Ekspertoversikt

Ulike hostingalternativer siden 2008

ScopeHosts har vært i virksomhet siden 2008 og tilbyr hosting av god kvalitet til enkeltpersoner og bedrifter på så godt som alle nivåer. De har for tiden et kundetilfredshetsnivå på 95%, over 7500 kunder, mer enn 1100 servere og 99,9% oppetid. De har mange forskjellige alternativer å velge mellom, noe som er veldig hyggelig. Mange selskaper vil starte med en enkel delt hostingløsning og deretter gå opp til høyere endealternativer på veien, og det er hyggelig å kunne gjøre det alt sammen med ett selskap.


De tilbyr også registrering av domenenavn, DDoS-beskyttelse og mer. Uansett hva det er du leter etter, hvis det har med webhotell å gjøre, er sjansen stor for at de kan tilby det. De driver også med mange spesialiteter og salg for å hjelpe deg med å spare penger mens du registrerer deg for deres tjenester.

oppetid & Pålitelighet

Historie om stabil hosting

Hosting hos dette selskapet har ligget på eller over 99,9% i lang tid, og det vil sannsynligvis ikke falle. De har bare datasentre av høy kvalitet for serverne dine, og de gjør en god jobb med å holde alt i gang og fungere fint. Maskinvaren deres er på topp, og de ser ut til å gjøre en god jobb med å konfigurere den ordentlig for å sikre at ingenting går galt. Til og med deres delte hostingløsninger er konfigurert bra for å unngå langsomhet eller andre relaterte problemer.

Funksjoner

Utmerkede valg for hosting

Når du blar gjennom nettstedet Scope Hosts, vil du se at de har mange forskjellige alternativer å velge mellom. Uansett hvilket nivå av hosting du trenger, er sjansen stor for at du finner det her. Fra og med delt hosting kan du få det enkelt i deres nederlandske datasenter. De har fire forskjellige pakker, som alle kjører solid state-stasjoner for hastighet og stabilitet. Mengden diskplass og båndbredde du får er ganske generøs også.

Når du går til VPS-delen deres, vil du se at du kan velge mellom enten administrerte eller ustyrte løsninger. Dette er et fint alternativ som de fleste vertsbedrifter ikke virkelig tilbyr. VPS-løsningene har alternativer for flere kjerner og en sjenerøs mengde RAM (pluss sprengbare opsjoner). Prisene er overraskende lave, og du kan få deres VPS-hosting lokalisert i Nederland, USA, Tyskland eller Russland.

De dedikerte serverne kan være lokalisert i USA, Nederland, Tyskland, Russland eller Canada. De har mange forskjellige alternativer å vurdere på dette nivået, slik at du kan være sikker på å få akkurat det du trenger uten å måtte betale for mye. De bruker avanserte servere som tilfredsstiller alle dine behov.

Brukerstøtte

Utmerket teknisk støtte

Teknisk supportteam er veldig hjelpsomme og kan komme deg i gang når du har noen form for problemer. De er tilgjengelige 24/7 og ser ut til å gjøre en god jobb med å diagnostisere problemer. Husk at hvis du velger en ikke-administrert VPS eller en dedikert server, vil du ikke ha tilgang til teknisk support for annet enn maskinvare- eller nettverksproblemer. Selskapet tilbyr også fin dokumentasjon og selvhjelpsmateriell for folk som ønsker å lære mer om deres hosting.

Priser

Fornuftige priser

Prisene med dette selskapet stemmer overens med hva du kan forvente basert på servicenivået og funksjonene du får. De er ikke de billigste på noen måte, og de er heller ikke de dyreste. De delte hostingløsningene starter på bare 2,99 Euro per måned og går derfra til 8,99 avhengig av hva du trenger. De har tillegg på alternativer som dedikerte IP-adresser som kan gjøre at prisen går opp.

VPS-løsninger starter på 23,99 Euro per måned for administrerte servere og gjør veien helt opp til 75,99. Hvis du velger en ikke-administrert server vil den være noe mindre enn denne, men da er du ansvarlig for din egen feilsøking og sånt.

Prisene for dedikerte servere varierer fra 100 til 1300 Euro per måned, avhengig av hvilket nivå du velger. De har imidlertid dusinvis av forskjellige serveralternativer, slik at du kan få en rett til det prispunktet du ønsker.

Brukervennlig

Brukervennlig

Dette selskapet er dedikert til å hjelpe kunder med å få en god hostingopplevelse. Nettstedet deres er enkelt å navigere og bruke. De har mange forskjellige hosting-pakker, noe som er fint på noen måter siden det lar deg velge nøyaktig hva du vil. For noen mennesker kan det imidlertid bare være overveldende eller forvirrende. Dessuten kan dedikerte servere ta 1-5 virkedager før de blir klargjort avhengig av spesifikasjonene du velger, noe som ikke er så bra.

Sammendrag

Utmerket vertskap over hele verden

Du kan få en flott vertsopplevelse med Scope Hosts og la hosting være lokalisert i et datasenter i en rekke flotte land. Dette kan hjelpe deg med å få nettstedet ditt plassert i nærheten av målgruppen din, noe som er veldig hyggelig. De har mange gode alternativer og mange erfaring med å hjelpe kundene sine med å få akkurat det de trenger.

Pros:

  • 99,9% oppetid
  • Mange hosting-pakker
  • DDoS-beskyttelse tilgjengelig

Ulemper:

  • Antall vertpakker kan være overveldende
  • Det kan ta lang tid å bruke dedikerte servere før de blir klargjort
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me