Ekspertoversikt

Hyggelig hosting siden 1999

Online.com har vært i virksomhet siden 1999, noe som gjør dem til et av de eldre og bedre etablerte hostingfirmaene. I dag driver de tre datasentre og en rekke flotte vertsalternativer. De har base i Frankrike og har et stort rykte for å hjelpe kunder med å få hosting-løsningene de trenger. En fin ting med dette selskapet er at de har gjort en god jobb med å følge med de raskt skiftende teknologiene. Spesielt i dag er de veldig avhengige av skyteknologier, som er den åpenbare trenden i hosting.


Du kan velge mellom delt hosting, netthosting, dedikerte servere og mer for å sikre at du får det du trenger. De gjør det også enkelt å oppgradere, kjøpe domener og gjøre andre hosting-relaterte ting rett online uten forsinkelse.

oppetid & Pålitelighet

Hosting virker veldig stabil

Hosting av dette selskapet ser ut til å være ganske stabilt. De har forskjellige tilgjengelighetsgarantier for forskjellige pakker som går så lavt som 99,5% oppetid. Dette er litt under bransjens gjennomsnittlige oppetidsgaranti på 99,9%. Det ser ikke ut til at dette er et reelt problem gitt hva brukerne sier om opplevelsen. Likevel ville det være fint om de hadde en høyere garanti for å vise tillit.

Funksjoner

Mange fine funksjoner

Når du ser gjennom de forskjellige listene over funksjoner for hostingpakkene deres, vil du se at de har mye å tilby. For delt hosting kan du ha flere FTP-kontoer, rask distribusjon av en rekke programvarepakker, ubegrenset trafikk, full Apache-loggstatistikk og mye mer. Du kan velge mellom tre nivåer av hostingløsninger, som hver har de nødvendige spesifikasjonene for å kjøre de fleste typer nettsteder.

Når du går opp til de sky-drevne VPS-løsningene vil du oppdage at det er mange veldig fine alternativer her. De starter med 2 dedikerte x86-kjerner og 2 spillejobber, noe som er ganske fint. Dette er til en veldig god pris for denne typen hosting-løsninger. Du kan gå opp til VPS-løsninger på høyere nivå hvis du trenger mer krefter også.

Dedikerte servere ser ut til å være et primært salgsargument for dette selskapet. De har mange forskjellige serverpakker å velge mellom med en lang rekke funksjoner og andre alternativer. Du kan få solid state-stasjoner hvis du velger, noe som er et veldig fint alternativ å vurdere. De legger mye informasjon på siden, som enten er veldig fin eller veldig forvirrende, avhengig av komfortnivået ditt med teknologiene..

Brukerstøtte

Teknisk støtte for kvalitet er enkel å nå

Du kan få teknisk support via e-post og telefon 24/7. De er veldig lydhøre og kan hjelpe deg med omtrent alle typer problemer du måtte ha. De kjenner virkelig til tingene sine og kan enten fikse problemene dine eller hjelpe med å forklare hva som er galt, slik at du kan lære i prosessen. De har imidlertid ikke mye når det gjelder dokumentasjon og ting som dette slik at du kan lære på egen hånd.

Priser

Store prisklasser

Prisene med dette selskapet varierer ganske betydelig fra pakke til pakke. Dette er selvfølgelig fordi servicenivået du får også går betydelig opp. Prisene er ganske rimelige når du ser på spesifikke spesifikasjoner du får. Når du handler med dette selskapet er det veldig viktig at du ser nøye på de forskjellige server-spesifikasjonene du får, og prisen du betaler. Hvis du ikke er forsiktig, kan du ende opp med å betale for tjenester du ikke egentlig trenger i din spesifikke situasjon. Med riktig pleie kan du imidlertid få en god pris på en virkelig flott hostingopplevelse.

Brukervennlig

Mye informasjon tilgjengelig

Nettstedet er veldig enkelt å navigere, laster raskt og har et pent, rent utseende. De legger hver hostingpakke på sin egen side slik at de kan gi deg mye informasjon om hva du kommer til å få. Dette kan være en stor ting for mange mennesker hvis du liker å lese i tekniske spesifikasjoner. For andre kan det imidlertid bare gjøre hele opplevelsen mer forvirrende. Uansett, de tilbyr også vennlig kundeservice og teknisk support som hjelper deg gjennom hvis du trenger noe.

Sammendrag

Stor vert med en flott historie

Dette er et veldig hyggelig vertsfirma som har hjulpet kunder i mange år. De er for tiden hundretusener av nettsteder og vil gjøre en god jobb som vert for deg også. De er spesielt fine hvis du liker å grave i den tekniske siden av ting for å sikre at du får de riktige serverne til riktige priser.

Pros:

  • Detaljerte funksjonslister
  • Mange vertsalternativer
  • Cloud Focused Technologies

Ulemper:

  • Kan være forvirrende
  • Bare en garanti på 99,5% oppetid
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me