Ekspertoversikt

Hyggelig hosting for grunnleggende nettsteder

Register.com er først og fremst et domenenavnsregistreringsselskap, men de tilbyr også webhotell. De ble kjøpt av web.com i 2010, noe som gir dem økonomisk støtte til å gi litt stabilitet, men for den gjennomsnittlige kunden er det lite annet. Som med andre selskaper som tilbyr webhotell som en sekundær virksomhet, er det visse ting som mangler.


For eksempel tilbyr de ikke VPS eller dedikert hosting til kundene sine. De har også bare et begrenset antall delte hostingplaner, så dette er helt klart ikke webhosting-løsningen eller alle. Når det er sagt, er vertstjenestene deres fremdeles ganske fine, og hvis du bare er ute etter enkelhet, er det fint å være vertskap hos samme selskap som du registrerer domenet hos.

oppetid & Pålitelighet

99,99% oppetidsgaranti

Register.com tilbyr en garanti på 99,99% hvis du bruker et av deres unix-baserte systemer. Hvis du velger et Windows-basert system, faller det ned til 99,9% oppetid. I tilfelle nettstedet ditt er nede i en time eller mer, vil du få kreditter på regningen din. Den første timen med avbrudd i tjenesten vil bare tjene deg en times kreditt, men hver time utover dette får du 12 timers kreditt.

De jobber i et hyggelig datasenter så det er ikke sannsynlig at mange kunder vil oppleve utvidet driftsstans. Dette er absolutt en god ting, men det er ikke så overraskende siden de bare tilbyr delt hosting, som vanligvis ikke får for mange problemer på grunn av den innebygde stabiliteten.

Funksjoner

Gratis domenenavn med hosting pluss standardfunksjoner

Totalt tilbyr register.com alle standardfunksjonene for et delt hostingfirma. Den store fordelen er at når du registrerer deg for hosting, får du et års domeneregistrering gratis, noe som virkelig bare sparer $ 10 eller så, men det er fint.

De støtter alle de store webspråkene inkludert Ruby on Rails, JSP, ASP, Python og mer, så du trenger ikke å bekymre deg for den typen ting. Kontrollpanelet deres er et spesialbygget alternativ, som generelt fungerer ganske bra.

Du vil ha tilgang til en rekke ekstra funksjoner, inkludert bygging av nettsteder, SEO-tjenester og mer, men de kommer med en tilleggspris.

Brukerstøtte

Rask støtte fra mange steder

Register.com skryter av at de har svart på 70% av støttesamtalene innen 50 sekunder, noe som virkelig er ganske imponerende. Den tekniske supportlinjen døgnet rundt er tilgjengelig for alle typer problemer du kan støte på med nettstedet ditt. De overvåker også e-postboksen sin for supportbilletter.

I tillegg til disse ganske normale supportalternativene, gir de deg også mange brukerhåndbøker, opplæringsprogrammer og selvhjelpsmuligheter å velge mellom. Du kan også kontakte dem via Facebook eller Twitter der de har svært aktive kontoer, selv om dette ikke er det ideelle alternativet for tekniske relaterte problemer. Totalt sett er teknisk support ganske bra.

Priser

Typiske priser for delt hosting

Samlet sett er prisene omtrent gjennomsnittet for tjenestene du får. Siden dette er et delt hosting-selskap er det ikke mye variasjon i totalprisen. En noe skuffende ting er at de ikke tilbyr noen av de andre tjenestene sine gratis til webhotellkundene sine.

Du får imidlertid et gratis domene, slik at det kan bidra til å gjøre det til en bedre avtale. Poenget her for prisfastsettelse er imidlertid at du ikke får en god del, men at du heller ikke blir dratt av.

Sammendrag

Fint for et enkelt nettsted, men mangler avanserte funksjoner

Hvis du håper å unngå problemer med å være vertskap for og registrere domenet hos forskjellige selskaper, er dette et fint alternativ. For mer avanserte nettsteder eller de som trenger noe annet enn grunnleggende delt hosting, kan det være lurt å se til et dedikert hostingfirma for en høyere ende for å få tjenestene du trenger.

Selv om det er enkelt å bruke denne tjenesten, og de gir god støtte, vil den på mange måter være begrenset for større nettsteder som får mye trafikk.

Pros:

  • Gratis domenenavn med konto
  • Veldig responsiv teknisk support
  • Veletablert selskap
  • Utmerket pålitelighet

Ulemper:

  • Begrenset til delt hosting
  • Begrenset antall databaser på de to første pakkene
  • Noen kunder klager over dårlig kundeservice (ikke-tekniske problemer)
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me