Expertöversikt

High End Dedicated Hosting

Pound Host har varit verksamt sedan 2001. De ingår i Namesco-gruppen av värdleverantörer som har värdlösningar runt om i världen. Totalt har de nästan en halv miljon kunder, 8000 dedikerade servrar, 6000 VPS och 1,8 miljoner domäner i sitt nätverk. Detta är ganska imponerande och gör dem till ett mycket stort nätverk av värdleverantörer.


Detta specifika företag är fokuserat bara på avancerade dedikerade servrar och molnalternativ. Samtidigt som priserna är högre än de flesta andra företag, så är kvaliteten också. Om du behöver bra kvalitetshotell som kommer att vara snabb och pålitlig kan det här företaget vara perfekt för dig.

Uptime & Pålitlighet

Mycket pålitlig webbhotell med alla typer av servrar

Tillförlitligheten hos detta företag är ganska hög. Du kan göra detta ännu bättre genom att använda deras samlokaliseringstjänster, men för de flesta företag kommer detta inte att behövas. De använder avancerad hårdvara och övervakar den noggrant för problem så att du inte upplever någon onödig driftstopp.

De är alla inrymda i avancerade datacenter, så chanserna att strömavbrott eller nätverksanslutningsfel uppstår är ganska låga. De erbjuder en 99,9% drifttidsgaranti, så om det finns ett utvidgat avbrott av någon typ, måste du bara skicka in en biljett för att få krediter tillämpade på din räkning. Det är inte direkt klart hur mycket kredit du får, men de flesta behöver inte hantera det här ändå.

Funktioner

Alla funktioner du behöver

Funktionslistan med detta företag är ganska lång. Eftersom du får en dedikerad server med dem kan du i princip välja och välja vilka funktioner du vill bygga din egen värdlösning. De har 10 spelningar med nätverkslagring åt dig, gratis IP-adresser, gratis omstart, teknisk support på webbplatsen, ett KVM över IP-alternativ för direkt interaktion med din server och mycket mer.

Det räcker med att säga att oavsett vilka funktioner du vill ha hos ditt webbhotell kan detta företag ge dig dem. Vissa alternativ, som att flytta till Windows från Linux, kommer att kosta extra, men det är ett alternativ.

Stöd

Bra teknisk support för hårdvaru- och datacenterproblem

Eftersom detta företag fokuserar på att tillhandahålla obehandlade tjänster till sina kunder får du inte samma typ av support som du kan vara van vid ett annat företag. Specifikt, om du installerar något på din server och det inte fungerar korrekt, eller mer troligt, du behöver hjälp med att installera något, kommer de inte att kunna tillhandahålla den tjänsten.

Detta företag tillhandahåller helt enkelt datacenterutrymmet, den fysiska servern och anslutningen till internet. Det är därför deras priser är lägre än många andra dedikerade värdföretag som också inkluderar hanteringen av sina servrar med deras totala pris.

De erbjuder många olika självhjälpsguider och andra användbara funktioner som du kan dra nytta av, men i första hand är det här att det inte är ett företag för dem som inte redan vet hur man hanterar en webbserver.

Prissättning

Många prissättningsalternativ för dedikerade värdtjänster

Du har många olika prisalternativ att välja mellan. Naturligtvis kommer de alla att vara betydligt högre än de som erbjuds av delade värdföretag, men du kommer också att få mycket bättre tjänster. De har möjlighet att konfigurera din egen server för dedikerad hosting för startnivå, vilket är ett riktigt trevligt sätt att hjälpa till att hålla ditt pris nere medan du fortfarande får en dedikerad webbhotellösning.

Det finns ingen pengarna tillbaka-garanti, men det är ganska standard med dedikerade värdlösningar på grund av att de tar mycket mer arbete framför att få dem konfigurerade. Sammantaget är emellertid de priser du får från detta företag ganska konkurrenskraftiga.

Sammanfattning

Perfekt för kunder i Storbritannien som behöver high end hosting

Detta företag erbjuder bra värd för dig som söker dedikerade servrar. Naturligtvis, om du behöver delade eller andra alternativ i nedre delen, är detta naturligtvis inte det rätta alternativet. Om du letar efter ett värdföretag som kan ge dig högkvalitativa tjänster för kunder i Storbritannien och Europa är detta ett utmärkt alternativ att överväga.

Fördelar:

  • Fokuserat på high end hosting
  • Samlingstjänster tillgängliga
  • Budgetvänliga dedikerade tjänster

Nackdelar:

  • Ingen värd för startnivå
  • Ingen pengar tillbaka-garanti
  • Planerna är oövervakade
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me