Ekspertoversikt

God pålitelig hosting fra et etablert IT-selskap

Lizardhill var opprinnelig et IT-selskap som har eksistert i over to tiår. På grunn av sine erfaringer innen IT- og nettverksfeltet gir de overlegen webhotell med kunnskap som andre verter bare ikke har. Ved å bruke den beste teknologien for å lage en pålitelig server, er de stolte over å tilby planer som du kan være vert for hele virksomheten din uten så godt som ingen problemer. Mens webdesign og priser også kan være to tiår gamle, vet du at du får kvalitet.


oppetid & Pålitelighet

Veldig pålitelig hosting.

De er kjent for påliteligheten, og det er det som virkelig gjør dem til et godt salg. De har eksistert lenge nok til at du kan stole på dem, og de sikkerhetskopierer det på papir. De har en side med tjenestegarantier der de eksplisitt garanterer en 99.999% oppetid på serverne og nettverkene deres. I motsetning til de fleste selskaper som tilbyr deg en liten liten tilbakebetaling – hvis nettstedet ditt går ned i en time, vil de gi deg kreditt for 1/720 av den månedlige lønnen din. Lizard Hill vil gi deg en hel dags kreditt (1/30 heller enn 1/720) for hver time er den nede. Men de er kjent for at serverne deres ikke går ned. Du har rett til å velge bort alle planer du har med dem hvis det er et strømbrudd på over 8 timer. De har daglige sikkerhetskopier av alle serverne deres, noe som gir deg ekte pålitelighet ved å vite at dataene dine er trygge i tilfelle en katastrofe. Med 24/7 nødkontaktlinjen vil du bli garantert profesjonell hjelp raskt og effektivt.

Funksjoner

Gode ​​hostingfunksjoner tilgjengelig

Lizard Hill Hosting gjør i grunnen nettopp det: webhotell. De har en egen domeneregistrator også, men det kommer jeg snart til. For det meste har de fem hovedhotellplaner med forskjellige funksjoner i tillegg til muligheten for å legge til mer (for eksempel ekstra plass, eller en dedikert SSL-server). Hvis du er i markedet for en ubegrenset hostingplan, har de også en!

Alle planene deres inkluderer ubegrenset e-postkontoer, båndbredde, SQL-databaser og Spam Assassin. Det i seg selv er en enorm bonus, ettersom mange andre verter belaster astronomiske priser for båndbredde: med Lizard Hill er det bare en funksjon som er inkludert. Diskplass varierer fra 5 GB til 20 GB, så vel som den ubegrensede planen, og en budsjettplan.

Brukerstøtte

Støtte av god kvalitet 24/7

LizardHill tilbyr et teknisk støttesystem 24/7/365 som du kan bruke til din disposisjon. De har en nasjonal og internasjonal støttelinje som er åpen i løpet av arbeidstiden, samt muligheten til å sende en tekstmelding til en serveradministrator i tilfelle en nødsituasjon, uansett om den er 17:00 eller 05:00. I tillegg tilbyr de et stort antall spørsmål som noen åpenbart har brukt tid og krefter på å fullføre – det er alltid et godt tegn når et selskap tar seg tid til å svare på spørsmålene dine.

Priser

Gode ​​priser på hosting. Unngå dem for domeneregistrering.

Lizardhills vertspriser er ganske konkurransedyktige med markedet, og de har noen fantastiske budsjettplaner. Deres personlige plan vil gi deg mindre enn en dollar per måned (med en 2-års kontrakt – $ 23,75 totalt) og inkluderer også ubegrenset båndbredde … for EN DOLLAR.

Deres billigste standardplan der du får mer enn 500 MB diskplass starter på $ 6.45 / måned uten kontrakt og går opp til $ 19.45 i måneden. Prisene deres hver måned er ikke veldig gode, men i stort sett hver eneste plan, blir prisen redusert med halvparten når du kjøper en kontrakt.

Hvis du vil ha ubegrenset med alt, vil det løpe deg $ 49,95 / måned eller en ekstra $ 20 månedlig for å få det med en dedikert IP. Jeg synes det er for høyt etter min mening, selv om det er 25% avslag hvis du får en årlig plan.

Domeneprisene deres sitter fortsatt fast på 1990-tallet … $ 60 for ett år med et .cc-domene? Eller 28 dollar for to år med .info? Nei takk.

Sammendrag

God hosting som vil dekke behovene til de fleste nettsteder

Hvis du vil ha et selskap som har eksistert en stund, “vært der, gjort det”, er LizardHill et godt valg. Noen av planene deres er veldig bra og rimelige og inneholder alle funksjonene du forventer, for eksempel et fullstendig cPanel, blant andre. Deres ubegrensede planer er etter min mening om kostnadene litt høye, men med kvaliteten på service og support er det omtrent verdt det. De har ikke millioner av kunder å gjøre med, så du får veldig personlig, jordnær støtte fra en ansatt som faktisk jobber i selskapet, ikke noen call center i Kina.

Pros:

  • Veldig pålitelig hosting
  • Selskapet har vært i virksomhet i 20+ år
  • Veldig billig personlig plan

Ulemper:

  • Ingen VPS eller dedikerte servere tilgjengelig
  • Ubegrensede planer er dyre
  • Domeneregistrering er dyrt
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me