Ekspertoversikt

Setter kunder først

Peoples Host Website Hosting ble etablert i oktober 2015, så det er ikke et veldig gammelt alternativ. Teamet av mennesker som grunnla dette selskapet har imidlertid jobbet i vertsindustrien i mer enn 10 år nå, noe som gir dem den erfaringen som trengs for å ta vare på kundene sine. Selskapet ble grunnlagt på ideen om at det er bedre å sette kundene først i stedet for å alltid fokusere på å maksimere fortjenesten som noen av de store hosting-selskapene i dag.


Med dette målet i bakhodet har de raskt vokst og utvidet seg, og dekket behovene til kundene underveis. Du kan bruke dette vertsfirmaet for alle typer nettsteder, og alltid få mye. Selskapet er basert på Illinois, som ligger i Midwestern-regionen i USA. De vil kunne tilby kvalitetshotell til kunder fra hele Nord-Amerika.

oppetid & Pålitelighet

Veldig stabilt vertsmiljø

Hosting av dette selskapet er ganske stabilt, og det har ikke vært noen vesentlige klager på driftsstans eller andre problemer fra eksisterende kunder. De tilbyr en garanti på 99,9% oppetid, så hvis det er noen form for strømbrudd, kan du være trygg på at de vil gjøre det riktig. På toppen av det gir de en 60-dagers pengene tilbake-garanti, så hvis du ikke er fornøyd med hosting av en eller annen grunn, kan du få pengene tilbake. Endelig vil CloudFlare CDN som følger med alle hostingpakkene deres gjøre en lang vei for å holde nettstedet oppe hele tiden, også gjennom DDoS-angrep og andre vanlige problemer.

Funksjoner

Imponerende vertsfunksjoner

Du kan velge mellom delt hosting, VPS-hosting eller dedikerte servere for å sikre at du får akkurat det du trenger til en pris du har råd. På det delte hostingnivået har du tilgang til solid state-stasjoner, et gratis domenenavn, daglige sikkerhetskopier og mye mer. Du kan også velge mellom Linux-hosting eller Windows-hosting. De har også et alternativ som er konfigurert spesielt for WordPress-nettsteder, som er den vanligste typen i dag.

Når du går opp til VPS-hostingpakker får du også solid state-stasjoner, og muligheten til å velge mellom operativsystemet Linux eller Windows. VPS-pakkene er alle fullstendig administrert, noe som vil bidra til at nettstedet ditt blir ivaretatt på riktig måte for å unngå enhver form for unødvendig strømbrudd eller andre problemer. I tilfelle du har et problem, vil Peoples Host-teamet være der for å hjelpe.

De dedikerte serverne er tilgjengelige for de som trenger mest strøm og kontroll for sin hostingopplevelse. De bruker Dell PowerEdge-utstyr, som er designet spesielt for kommersiell bruk. Serverne starter med en 2,4 GHz CPU, 8 spillejobber med DDR3 RAM, og flere alternativer for harddisker, inkludert solid state-stasjoner. Alle de dedikerte serverne kommer til å være kraftige og raske, og det er akkurat det du trenger på dette nivået.

Brukerstøtte

Stor teknisk support 24/7

De tekniske supportteamene er bemannet døgnet rundt og kan hjelpe deg med alle typer problemer du støter på. De har administrerte servere fullt ut, så uansett årsak til et strømbrudd, vil de gjerne løse det for deg. Du kan også konsultere kunnskapsbasen deres for å få tilleggsinformasjon om hvordan ting fungerer slik at du kan unngå problemer underveis.

Priser

Standard prisnivå

Prispoengene med dette selskapet er i tråd med hva bransjegjennomsnittet for øyeblikket er. De ser ut til å ha oppnådd en fin balanse mellom å holde prisene rimelige, mens de fremdeles tilbyr en god samlet opplevelse. De delte hostingpakkene starter på $ 8 per måned, og går opp til $ 21. Disse prisene er rimelige med tanke på at du får store solid state-stasjoner, et gratis domenenavn og mange andre gode funksjoner.

VPS-opsjoner starter på $ 29 per måned og går opp til $ 78. De gjorde virkelig en god jobb med å sørge for at VPS-hosting faktisk er betydelig bedre enn den delte hosting, som er noe som mange vertsbedrifter ikke klarer å gjøre i disse dager. For de fleste kunder som ønsker noe med mer kontroll og kraft, men ikke trenger en dedikert server, vil dette være en perfekt løsning.

Endelig vil de dedikerte serverne starte på $ 199 per måned og gå opp til $ 499. Dette er veldig sterke servere som vil dekke behovene til det store flertallet av kunder med høyere ende. Selv om de ikke har ‘ultra-high end’-serverne tilgjengelig, vil det ikke være noe problem for nesten alle som ønsker å kjøpe hosting.

Hastighet

Flotte responstider

Responstidene med dette selskapet er ganske gode. De selger ikke over sine delte hosting-pakker, noe som vil bidra til å unngå langsomhet i høye brukstider. I tillegg, siden de gir sine kunder CloudFlare CDN, kan du være trygg på at sidene dine vil lastes veldig raskt til enhver tid. Selvfølgelig vil solid-state-stasjonene og annen flott maskinvare som følger med også bidra til at ting beveger seg fint.

Sammendrag

Stor hosting i Midt-USA

Dette selskapet har tenkt å lage en hostingvirksomhet som virkelig setter kundene først, og det virker som om de har hatt suksess. De har et sterkt rykte for kvalitet, mange gode alternativer for hosting og rimelige priser. Alt dette legger opp til å gjøre dem til et smart valg for alle som leter etter hosting i USA.

Pros:

  • Solid State-stasjoner på alle pakker
  • 99,9% oppetidsgaranti
  • 60-dagers pengene tilbake-garanti

Ulemper:

  • Kun forretning åpent siden 2015
  • Ingen dedikerte Ultra-High End-servere
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me