Ekspertoversikt

Higher End Hosting i Arizona

Newtek markedsfører seg som et hostingfirma for små bedrifter. De har base fra Arizona i USA og har ganske mange forskjellige alternativer tilgjengelig for kundene sine. I virkeligheten vil jeg hevde at hosting-tjenestene deres er bedre egnet for mellomstore eller regionale bedrifter. Selv om de har noen delte hostingalternativer, er det egentlig mest for e-post hosting og ikke full hosting fra det jeg kan fortelle.


De ser ut til å gjøre en god jobb med vertskapet deres, men nettstedet deres er dårlig designet og litt forvirrende. Det ser nesten ut som om det ble designet på slutten av 1990-tallet og har ikke hatt mye oppdatering siden den gang. Nettstedet deres gir heller ikke mye informasjon om selskapet sitt, som mange ønsker å vite om før de registrerer seg med sine tjenester.

oppetid & Pålitelighet

Lite informasjon her

De gir ikke noen form for oppetid garanti. De har lite informasjon om datasenteret sitt. Maskinvaren de bruker virker bra, selv om det for mange alternativer ikke er kjent hva maskinvaren faktisk er. Totalt sett er påliteligheten til dette selskapet noe av et mysterium.

Når jeg undersøkte for denne gjennomgangen, var jeg ikke i stand til å finne veldig mange faktiske brukere som hadde skrevet om deres opplevelse, noe som gjør det vanskelig å vite med sikkerhet om hosting er stabil eller ikke. Det virker sannsynlig at hvis det var problemer, ville folk ha skrevet om det, men det kan jeg ikke garantere.

Funksjoner

Informasjon om begrenset funksjon

Her er et annet eksempel der dette selskapet ikke gir veldig mye informasjon til sine kunder eller potensielle kunder. Når du ser på listen over vertsalternativer, gir de ikke mye informasjon. Deres lille plan er en delt hosting-tjeneste med 5 spillejobb og 200 spillebåndbredder. Det begrenser deg til 2 MySQL-databaser og 25 e-postadresser. Utover det er det imidlertid ingen info. Hvilket kontrollpanel brukes? Hvilken type server er den på? Hva med datasenteret? Disse spørsmålene blir ikke svart på alle hostingpakkene.

Når du går opp til deres dedikerte servere, vil du få noen anstendige servere (og de gir deg faktisk noen spesifikasjoner du trenger). For eksempel er den dedikerte serveren for den høyere enden en dual Xeon E5-2620-prosessor som kjører på 2 GHz. Den har 16 spillejobb og 50 spillebåndbredder. Dette er ikke en dårlig server i det hele tatt, selv om prisen er ganske høy (som jeg kommer til i de følgende seksjoner).

Brukerstøtte

Noen fine støttealternativer

Støtten deres ser ut til å være et av deres sterkere poeng, selv om det ikke her er ekstraordinært. Du kan komme i kontakt med dem gjennom live chat eller e-post, og det ser ut til at de gjør en god jobb med å få problemer adressert på en rettidig herregård. De har også en fin kunnskapsbase å bla gjennom for selvhjelp og annen hjelp når du ønsker det.

Priser

Overpriset i mange områder

Prisene for dette selskapet er i de fleste tilfeller ganske høye. De delte hosting-tjenestene stemmer imidlertid overens med det bransjen krever for det meste, så dette gjelder egentlig ikke det. For de dedikerte serverne vil du for eksempel betale 489,95 dollar per måned for det fineste alternativet. Dette er mye selv for dedikerte servere. Selv om spesifikasjonene på denne serveren er fine, er de ikke den høyeste enden jeg noensinne har sett.

Du kan få noen veldig fine rabatter hvis du forhåndsbetaler i lengre perioder. For eksempel for den dedikerte high-end-serveren, som er $ 489,95 per måned når du går måned til måned, faller den ned til $ 279,95 per måned når du betaler for tre år foran. Tre års forskuddsbetaling er selvfølgelig lang tid. Den sier ikke om serveren din vil bli oppgradert i løpet av den treårsperioden eller ikke, men jeg håper det.

Sammendrag

For mye av et mysterium

Selv om dette vertsselskapet kan tilby god hosting (selv om du må betale en premie for det), er det bare ikke nok informasjon tilgjengelig til å kunne anbefale dem til noen. De burde virkelig gå gjennom og utforme nettstedet sitt for å gi oppdatert informasjon og alle detaljene som kundene vil være interessert i.

Pros:

  • Gratis oppsett
  • Enkel bestilling

Ulemper:

  • Svært begrenset informasjon tilgjengelig om selskapet
  • Dårlig designet nettsted
  • Ingen oppetidsgaranti
  • prisene
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me