Expertöversikt

Massor av prisvärda alternativ och till och med gratis värd tillgänglig

KVCHosting är ett väletablerat företag som är baserat i Oklahoma. De tillhandahåller många olika värdpaket att välja mellan från delade till dedikerade servrar. De har också VPS-alternativ och andra som kan tillgodose behoven på nästan alla typer av webbplatser. Oavsett om du är en person som letar efter en enkel blogg eller ett företag som behöver något mer robust, kan det här företaget hantera allt.


De försöker uppenbarligen tävla baserat på pris med de flesta av sina tjänster. De har till och med tre delade värdalternativ som är gratis, efter en engångsavgift för installation. Medan resurserna och stödet är ganska begränsat för dessa gratispaket, kan de vara tillräckligt för någon som just börjar eller ser ut att ha sin webbplats igång så billigt som möjligt.

När du går upp till högre värdalternativ kommer tjänsterna att fortsätta förbättras. Deras dedikerade serveralternativ är ganska omfattande, allt från en ganska ingångsserver till några ganska avancerade val.

Uptime & Pålitlighet

Pålitlig värd för högre slutpaket

De gratis värdalternativen har bara en 90% drifttidsgaranti, vilket är extremt lågt. Detta är en uppenbar indikation på att de överförsäljer servrarna som används för denna webbhotell. 90% drifttid är verkligen oacceptabelt för nästan alla webbplatser. Naturligtvis är det det minsta du kan förvänta dig så att de flesta kunder kommer att bli betydligt högre.

När du går upp till högre värdnivå får du en garanterad drifttid på 99,9%, vilket är en mycket vanlig tröskel för hosting. Deras servrar använde redundanta skivor (RAID) och deras datacenter har en mängd olika backupfunktioner som hjälper till att minimera eventuella driftstoppsproblem.

Funktioner

Många fantastiska funktioner för alla värdbehov

Det första du kommer att märka är att det här företaget har många olika val för din webbhotell. Varje typ av värd (delad, VPS, dedikerad, ect) har många paket i sig att välja mellan. Detta kan hjälpa dig att få exakt det du behöver, men det kan också vara något förvirrande.

Alla deras paket inkluderar tillgång till deras gratis webbplatsbyggare, 24/7 teknisk support och kvalitetsservrar. De ger också stöd för PHP 5, Perl5, Curl och Ruby on Rails. Du har både ett FTP- och ett SSH-anslutningsalternativ för att överföra filer som gör andra administratörsuppgifter. Slutligen har du ett alternativ för cPanel, som många erfarna webbansvariga kommer att känna till.

Det finns ganska många begränsningar för hårddiskutrymme, bandbredd och andra saker, särskilt på värdpaket på lägre nivå (inklusive gratisalternativ). För de flesta kommer det dock att finnas ett paket som uppfyller alla deras behov.

Stöd

Bra support tillgängligt dygnet runt

Detta företag erbjuder teknisk support dygnet runt via telefon, livechatt och e-post så att du alltid kan få hjälp med alla problem du har. Överraskande, detta tekniska support är också tillgängligt för gratis värdpaket. Från vad kunder har sagt är deras tekniska support lätt att arbeta med och mycket lyhörda.

Prissättning

Mycket låg prissättning för värd på startnivå – Genomsnitt för alternativ för mitten / hög slut

Om du letar efter bara det mest grundläggande med webbhotell kan du verkligen inte vara det här företagets gratis alternativ. Du betalar bara en engångsinställningsavgift baserat på specifikationerna du behöver, och sedan är den kostnadsfri värd så länge du är med företaget. De lägger dock en liten textannons i sidens sidfot, så det är något att vara medveten om. Dessutom finns det ett antal begränsningar för denna gratis värd.

När du går upp till högre värdpaket börjar priserna vara mer i linje med branschgenomsnittet. Du hittar fortfarande några bra erbjudanden, men du måste se till att du får den servicenivå du behöver.

Sammanfattning

Prisvärd värd med gott om utrymme att uppgradera

KVCHosting verkar leta efter kunder med sina gratis värdalternativ och sedan få dem att uppgradera till högre nivåer när tjänsten inte uppfyller de standarder de behöver. När du väl kommit in på de betalda värdenivåerna är tjänsten dock ganska bra och prisvärd. Du får också många olika funktioner på alla nivåer.

Fördelar:

  • Många olika värdalternativ
  • Gratis värd (med installationskostnader)
  • Massor av fina funktioner
  • 24/7 levande teknisk support

Nackdelar:

  • Gratispaket har bara 90% drifttidsgaranti
  • Så många alternativ kan det vara förvirrande
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me