjenesten ganske god og rimelig. Du får også mange forskjellige funksjoner på alle nivåer.

Pros:

  • Mange forskjellige hostingalternativer
  • Gratis hosting (med installasjonskostnader)
  • Mange fine funksjoner
  • 24/7 live tech support

Ulemper:

  • Gratis pakker har bare 90% oppetid garanti
  • Så mange alternativer kan det være forvirrende
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me