Red Server Host Brukeranmeldelser


9
6

Basert på 15 brukeranmeldelser
på 1 språk


6.6

Flink

Basert på 15 brukeranmeldelser
på 1 språk

Kundescore for Red Server Host

  • Pålitelighet

    5.9 / 10

  • Priser

    7.5 / 10

  • Brukervennlig

    6.8 / 10

  • Brukerstøtte

    6.0 / 10

  • Funksjoner

    6.8 / 10

57SUPERB!40Good32DECENT22POOR14START BORTE

Detaljert score
/
Sammendrag

Svar til {{name}}

*
Navnet ditt

*
Din epost

Dette er bare for sikkerhetstiltak, e-posten din vil ikke bli brukt eller publisert.

*Sammendrag

Legg til svar

Del denne anmeldelsen



For å fortsette, vennligst skriv inn e-postadressen din

Endre anmeldelse

Skriv anmeldelse

Skriv en anmeldelse av Red Server Host

Tittel
(Minimum 2 ord)
0 av 120 tegn
*

Sammendrag
*

Poengene dine
(klikk på stjernene)
*

  • Pålitelighet

  • Priser

  • Brukervennlig

  • Brukerstøtte

  • Funksjoner

Din totale poengsum
0
/10

Hvilken tjeneste brukte du med Red Server Host?
*

– Velg tjenestetype –Delt RED11HOSTING RED12HOSTING RED13HOSTING RED14HOSTINGVPS Red1VPSServer Red2VPSServer Red3VPSServer Red4VPSServerDedikert server Red0Dedicated Red1Dedicated Red2Dedicated Red3DedicatedResellers Red31Reseller Red32Reseller Red33Reseller redeser34

Fullt navn *

Link til EN av sosiale profiler
(Valgfri)

ELLER


Logg ut

Nettstedet jeg er vert med Red Server Host
(Valgfri)

Tidligere hosting
(Valgfri)

Last opp skjermbilder

Klikk her for å laste opp en fil

Fjern skjermbilde

+ Legg til et skjermbilde

Jeg samtykker i at HostAdvice samler inn informasjon om meg.
Hvilken informasjon samler vi inn?

Send inn anmeldelse
Hver anmeldelse blir sjekket av teamet vårt.
Hvis funnet & ekte det vil bli lagt ut på opptil 48 timer.

Skriv inn e-postadressen din for å sende inn anmeldelsen din

Få eksklusive tips til nettstedoptimalisering & hosting kuponger

Send inn anmeldelse

For å gjøre opplevelsen til HostAdvice-brukere bedre, samler vi neste informasjon om anmelder:

Fullt navn – vi viser det i gjennomgangen på forskjellige steder på nettstedet vårt og inne i widgetene våre på tredjeparts nettsteder hvis de bruker den.

Epostadresse – vi viser aldri forfatterens e-post til andre brukere og bruker den bare til følgende formål:

  • varsler om oppdateringer relatert til denne anmeldelsen
  • gi full kontroll over vurderingsinnhold til brukeren (anmeldelser postet med e-post kan enkelt endres når som helst av forfatter)
  • Hvis brukeren har Gravatar-profil, kan e-posten brukes til å vise avataren sin

Denne informasjonen er valgfri, og du kan hoppe over den hvis du ikke vil dele denne.

Link til sosial side – vi bruker koblingen til den sosiale profilen for å få brukeravatar fra den og gjør forfatterens navn til en lenke slik at brukere kan være sikre på at denne anmeldelsen er lagt ut av den virkelige personen. Det vil bli vist i gjennomgangen på forskjellige steder på nettstedet vårt og inne i widgetene våre på tredjeparts nettsteder hvis de bruker den. Denne informasjonen er valgfri, og du kan hoppe over den hvis du ikke vil dele denne.

IP adresse – vi bruker denne informasjonen for å vise flagget til anmelderens land i gjennomgangen også for å oppdage svindelanmeldelsene. Vi samler inn denne informasjonen automatisk når anmeldelsen blir lagt ut av forfatteren. Vi viser ikke IP-adresse til andre brukere.

Viktig! Alle anmeldere kan be om sletting av all personlig informasjon, og den vil bli slettet innen 48 timer etter forespørselen.


Tjeneste brukt


Noen

  • Noen

  • forhandlere

  • Red34Reseller

  • Dedikert server

  • Red2Dedicated

  • VPS

  • Red1VPSServer

  • Red2VPSServer

  • Delt

  • RED11HOSTING

  • RED13HOSTING


Språk

Engelsk
(15)


Sorter anmeldelser etter

Nyeste

  • Nyeste

  • eldste

  • Hjelpsom

  • Beste

  • Verst

Alle anmeldelser

Brukerstøtte
6

Priser
3

Domene
1

nedetid
1

e-post
1

oppetid
1


Brukernes tillit er vår første prioritet! Så hosting selskaper kan ikke betale for å endre eller slette anmeldelser.

Ritnesh Rai

Ritnesh Rai

India

  • Pålitelighet10
  • Priser10
  • Brukervennlig10
  • Brukerstøtte10
  • Funksjoner10

10

Hjelpsom

(1)

Dele

Beste vertskap


Tjeneste brukt: VPS
– Red1VPSServer

Jeg bruker Redserverhost de siste 2 årene, ytelsen og hastigheten er helt topp, jeg har aldri møtt noen form for problemer. Det har ikke bare billige prisplaner, men det er også en pålitelig hostingleverandør. De gir et verdensledende nivå av delt hosting og VPS-hosting.


Svar på denne anmeldelsen


Endre anmeldelse

Publisert 18. juli 2019

Hjelpsom

(1)

Dele

Annie W.

Annie W.

forente stater

  • Pålitelighet2
  • Priser2
  • Brukervennlig2
  • Brukerstøtte2
  • Funksjoner2

2.0

Hjelpsom

(0)

Dele

FORFERDELIG hosting. IKKE BRUK


Tjeneste brukt: Forhandlere
– Red34Reseller

De har suspendert to av nettstedene mine. Ordtak "Denne kontoen er låst av rotbrukeren. Du kan ikke aktivere det på nytt." Jeg kan ikke aktivere dem på nytt for å rydde opp i noe hack. Deres støtte er ALDRI tilgjengelig. Alle WordPress-installasjonene mine … Les mer endre brukernavnene tilbake til admin så jeg ikke kan logge inn med et annet brukernavn. Serveren deres er hacket. Jeg må flytte alt fra dem på grunn av dette. Jeg vil aldri anbefale noen andre å bruke dem. Jeg skal sørge for å legge ut om dette overalt og hvor som helst jeg kan. De har aldri informert meg om at de suspenderte kontoer! Så de har vært nede i tre dager uten varsel. Mindre


Svar på denne anmeldelsen


Endre anmeldelse

Publisert 28. mai 2019

Hjelpsom

(0)

Dele

Red Server Host

Takk for anmeldelsen din. Aller først vil jeg gjøre oppmerksom på at vi nevnte veldig tydelig at støtten vår vil være offline i fire dager i forveien. Les følgende punkter nøye for din egen avklaring.

1 …. Les mer Vi sendte en mail 20. mai 2019 om at støtten vår vil være offline i 4 dager, og vi nevnte veldig tydelig alle tingene der. Vi kan ikke holdes ansvarlig for uttalelsen din "Deres støtte er ALDRI tilgjengelig." fordi hvis vår støtte aldri var tilgjengelig, hvordan løste vi noen gang problemet ditt på chat onsdag 23. januar 2019, 11:02? og også flere ganger på billetten?

Dessuten 80% av tiden du ping oss på chat på våre OFF timer. Vi har tydelig nevnt på nettstedet vårt at støttechatten vår vil være online fra kl.

http://prntscr.com/nuq67c

2. Mer enn 90% av wordpress-nettsteder over internett er sårbare fordi de enten bruker sårbare temaer eller sårbare plugins. Forrige gang fant vi også en mistenkelig lenke i en av kontoen din og suspenderte den.

Vi har ikke suspendert alle kontoene. Vi har suspendert bare den kontoen som ikke er sikker, og enhver hacker kan enkelt kontrollere den og misbruke den.
Jeg vil sette pris på om du løser dette problemet permanent ved å gjøre det sikkert.

Hvorfor wp-brukernavnet ditt blir endret ?

Du har installert en plugin som en hacker kontrollerer eksternt.
Se detaljene nedenfor.
/ Home / oilylotus / public_html / wp-content / plugins / naeemm /

Hvis du ikke tror dette, kan du også bekrefte informasjonen ovenfor fra enhver profesjonell PHP-utvikler.

Du kan se alle sikkerhetsproblemene i noen av kontoene dine ved å gå til cpanel > imunify360

Du må også regelmessig sjekke kontoer og sårbare filer.

3. Hvis serveren vår er hacket, hvorfor rapporterer ikke våre andre kunder til oss? Som vi vet at dette er en delt server, så ikke bare du, men andre klienter, er også her med nettstedene sine, men det ser ut til at de allerede har fikset siden deres.

4. For uttalelsen "Jeg skal sørge for å legge ut om dette overalt og hvor som helst jeg kan.", du står fritt til å gjøre det. Det er ditt ønske, men ikke legg ut bare halvparten av tingene, legg ut alt. Hvis du bare legger ut negative ting om hostingleverandøren, vil det være en ikke-autentisk anmeldelse. Legg også ut sårbarhetene på nettstedene dine.

5. For uttalelsen "Jeg må flytte alt fra dem på grunn av dette.", vi oppfordrer til dette trinnet fordi vi ikke kan fortsette samarbeidet med en klient som ikke har tålmodighet til å vente på svaret vårt, som har sårbare nettsteder, som ser at å legge ut negative anmeldelser som ikke er 100% korrekte, vil tvinge oss til å undersøke problemet deres.

Merk at hostadvice.com ikke er vårt støttepanel som hver gang du legger ut problemene dine her og får en støtte.

Beklager, men vi kan ikke fortsette som dette. Enten må du ha tålmodighet for problemene dine fordi feilen ikke er fra vår side, det er nettstedet ditt som er sårbart, ikke serverne våre. Mindre

Svare

29. mai 2019

Arjun Lohia

Arjun Lohia

India

  • Pålitelighet10
  • Priser10
  • Brukervennlig10
  • Brukerstøtte10
  • Funksjoner10

10

Hjelpsom

(0)

Dele

Beste vertskap


Tjeneste brukt: Delt
– RED11HOSTING

Jeg bruker forhandlervert fra RedServerHost og tro meg at det bare er fantastisk .. kvalitetsstøtte gitt meg hver gang jeg trengte.


Svar på denne anmeldelsen


Endre anmeldelse

Publisert 6. mai 2019

Hjelpsom

(0)

Dele

Avinash bharti

Avinash bharti

onlinewebearnings.com

India

  • Pålitelighet4
  • Priser10
  • Brukervennlig8
  • Brukerstøtte4
  • Funksjoner8

6.8

Hjelpsom

(0)

Dele

Det er greit, men det er ikke bra


Tjeneste brukt: Delt
– RED13HOSTING

Jeg brukte dette vertsselskapet for prisen. Selv om det gir god valuta for pengene, men det er absolutt ikke et godt valg hvis du er seriøs. Nettstedet går ofte ned og støtten er ubrukelig. Jeg er vert for nettstedet mitt onlinewebearni … Les mer ngs.com med dem. Alt annet er bra bortsett fra deres støtte og oppetid. Mindre


Svar på denne anmeldelsen


Endre anmeldelse

Publisert 30. april 2019

Hjelpsom

(0)

Dele

Gajraj Kalburgi

Gajraj Kalburgi

Japan

  • Pålitelighet2
  • Priser2
  • Brukervennlig2
  • Brukerstøtte2
  • Funksjoner2

2.0

Hjelpsom

(1)

Dele

Svindler tok pengene mine, men ingen tjenester


Tjeneste brukt: Delt
– RED13HOSTING

Red Server-verten er svindler, jeg har betalt via bankoverføring, og nå sier rød serveradministrator at du må betale.
Jeg bekreftet med banken at pengene overføres vellykket, og at Red Server Host-administratoren holder dynaing.
De responderte ikke … Les mer redigert tilbake med riktig grunn til å bekrefte vellykket betaling.

Jeg mistet pengene mine med denne svindeltjenesten.

Hold deg unna … Mindre


Svar på denne anmeldelsen

Publisert 25. mars 2019

Gajraj Kalburgi

Gajraj Kalburgi

Red Server Hosting Støttet og endelig levert tjeneste.

Jeg må si at rød server trenger å forbedre billettbehandlingen og riktig svar på tidslinjen til minst har tillit til kundens sinn.

Svare

27. mars 2019

Vishal

Vishal

Først av alt unnskyldning for ulemper forårsaket.
Men vi vil informere om at vi virkelig ikke mottok betalingen før tre uker. Det ser ut til at det var noe feil fra banksiden.

Dette skjer sjelden med oss ​​før nå. Vi … Les merber deg om å bruke betalingsportaler for sannsynlighet for høy suksess og unngå problemer. Uansett, høye unnskyldninger for alt som skjedde.

Vi vil imidlertid presisere det, og heller ikke vi er svindlere, ikke noe svindel. Vi har 22.350 nettsteder som med hell kjører med oss, og de er ikke med oss ​​på grunn av svindel. Vi har fått tillit for tjenestens pålitelighet og kostnader.

Vi har tatt noen skritt for å unngå manuelle bankoverføringsfeil. Forhåpentligvis vil vi aldri la dette skje igjen. Mindre

Svare

31. mars 2019

Vis flere anmeldelser

1
2
3

Typiske priser på Red Server

Service
Månedlig prisklasse

Delt hosting
1,18 dollar – 3,54 dollar
"
href ="# Delt-hosting">
4 planer

VPS
5,91 dollar – 34,13 dollar
"
href ="#vps">
4 planer

Dedikert server
45,95 dollar – 73,51 dollar
"
href ="#dedikert server">
4 planer

forhandlere
2,49 dollar – 11,42 dollar
"
href ="#resellers">
4 planer

Tjenestene & Prisene er hentet fra www.redserverhost.com

Sjekk lignende vertsselskaper

Funksjoner

Priser

Pålitelighet

Brukerstøtte

Hastighet

  • Sammenligne

    9.9

  • Sammenligne

    9.7

  • 6.8

  • Sammenligne

    4.6

  • Sammenligne

    9.0

  • Sammenligne

    9.3

  • 7.5

  • Sammenligne

    3.4

  • Sammenligne

    9.7

  • Sammenligne

    9.3

  • 5.9

  • Sammenligne

    3.1

  • Sammenligne

    10,0

  • Sammenligne

    9.8

  • 6.0

  • Sammenligne

    2.9

  • Sammenligne

    9.7

  • Sammenligne

    9.1

  • 6.8

  • Sammenligne

    3.0

Red Server vert priser, planer & Funksjoner – 2020

Delte vertsplaner

Plannavn
Rom
båndbredde
Panel
Antall nettsteder
Pris
Score

RED11HOSTING

1 GB10,24 GBcPanel1


$ 1.18

10

detaljer

RED12HOSTING

ubegrensetubegrensetcPanel1


$ 1.31

6.6

detaljer

RED13HOSTING

ubegrensetubegrensetcPanel5


$ 1.71

5.4

detaljer

RED14HOSTING

ubegrensetubegrensetcPanelubegrenset


$ 3.54

6.6

detaljer


Se de beste alternativene for delt vert

VPS Hosting Plans

Plannavn
Rom
prosessor
RAM
OS
Pris
Score

Red1VPSServer

35 GB1 x 1,20 GHz1 GB


$ 5.91

6.8

detaljer

Red2VPSServer

60 GB2 x 1,20 GHz2 GB


$ 9.19

2.0

detaljer

Red3VPSServer

100 GB4 x 1,20 GHz4 GB


$ 21.00

6.6

detaljer

Red4VPSServer

14,6 TB8 x 1,20 GHz8 GB


$ 34.13

6.6

detaljer


Se de beste VPS Hosting-alternativene

Dedikerte serverplaner

Plannavn
Rom
prosessor
RAM
OS
Pris
Score

Red0Dedicated

500 GB4 x 1,60 GHz4 GB


$ 45.95

6.6

detaljer

Red1Dedicated

1 TB4 x 2,70 GHz16 GB


$ 51.33

6.6

detaljer

Red2Dedicated

2 TB8 x 2,26 GHz16 GB


$ 59.07

10

detaljer

Red3Dedicated

4 TB12 x 3,20 GHz32 GB


$ 73,51

6.6

detaljer


Se de beste alternativene for dedikert serververt

Forhandlere planer

Plannavn
Rom
båndbredde
Panel
Pris
Score

Red31Reseller

ubegrensetubegrensetWHM


$ 2.49

6.6

detaljer

Red32Reseller

ubegrensetubegrensetWHM


$ 4.33

6.6

detaljer

Red33Reseller

ubegrensetubegrensetWHM


$ 5.91

6.6

detaljer

Red34Reseller

ubegrensetubegrensetWHM


$ 11.42

3.2

detaljer


Se de beste forhandleralternativene


Et gratis domene er inkludert når du kjøper en hostingtjeneste fra Red Server Host

Send inn en Red Server Host-kupong

Serverlokasjoner

Wausau

Noen få ord fra Red Server Host

Vi tilbyr billig og beste hosting-tjeneste i India. Gratis nettstedsbygger, 1 klikk softaculous Install.
Fra bare 250 INR per år

Besøk Red Server Host

Red Server Host passer ikke til dine behov?

Sjekk lignende vertsselskaper:

739 anmeldelser

Fra

$ 3.29

/ måned

397 anmeldelser

Fra

$ 2.95

/ måned

229 anmeldelser

Fra

$ 3.99

/ måned

Trenger du hjelp med å finne riktig vert for dine behov?

Svar på noen få enkle spørsmål, så vet du det

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me