Expertöversikt

Bra pålitlig värd från ett etablerat IT-företag

Lizardhill var ursprungligen ett IT-företag som har funnits i över två decennier. På grund av sin erfarenhet inom IT- och nätverksområdet ger de överlägsen webbhotell med kunskap som andra värdar bara inte har. Med hjälp av den bästa tekniken för att skapa en pålitlig server stoltserar de med att erbjuda planer som du kan vara värd för hela ditt företag med så gott som inga problem. Även om deras webbdesign och priser också kan vara två decennier gamla, vet du att du får kvalitet.


Uptime & Pålitlighet

Mycket pålitlig värd.

De är kända för sin tillförlitlighet, och det är vad som verkligen gör dem till en fantastisk försäljning. De har funnits länge nog för att du kan lita på dem, och de gör det på papper. De har en tjänstgarantisida där de uttryckligen garanterar en 99.999% drifttid för sina servrar och nätverk. Till skillnad från de flesta företag som erbjuder dig en liten liten återbetalning – om din webbplats går ner i en timme, kommer de att ge dig en kredit för 1/720 av din månadslön … Lizard Hill ger dig en hel dags kredit (1 / 30th snarare än 1/720) för varje timme är den nere. Men de är kända för att deras servrar inte går ner. Du har rätt att välja bort alla planer du har med dem om det är ett avbrott på över 8 timmar. De har dagliga säkerhetskopior av alla sina servrar som ger dig verklig tillförlitlighet om du vet att dina data är säkra i händelse av en katastrof. Med 24/7 nödkontaktlinje garanteras du professionell hjälp snabbt och effektivt.

Funktioner

Bra värdfunktioner tillgängliga

Lizard Hill Hosting gör egentligen just det: webbhotell. De har också en egen domänregistrator, men det kommer jag snart inom. För det mesta har de fem huvudhotellplaner med olika funktioner samt möjlighet att lägga till mer (t.ex. extra utrymme eller en dedikerad SSL-server). Om du är ute efter en obegränsad värdplan, har de också en!

Alla deras planer inkluderar obegränsad e-postkonton, bandbredd, SQL-databaser och Spam Assassin. Det är i sig själv en enorm bonus, eftersom många andra värdar tar ut astronomiska priser för bandbredd: med Lizard Hill är det bara en annan funktion. Diskutrymmet sträcker sig från 5 GB till 20 GB, liksom den obegränsade planen och en budgetplan.

Stöd

Stöd av god kvalitet dygnet runt

LizardHill erbjuder ett 24/7/365 teknisk supportsystem som du kan använda till ditt förfogande. De har en inhemsk och internationell supportlinje som är öppen under öppettiderna, liksom möjligheten att skicka ett textmeddelande till en serveradministratör i nödsituationer, oavsett om det är klockan 17:00 eller 05:00. Dessutom erbjuder de en fullständig FAQ som någon uppenbarligen har ägnat tid och ansträngningar för att utföra – det är alltid ett bra tecken när ett företag tar tid att svara på dina frågor.

Prissättning

Bra priser på värd. Undvik dem för domänregistrering.

Lizardhills värdpriser är ganska konkurrenskraftiga med marknaden och de har några fantastiska budgetplaner. Deras personliga plan ger dig mindre än en dollar per månad (med ett 2-årigt kontrakt – 23,75 $ totalt) och inkluderar också obegränsad bandbredd … för EN DOLLAR.

Deras billigaste standardplan där du får mer än 500 MB diskutrymme börjar på $ 6,45 / månad utan kontrakt och går upp till $ 19,45 per månad. Deras priser per månad är inte särskilt bra, men i nästan alla planer sänks det priset med hälften när du köper ett kontrakt.

Om du vill ha obegränsat allt kommer det att köra $ 49,95 per månad eller en extra $ 20 per månad för att få det med en dedikerad IP. Jag tycker att det är alldeles för högt enligt min mening, även om det är 25% rabatt om du får en årlig plan.

Deras domänpriser är fortfarande fast på 1990-talet … $ 60 för ett år av en .cc-domän? Eller 28 dollar för två år av .info? Nej tack.

Sammanfattning

Bra värd som tillgodoser de flesta webbplatsers behov

Om du vill ha ett företag som har funnits ett tag, “varit där, gjort det”, är LizardHill ett bra val. Vissa av deras planer är mycket bra priser och prisvärda och innehåller alla de funktioner du förväntar dig, till exempel ett fullständigt cPanel. Deras obegränsade planer är lite höga enligt min mening om kostnaderna, men med kvaliteten på service och support är det bara värt det. De har inte miljoner kunder att hantera, så du får mycket personligt, jordnära stöd från en anställd som faktiskt arbetar på företaget, inte något callcenter i Kina.

Fördelar:

  • Mycket pålitlig värd
  • Företaget har varit verksamt i mer än 20 år
  • Mycket billig personlig plan

Nackdelar:

  • Inga VPS eller dedikerade servrar tillgängliga
  • Obegränsade planer är dyra
  • Domänregistrering är dyrt
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me