Scalewayanmeldelser og ekspertuttalelse

Ekspertoversikt

Lett skalerbare hostingløsninger

Scaleway er et verts- og datalagringsselskap av høy kvalitet. De bruker skybasert teknologi for å gi gode brukeropplevelser for alle kundene sine. Noe av det de er mest kjent for, er det faktum at de kan legge til og konfigurere ressurser på bare sekunder til hvilken som helst hosting-pakke du tilfeldigvis trenger. Dette er flott for voksende nettsteder eller selskaper som ønsker å følge med den høye etterspørselen fra kundene.


De bruker bare metall-servere med solid state-stasjoner for raskest mulig svartid. De lar deg også bli fakturert enten månedlig eller hver time, noe som er et godt alternativ for visse typer virksomheter som ikke virkelig trenger 24/7 service. Selv om alle pakkene deres bruker skyhosting, tilbyr de dedikerte servere og VPS-løsninger for å gjøre det lettere å forstå.

Totalt sett er dette en utmerket hostingleverandør som har high end hosting-løsninger og mye mer for ethvert selskap som leter etter en flott opplevelse.

oppetid & Pålitelighet

Utmerket pålitelighet for hosting & Oppbevaring

Når du bruker dette selskapet til hosting, vil du ha en garanti på 99,9%, som er i tråd med gjennomsnittet i bransjen. I nesten alle tilfeller vil imidlertid oppetiden sannsynligvis være mye høyere enn det. De bruker solid state-stasjoner, noe som gir stabiliteten til vertskapet deres. I tillegg bruker de høykvalitets skyteknologier for å minimere eventuell nedetid ytterligere. Uansett hvilken hostingpakke du velger, eller hvilken type datalagring du trenger, vil dette selskapet ha det tilgjengelig og tilgjengelig for deg til enhver tid.

Funksjoner

Mange imponerende funksjoner

Funksjonslisten med dette selskapet er ganske imponerende. Du får solid state-stasjoner, 200Mbit per sekund internettbåndbredde og 1 gig per sekund intern båndbredde. Du får også fleksible IP-adresser, tydelige systemressurser, muligheten til å utvide pakken din hver gang du trenger ekstra ressurser og mye mer.

Enten du er ute etter et entry-level VPS eller en high end dedikert server, kan du få alt med dette selskapet. De tilbyr også dedikert online lagring. Mange bedrifter i dag drar nytte av skybasert data-sikkerhetskopi, som er en utmerket og rimelig måte å holde dataene dine trygge på. Enten du trenger hosting eller lagring, kan Scaleway dekke dine behov.

Brukerstøtte

Effektiv teknisk støtte

Hvis du får problemer med hosting, vil Scaleway være der for å hjelpe. De har teknisk personell av høy kvalitet som er i stand til å få alt opp og fungere uten forsinkelse. De vil gjerne svare på spørsmål og forklare hvordan ting fungerer hvis du trenger det. Selv om det er noe dokumentasjon på nettstedet deres, er det virkelig ikke for mye, så hvis du ønsker å lære hvordan du løser problemer med hosting fra nettstedet, kan du bli skuffet.

Priser

Konkurransedyktige priser

Prispoengene med dette selskapet er ganske rimelige. Du kan starte så lavt som 2,99 euro per måned mens du fremdeles får 4 dedikerte ARM-kjerner, 2 spillejobber, 50 spillejobber med mer. Prisene går deretter derfra til 23,99 per måned for pakker med høyere slutt. Uansett hvilken pakke du ønsker, vil du være mer enn fornøyd med det generelle nivået av hosting eller datalagring du kan få.

Brukervennlig

Enkle brukergrensesnitt

Det er ganske enkelt å sette opp en konto hos dette selskapet. Når du har etablert alt, kan du komme inn på kontrollpanelet og gjøre endringer eller oppdateringer etter behov. Totalt sett er alt ganske enkelt å bruke, noe som er bra for de fleste brukere. Kundeservice og teknisk supportpersonell er veldig vennlige og hjelper deg å få det du trenger hvis du får problemer eller har spørsmål.

Sammendrag

Generelt Utmerket Hosting

Du vil ha en flott opplevelse med dette selskapet hvis du velger dem som hosting. De har gitt en flott brukeropplevelse. De har eksistert lenge og vet hvordan de skal holde systemene sine oppdaterte og effektive for brukerne sine. Enten du driver et lite nettsted eller noe større, vil du finne det du trenger.

Pros:

 • Solid state-stasjoner
 • Overkommelige priser
 • 99,9% oppetidsgaranti

Ulemper:

 • Ingen delt hosting
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map