MidiTech Hosting India recensioner och expertutlåtande

Expertöversikt

värd & Webblösningar baserade i Indien

MidiTech är en webbhotell som är baserad i Indien. De öppnade sina dörrar 2010 och har vuxit och expanderat sedan dess. De erbjuder värdlösningar av god kvalitet till individer, småföretag, förmögenhet 500 företag, sjukvårdsanläggningar, statliga institutioner och mer. Förutom värdtjänster, erbjuder de webbplatsbyggnadsverktyg, digitala säkerhetstjänster, registrering av domännamn, SEO- och SEM-tjänster och mer.


Företaget har ett mål om 100% kundnöjdhet i alla sina tjänster, och de gör ett bra jobb när de uppfyller det målet. Med 24-timmars teknisk support, användbara säljteam, kvalitetshotell och en mängd andra relaterade tjänster är detta definitivt ett av de bättre värdföretagen i regionen.

Uptime & Pålitlighet

Mycket stabil värd

Du kommer troligen inte att stöta på någon typ av driftstopp eller andra problem relaterade till själva värden. Datacentret som innehåller alla servrar är byggt med flera redundanslinjer för nätverksanslutningar, ström och mer. De använder också hårdvara av god kvalitet på alla sina servrar, vilket minskar risken för ett avbrott. Alla värdpaket har 99,99% drifttidsgaranti, vilket är bättre än den standardgaranti som de flesta företag erbjuder idag.

Funktioner

värd & Mer

Det finns många funktioner tillgängliga från MidiTech. Denna översyn fokuserar på värdrelaterade funktioner, men många människor kommer att vilja dra nytta av de andra tjänsterna de erbjuder också. Till att börja med är deras delade värdlösningar tillgängliga i flera olika konfigurationer, inklusive Windows och Linux, återförsäljaralternativ och mer. Inom var och en av dessa kategorier finns det en hel del olika paket att välja mellan med bra funktionslistor. Startnivåpaket börjar på 500 MB hårddiskutrymme, och det går upp till 10 spelningar. Du får obegränsad bandbredd med alla delade värdlösningar.

VPS-värd finns också i antingen Windows- eller Linux-operativsystem. Varje paket har dedikerade resurser som börjar på 1 CPU-kärna och går upp till fyra. RAM-minnet startar på 1 spelning och kan gå upp till 8. Alla deras VPS-paket har 20-100 spelningar med utrymme, men ingen av dem har solid state-enheter, vilket är lite besvikande. Du kommer dock att få full rotkontroll av din virtuella maskin.

De dedikerade servrarna är uppdelade i “power” -server och “enterprise” -server. Endera alternativet kommer att ge dig en kraftfull server som ska tillgodose behoven hos de flesta kunder som vill ha sina webbplatser eller andra tjänster värd av en tredje part.

Stöd

Utmärkt stöd

Supportteamet med MidiTech är extremt bra och lyhörd. De är bemannade dygnet runt och hjälper dig gärna med alla typer av problem du har. De har ett telefonnummer du kan ringa när som helst, eller du kan använda deras biljettsystem eller andra alternativ baserat på vad du vill. De har ingen kunskapsbas eller andra självhjälpslösningar, vilket är lite nedslående, men för de flesta kommer det inte att bli en stor sak ändå.

Prissättning

För dyr värd

Prissättningen för detta företag är för dyr, särskilt för de delade paketen. De börjar på 1190 Rupee per månad, vilket konverteras till $ 18,64. Priserna går upp ganska mycket därifrån, även för delad hosting. Du kan få ungefär samma typ av tjänster för mycket billigare om du shoppar med andra företag. Om du går upp till VPS-alternativen börjar priserna vid 1330 Rupee per månad, vilket bara är knappt högre än de delade paketen. På denna nivå är värd mycket rimligare, men ändå inte det billigaste runt. Dedikerade servrar är också mer i linje med vad man kan förvänta sig att betala från andra företag, från 10 000 Rupee per månad.

Fart

Bra värdhastighet

Det kommer inte att finnas några problem med snabbhet när du är värd hos MidiTech. De har goda anslutningar till Internet och ett gott rykte för att se till att kundens webbplatser är mycket lyhörda. Även om det inte är den absoluta snabbaste värdlösningen runt, gör de ett bra jobb med att hålla saker uppe och fungera smidigt, vilket är huvudmålet.

Sammanfattning

Bra värd med några bekymmer

Kvaliteten på hosting med detta företag är onekligen god. De som använder denna värdlösning är nöjda med tjänsten de får, och det är ingen överraskning varför. Den utmärkta drifttiden, bra kundtjänst och andra fördelar kommer att hålla folk tillbaka för mer. Å andra sidan är deras priser inte riktigt där de borde vara, och det är ett problem.

Fördelar:

 • Massor av värdalternativ
 • Bra kundsupport
 • 99,99% drifttidsgaranti

Nackdelar:

 • Shared Hosting är väldigt dyrt
 • Inga hårddiskenheter
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map